**Buburuze de 2009 in actiune(5)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata, am intrat putin sa va citesc..si sa va salut....Nu stau la taclale ca am treaba..m-a pleznit ideea sa fac waffles ca am luat aparat ..na acum sa vedem ce o iesi Eu la fel cu un chef de zile mare de leneveala, dar parca nici chef sa stau nu am, m-am ciondanit oleaca si cu sotul..de fapt de ieri am inceput..da na las eu si trece ..el acum s-a apucat de treaba ...baietii adica Tony si Alex(copilul prietenilor nostrii) sunt deja pe laptop(ca are mai nou laptop), iar Stefi bagatoare de seama pe aici . Aseara alerga pe canapele si s-a impiedicat si a cazut fix cu nasul in marginea de la canapea..iar acum are un semn de toata frumusetea pe micutul ei nasuc..deh semn de buna purtare ..trebuie sa-i fac poza sa am amintire...

V-am citit asa pe diagonala dar nu am putut sa nu observ pozicile cu cateii tai Cris care is tare dragalasi , da ai plecat dupa unu si pe drum s-au inmultit si ai ajuns cu doi acasa?! .. Auzi daca tot ai cate doua exemplare de ce nu mai pui si inca de o fetita?! asa ca sa fie pereche ...si am vazut si unghiile frumoase ale tale, Lavi se vede ca a fost munca multa la ele..cat o sa reziste?!

Hai va pup pe toate, va urez duminica placuta is merg sa ma apuc de treaba....
Fiica mea daduse iama in rugzacul lui Tony, ar fi trebuit sa o las sa-i rupa ceva de pe acolo ca asa imprastiat este ..ieri i-am zis sa-si tina rugzacul inchis...da nu are stresuri..uita de la mana pana la gura...acum e prea preocupat ca are deh laptop de 900 euro...pai sa mai ceara fosta vreodata alti bani in plus ca-i zice al meu vreo doua ..cum frate sa mai invete copilul in ziua de azi cand ii sta capul doar la net?! ei nu mai pun mana pe o carte...e usor sa dai o cautare si sa gasesti rezumatul acelei povestiri si gata..vazusem acum cateva luni bune un film pe hbo cu idioti...cum va ajunge lumea in cativa zeci sau sute de ani...plina de prosti...de fapt cam asta-i problema tinerilor din ziua de azi, chiar is belgieni se plang de acest lucru,..nu le mai place munca, au doua maini stangi si nu sunt in stare sa faca nimic..uite asa ajung daca li se ofera toate prostiile din comert....ieri mi-am pus si o intrebare...de ce toate dulciurile din comert au lecitina?! Cica aia ajuta la memorie da eu zic ca excesul dauneaza grav...si se observa cu ochiul liber...

Gat fug ..v-am

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 33+ o printesuca mai mica

AMR: 8 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

offf cum am putut sa uit La multi ani Daniella, multa multa sanatate, bucurie si tot ce va doriti, sa ramai la fel mereu, te pupic dulce si hai da-ne ceva de paut macar de ziua ta

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am aterizat acasa si oroareeeeeeeeeeeee
pipiplica in bucatrie,pe hol si in baie.Mancarica insirata peste tot,apa varsata ...ce mai,debandata totala.Ce sa fac sa nu mai se pishe peste tot ca innebunesc

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

las sa vezi si tu cum e
revin maine ca azi n-am chef nici sa respirrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

pune-le pampers!!!

revin... ma duc sa halesc ceva si sa recuperez... apoi revin... tui mama lui de mac... ca mi-o o foame de lup...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Iar ma erveaza cu nervii reclama de la Cappy ii dau ejecti si se incapataneaza sa mai stea, asa ceva
Pruncu imi doarme de la 14.30, imediat merg sa-l trezesc.Azi ni se anunta musafiri....cam liniste pe aici, fetili ce faceti?
Picky ai facut waffles? ti-au iesit? imi trimiti si mie una personal, pls...dc te-ai certat cu soata? sper ca vi-a trecut pana acuma...offf puca mica pup nasucul lovit sa treaca repede...ms de compliment, da tin mullttt, eu la o luna jumate merg la manichiura si ma tine pana atunci nu merge deloc modelul raman intacte
Cris ti-au invadat casa ingerasii de catei?, hai mami ca-ti trebuie nervi de otel pana-i vei invata dulce si spor la strans dupa ei
Ia uite ca aparu si Mady si Ema deci ele sunt iertate cu cotizatul dar restul fetelor sa stiti ca, cotizati puternic
Va pupez si va doresc duminica placuta in continuare, merg sa-mi trezesc plodul, ca doarme imediat de 4 ore

La MUlti Ani 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Honey,I'm home!!

M-am intors fetelor din peregrinari,pana pe 17-18 nu mai plec nicaieri ... Acum nu am chef de nimic ca m-am dat peste cap cu ceva mancat la pranz,dar de maine is aici . Sa spuneti ce pedeapsa am de indeplinit,ca de cotizat cu euroi... ce sa zic,as avea nevoie de cativa .

Va pupesc,mai revin cand poci .

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

helauuuu!!!

deci... petrecere mare la mac!!! fiimiu vedeta mare!!! iaca va pui si video la sfarsitul postului. sper sa reusesc. fiimiu e ala mic, cu tortu'n fata .

cris, scuza-ma ca am ras asa cu pofta. stiu ca tie sigur nu ti-a venit sa razi. dar sa stii ca greu se mai cresc potaile. inarmeaza-te cu rabdare.

lavinia, am pus in geanta aia ce vrei si ce nu vrei. sac daca era si nu incapeau asa multe. super geanta! si trecand la lucruri serioase: uite-asa se tine familia. mai pune unul umarul, mai se urca altul... nu trebuie sa va urcati amandoi deodata, decat cand e de bine . eu sunt convinsa ca o sa ajungeti pe aceeasi lungime daca vreti amandoi. aveti grija ce lungime alegeti .

picky, asa e mami cu copiii mai mari. si eu ii spun lui alex de 10 ori pe zi sa-si inchida ghiozdanul ca il ciufuleste mihaita. pana nu i-a facut tema bucati nu a priceput.

hai ca incerc sa pun linku' si revin. sunt curioasa daca se vede ceva:

http://www.onetruemedia.com/shared?p=d540b8a7be78347b53dc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

hai ca cica se vede ceva. urat, dar se vede.

au fost 13 copii + parintii din dotare si ne-a costat toata afacerea 405 lei. au fost: cafele sau sucuri pt. parinti, 13 meniuri pt. copii, 2 torturi pt. copii (am mancat si noi ca a ramas), 2 sampanii pt. copii, inchirierea localului si animatia, CD cu poze.

lavi, daca mi-ar face mie cineva unghiile asa, ca ale tale, as sta cu ele intinse pana s-ar duce vopseaua. pai la asa frumusete se merita sa ai menajera si cum ii zice... majordom. nu-s de spalat vase, gatit, frecat veceul si cada .

calipso, aia cu mare, tare...la femeie dinainte l-a binedispus pe sotz toata ziua. chiar am ras nitel de el ca la mac s-a dus sa plateasca si nu mai venea. am tinut sa-l intreb daca a primit o cafea ca a ta .

lali, cam trasesi kiulul, mami. esti datoare o autostrada .

ema, cam scurt. trebuie sa te revansezi .

cine mai lipseste?
pentru simina, elena, anna si getik .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Buna seara gagici! Ma pregatesc si eu de nani dar iar m-a corupt soata ca a facut spaghete bologneze la ora asta si musai mi-a fost sa mananc in curand ma fac cat o balena
Lali bine ai revenit pe meleagurile noastre, te asteptam de maine mai des, ce mai dace piticul? sper ca ti-a trecut greata
Mady vazui petrecerea de la Mac ce s-au mai distrat copiii, numai eu lipseam de acolo sper ca te-ai gandit la mine cand ati papat bunataturi de pe la MAc...ma bucur ca iti este de folos geanta si ca esti multumita de ea, s-o porti sanatoasa...dar zi-mi in ce zi e mai exact ziua lui Alex?...ai iesit relativ ok cu petrecerea, acusica ma trezesc si eu iara cu dilema unde sa tinem ziua lui Rares caci si noi suntem cata frunza cata iarba...sa stii ca eu fac curat, sterg praful, faianta, veceu, spal la vase la greu doar eu urasc sa spal vasele si tot nu merge jos lacul, tine si o luna jumate...dar cum ai zis n-ar fi rau un majordom, caci menajera nu-mi trebuie sa umble soata dupa ea
Getik mami tu pe unde esti? sper ca nu ti-au taiat astia netul
Cris ai reusit sa-ti reamenajezi prin casa?
Pup si restul fetelor care n-au aparut azi si maine tre sa cotizeze la greu Noapte buna!

La MUlti Ani 2011

Mergi la inceput