**Buburuze de 2009 in actiune(5)**
Raspunsuri - Pagina 11
getik1 spune:
neata am venit la
, as vrea s scriu mai mult dar ary da cu picioarele in bietul laptop, incat ma las pagubasa
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
madyrizi spune:
ashea...
mi-am hranit copchiii. au mancat pentru toata saptamana. parca se termina mancarea si nu mai au alta. mihaita a halit de azi dimi un biberon cu lapte de 250 ml cica (da' eu il pun cu motz, pana in tetina, deci are mai mult) si o felie de paine cu crema de branza, iar alex 3 sandvisuri, pe rom., si o cana cu lapte cu cacao. eu nu mai zic ce-am mancat...
ca la mine nu conteaza. sau o conta?
cris, nu vine apanova nici daca is 30 de grade ca lucrarea nu e facuta de ei, e facuta de vecina
ca si a mea. chiar daca e in strada, e specificat in contract ca lucrarea ne-o intretinem noi. asa ca ciuciu... apanova. o asteapta o ciomageala buna de la moi. iti dai seama ca stickul e de urjenta. adica daca doarme miha si eu sunt pe laptop sau cand nu merge asta prin cablu. altfel sta la sot ca il baga la serviciu si tinem legatura conectati
toata ziua.
mey, ca sa vedeti ce calculici dashtept am... s-a intrerupt curentu', s-a inchis si cand l-am deschis mesaju' era tot acilea. moamaaa... ce dashtept e... tocmai injuram de toti sfintii ca mi-am pierdut canalizarile pt. cris.
revin... acum cica primul meu mostenitor vrea sa se converseze cu gagicile ce vin maine la mac shit
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
deci...cand ziceam si eu ca stau sa belesc ochi la tv,incep sa sune telefoanele
..
aaa,si mai pe seara ma duc sa-mi iau potaia de chow-chow
m-am dat dracu daca la noapte l-o apuca damblalele pe catel sa schelalaie si sa-mi trezeasca odorul terorist
ia sa vad eu cine cotizeaza la canalizarea mea si la o bucata de sosea ..ca ioc prezenta pe aciulea
mady nu conteaza fata ce halim noi,ca doar trebuie sa ne alimentam ca sa facem fata ca copchii,nu?![]()
Pai in cazul asta,propun o fugareala ca in filme cu vecinica asta carcotasa si tu sa ai o bazuka la tine cu care sa-i mai tragi una in fund,sa-i reamintesti ca e groapa ei si nu a firmei
.Fata,voi cu mas shit-ul,eu ma duc la crem suzet
,ca uite ce rea e Pichi si imi facu o pofta de clatite...

.....
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
emanouela spune:
fac prezenta
deci nu cotizez
....ma doare bila de mor, astept si musafiri deci ma intelegeti, da?????
hai va pupacesc
Picky_toto spune:
Si eu fac prezenta..
Si eu la fel ca si Ema, cu durere de cap si fara chef de nimic..cred ca-i de la vreme...Asa ca ma iertati daca nu voi fi activa azi sau maine...Mai am multe de facut in astea 2 zile si nu prea am chef..
Va pupic pe toate si ne auzim cand intru 
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
32+ o printesuca mai mica 
AMR: 8 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
calipso_zeus spune:
Buna seara
Hop si eu tehuie de cap de umblat pe drumuri si de schimbat harduri programe si alte prostii.Ma doare capul mi-e foame si nu am facut mancare etc etc.Fata e bine mersi la bunica-sa fericita nevoie mare absolut rasfatata si iubita.Tacsu` lu` fiica-mea la munca si acus fac o baie si ma relaxez.Pana maine cand o iau de la capat.
Va pup si va urez o noapte buna si plina de 
lavinia.p spune:
Ce faceti fetele...bineinteles ca dormiti, ma bag si eu imediat doar ca vreau sa recuperez umpic caci maine iar zi aglomerata si nu vreau sa cotizez la pusculita cu euroi ca n-am si nici datoare nu vreau sa raman
. Asaaa, Rares a fost la mami de ieri pana azi cand am mers dupa el spre seara. Noi ne-am facut oleaca de cap
, am mai discutat de-ale noastre, ne-am uitat la tele si am mancat seminte
a fost foarte bine si am de gand ca de acum inainte in fiecare weekend sa-l las pe Rares intr-o noapte cand la o bunica cand la alta sa ne mai relaxam si noi umpic. Azi de dimi am fost la manichiura, am stat vre-o trei ore acolo dar a meritat mi-a facut un model superb, o sa va pun poza sa-l vedeti, se stie gagica, doar ca ma enerveaza la ea ca vorbeste foarte mult si pierde vremea vorbind in loc sa lucreze, plus ca mi-a mai facut ea niste faze mai naspa, dar dc luucreaza si fain si ieftin musai sa o mai tin![]()
Simina ce e aia zumba fitness
n-am mai auzit pana acuma, super ca mergeti in Turcia am auzit ca se merita si multa lume merge acolo, serviciile sunt foarte bune raportate la pret. Ma bucur ca e bine Andutu
Off Lali Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
, la noi in tara in ziua de azi te poti astepta la orice de la oricine
...bine ca te-au mai lasat greturile
Picky ma bucur ca ti-a placut filmuletul cu robotzeii,cred ca esti singura care l-a ascultat si cris care doar s-a uitat ca nu are sonor
e demential da da te kk pe tine cu stropi am crezut ca pic pe jos de ras si felul in care vb e mortal
...Picky sper sa se obisnuiasca Rares cu soacra ca alta solutie nu am, nu e vorba ca nu vrea mama dar nu poate inca lucreaza, mai are 5 ani paba iese la pensie
...chiar azi cand am mers dupa Rares nici n-a vrut sa vina cu mine acasa si numai cu mama era peste tot si chiar ii ziceam ce bine ar fi dc ,acar jumatate s-ar intelege asa cu soacra...Stefi ce mai face?
Anna cum mai e Vladut? sper ca sunteti mai bine, multa sanatate va dorim si sa ne spui cum a fost la petrecere...
cu degetul in buric statea?
sa-l pap tot, parca mi-l imaginez

Elena te-ai pierdut?![]()

Getik felicitari pt progresele lui Ary
ai fata mare ce mai
dulce...am vazut si Aricica scumpa
Picky ce blog mami? am mai auzit dar n-am citit, il mai ai?
Ema ce te sufoca fata? sper sa se rezolve sau daca putem ajuta cu o vorba hai de ne spune
Simina da am avut o tentativa de a incerca sa-mi refac programul de somn dar s-a dat peste cap inca de ieri
dar mai incerc
...ce tare si ai gasit suzeta in geanta de la laptop la servici?![]()

Picky si Rares bea tot asa mult lapte ba chiar 270 ml, imi bea aproape 1 litru pe zi
dar ma bucur![]()
getik aci-s doar ca n-am avut timp![]()

Picky deci si lui Stefi ii plac robotzeii?
in fiecare joi apare un nou episod...nu ieri a fost zi de curatenie ci azi, ieri a fost zi de trandavie cu sotul![]()

Simina ma bucur ca ati rezolvat cu masina
stiu prea bine um e sa depinzi de altii...
Picky nu mai cotizez ca am avut scuza![]()
Mady n-am putut lasa mai multe detalii ca ma grabeam la manichiura, am zis ca va las doar cafeluta si fug, dar am venit acuma seara, e cu iertare nu?![]()
....mady ti-am mai zis esti mortala rau
cris ce-ati mai aflat de arbustiul fermecat?...bag si poze cu manichiura dar mine...sa ne spui cum a fost prima noapte cu chow-chow-ul in casuta
, sper ca ok
Va
si va doresc noapte buna. Acum ma pot culca linistita fiindca am terminat canalizarea lui Cris
, sper ca e ok da Cris?
La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaa gagici...oficial am 2 catei si un kinder care m-au trezit de la 6:40 si inca au energie si la ora asta
..miruna ii ia de cap,ei o calca pe picioare si asta se ofuscheaza,apoi ii fugareste prin casa si astia se duc dupa ea sa-i rontaie degetele si sa-i mamance pantalonii...damn,in ca pana mea m-am bagat???important e ca noaptea nu schelalaie
au dormit ca 2 porcusori si se auzea cum sforaie

![]()
dar sa va dau 
mai intai,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue

si sa va spun ca azi trebuie sa plecam la plimbare si shopping pentru catei..Dogio si Bubu
,sa le luam crantanele,lapte,castonele,si o perie sa-i periem sa fie sexy
nu am reusit sa le fac decat 3 poze pe care o sa le pun pe cont imediat sa vedeti ce monstri ce caini sunt la 1 luna si 1 saptamana![]()
ema bine,hai ca esti scutita de la taxe si impozite pe moment,azi cum te mai simti?giner-miu ce face?
picky si tu mama?sper ca azi iti e mai bine 
lavi de abea astept sa vad cum ti-au iesit unghiile...si singurei acasa ca 2 porumbei??
ma bucur ca va intelegeti si sper ca pe viitor sa nu va mai ciondaniti
.nu mi-ai zis ce ati mai facut cu NaviGoo??.Conform cadastrului mei,copacul se afla la mine in curte si domnul ne-a caisa vecinache,imi cere mie socoteala ca de ce l-am taiat,ca era al lui,un salcam??
.Numai ca eu am devenit propietara inaintea lui cu 1 an,si am cadastrul vizat spre neschimbare de ocpi si primarie,tocmai ca sa nu mai avem probleme cu vecinul,pentru inaintea noatra a mai dat in juidecata inca alti 7 vecini pentru diverse tampenii nascocite de mintea lui creata
.Multam fata de canalizare,acus sa fac rost si de bani pentru taxa ca sa ma racordez![]()
![]()
ma duc sa ma spal pe cap ca mai tarziu plecam la plimbare si shoppingareala pentru catei![]()
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
calipso_zeus spune:
Neatza....
va dau si io
mare tare neagra si fierbinte,la femeie dinainte.Abia m-am trezit dar trebuie sa plec la shoping si sa recuperez celalat calculator si sa fac niste tochitura cu mamaliga,branza si ou,.Super,nu?M-am saturat complet de alergat.
lavinia.p spune:
Buna dimineata gagici, multam fetele de cafea, delicioasa
Cris 
ce scumpi sunt cateii, doamne dulci pot fi, pe negrutul mic nu prea am reusit sa-l vad ca e cam intunecoasa poza dar mai faci tu asa-i?
...si ce tare se joaca cei trei
....da a fost chiar fain ca doi porumbei, cand am venit de la mami vineri dupa ce l-am lasat Rares chiar m-a dus si la McDonald`s ca stie ca-s fan
si i-am zis ca mi-au facut fetele de pe forum pofta si vad ca s-a conformat, mare mirare, sper sa si tine
nu ma ambalez pana nu vad ceva sigur si de durata
...hai sa va arat si ce a muncit asta trei ore
https://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Februarie2011#5570498916625108594 mie imi plac tare mult sunt mai turbo asa ca mine
, vreau sa vina primavara si m-am pictat in ton cu asta
. Spor la shopping
fetelor ia la apel toate da? Ca acusica cotizati chiar dc e duminica![]()

La MUlti Ani 2011 

http://lb2f.lilypie.com/WnZdp3.png" target="_blank"> Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
http://picasaweb.google.com/portelechilavinia622" target="_blank"> Am produse de vanzare, va astept cu drag!