**Buburuze de 2009 in actiune(5)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata gagici...
haideti la o ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

hai ca nu prea ne-a dat de furca catelul azi noapte,cel putin nu mie,ca soata a avut sarcina de a fi gadilitor sef.Dimineata imi zicea ca nici macar la miruna nu a facut noapte alba asa ca la dogio

lavi azi noapte sper ca te-ai culcat mai devreme...nu stiu ce sa zic de masina..sper numai ca de data asta sa nu va coste mult reparatia.Nu sta fata asta cu pampers..trage de el si-l face bucati..dar toata noaptea nu a facut niica,ci dimineata dupa ce s-a dat jos din pat al meu ..a tras si el un pishulica fix langa scutecul pentru catei.Am prins-o pe mess si le avea in calculator,si mi-a dat linkul ca sa in vad pe vladut.
getik mai rabda si tu cateva zile si gata,pe urma ramaneti singuri,fara batati de cap
calipso e musai sa fie catel,ca motan am deja

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Am revenit.Fata e tare maraita i plange in somn..of,imi dati voie s-o bat pe zana?
Revin si va spun si voua,poate cunoasteti si voi:m niste hainute foarte bune.2 geci de iarna asa mia pentru 0 grade,doua salopete foarte frumoase,cizme albe marimea 23,cizmulite de primavara marimea 21-22 piele intoarsa,plus alte hainute in stare buna.Pe la subiectele speciale nu le-a dorit nimeni.As vrea sa le donez unui copil pana in 14 kile si 85 cm inaltime.Fata mea e voinicuta si inalta,nu-i mai vin demult desi sunt luate in octombrie-noiembrie 2010 cand avea un an si trei luni.Si ghetute marimea 22 purtate de vreo trei ori.Si rochite noi,dar pana vine sezonul nu-i mai vin fetei.
Ma ajutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

intra la sectiunea "umanitare" si sigur o sa gasesti pe cineva care sa aiba nevoie de ele

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la cris, calipso foare buna cafeaua.

gata fug sa fac curat, sa plec la nasa si apoi la mama m-am hotarat sa plec de acasa sa evit scandalu cu nebuna

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Am cizmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si sunt mortaleeeee, exact ca in foto....intru dupa ce-mi trece euforia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata si de la mine,

Fiica mea ii cu sticla de lapte in gura si calare pe mine... ..asa ca ma chinui sa tastez cu o mana...si mai vine si potaia, ca vrea si el atentie...acum 2 seri a tacat-o pe Stefi la degetele de i-a dat sangele...Nicu a vrut sa-l bata, da nu l-a lasat Stefi ca deh ii catelul ei preferat...si oricum nu a fost intentionat, doar ca-i prea haplea si cand i-a luat bucatica de salam din manuta fetei si-a bagat si coltii aia ranjiti...

Eu traiam cu impresia ca azi ii ziua lui Vladut....si ma si pregateam sa-i scriu urarile de pe acum ...da na, mai astept pana maine

Alynta nu cred ca exista parinte care sa se bata cu pumni in piept si sa zica ca nu a tipat sau nu a dat o palma la funduletul copilului, dar comentariile de pe acel blog in care mamele veneau si dadeau sfaturi cum sa-ti bati copilul la funduletul gol cu o curea, cu o nuia doar ptr ca te sfideaza sau ca nu-si aduna jucariile(eu am alta metoda daca refuza sa-si adune jucariile..ii spun ca i le iau si le arunc la gunoi... uneori e de acord sa i le arunc, alteori se supara si incepe sa si le adune..folosesc un sac curat ptr jucarii si i le pun la loc cand ea doarme..).. sau copilul deja sa stie cam cate lovituri ar avea nevoie in functie de prostioara facuta...asta-i prea de tot..se poate educa un copil si cu vorba buna, si prin alte pedepse care nu au de-a face cu bataia si nu-i pun viata copilului in pericol. Esti o mamica eroina, ca rezisti cu 3, e bine ca baieti sunt apropiati de varsta si se joaca frumos impreuna...asa ai mai mult timp sa te ocupi de mica printesa...Vazut pozici, multe, dar toate mi-au placut, se vedeau in ochii tai si ai sotului o stralucire, o implinire, iar copi sunt niste scumpi de la cel mare pana la cel mic..Matei a crescut foarte repede si seamana bine cu fratiorul mai mare, iar Maria, e o scumpica si o dolofanica .. felicitari ca sunteti o familie reusita
Sorilea ma bucur ca puiutul tau e bine acum si a trecut gripa
Mady imediat vine si ziua operatiei, nu?! Pai meniul a fost super ok...la anul tot acolo faceti?! Uite ca sigur stau linistita..de azi intru iar in priza si bine de tot mai ales ca a venit si caldura si scot fata la parc, o urc pe topogan, o urc in casuta..iau si potaia care ma trage de-mi vine sa-l fac pierdut..da are cip si tot acasa vine plus ca poate si cu o amenda , asa ca ..da las ca mai am putin si gata ...iar de kg nu mai zic..ca deja am pus vreo 20..la Stefi pana la final am pus 26 asa ca sper sa raman doar cu astea si sa le au mai usor jos
Cris ii ziceam lu al meu de catei si ca nu ai mai rezistat si i-ai bagat in garaj..iar el de colo imi zice sa-ti transmit sa ai grija sa nu roada firele de la server(eu un stiu ce ai ut pe acolo) ca is mari amatori la facut astfel de prostioare ...deci de unu ai scapat, ai ramas cu cel cafeniu care iti doarme in papuc, las ca-i bine, pana nu te trezesti cu el ros Pai daca am facut autostrada transilvania aia ii buna ptr noi cand vom veni in tara asa ca ma apuc si mai fac inca o bucata....macar cand stau in ambuteiaje imi imaginez ca merg pe autostrada asta imaginara ..; Off pai nenea vecinu sigur merita o bataie..da una care sa nu-i lase dovezi ca apoi se apuca sa dea in judecata si ptr vatamare corporala... Ce vrei mama asa-s unii parinti si de obicei se stie cam ce se alege de capul acestor copii, nu?! deci merita sa nu mai discutam...sa treaca vreo 5 ani si atunci mai vb ... Unde ai vazut tu pozici cu Vladut? pe mail-ul comun?! is puse acolo?!
Lavi ia vezi daca nu cumva reparatiile la masina se fac cu piese contrafacute sau cu piese second, ca in Ro is mari amatori de astfel de piese..pe ei ii costa mai nimic si pe client il ustura la buzunar. Oricum eu sper ca schimbati pompa de apa si sa nu va coste asa mult Uite www.reteteculinare.ro/forum/discutii/gofre_sau_waffles_cu_inghetata_si_dulceata_de_capsuni-5414/" target="_blank">reteta folosita de mine dar in loc de praf de copt am pus drojdie. Am incercat sa gasesc o reteta care nu are mult zahar, am si una de belgia unde nu e deloc zahar ci doar zahar vanilat, daca vrei ti-o scriu si pe aceea.
Getik imi pare rau ca ai din nou problema cu soacra ta...hai mai ai rabdare putin ca o sa plece in curand. Socrul tau ce iti face? Ariana ce mai face?
Mada tot dintisori? si tot febra de 39 are? sigur e de la dintisori?! sa-i iasa mai repede si fare dureri asa mari
Cris m-am mamuzat teribil cu rolul vostru de gadilator..azi esti tu de tura,nu?! Deja ati facut performante si a reusit sa faca nevoile macar pe un colt al scutecului dar intentia a contat, nu?!
Ema deci ti-a venit coletul..super..e musai sambata sa faci o calatorie cu ele pana la mine sa le vada si ochiul meu in realitate sa le porti sanatoasa

Gata mi-am terminat si cafeaua asa ca ma pun de facut mancarea ca apoi sa plecam la parc sa n intalnim cu cele doua fetite din Bosnia...ca in ultima perioada foarte des ne intalnim si se joaca frumos...mai putin ieri cand fiica mea a exagerat cu Ana, i-a luat lopatica din manuta de vreo doua ori(lopatica fiind a lui Stefi) si Ana nu a mai rezistat iar a 3 oara s-a enervat atat de tare incat a inceput sa se certe cu Stefi in bebeluseasca(stiti ce bine se inteleg ele intre ele..cu bebeluseasca lor?! chiar daca nu au aceasi limba materna ..eu am ramas uimita)si sa-i bage mainile in fata;..a mea a cma ramas stana de piatra, socata de ce vede..da na i-a fost invatatura de minte ca a exagerat cu isteriile ei legate de lopatica "Teti, teti, teti" si ii smulge lopatica din mana .. Uite asa se antreneaza ptr gradinita ..usor, usor, invata sa imparta si jucariile chiar daca sunt ale ei

Gata, v-am pupacit, va urez o zi placuta ca stiu ca si la voi e soare si ne auzim pe dupa masa..

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 33+ o printesuca mai mica

AMR: 7 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Cris la umanitare am fost refuzata,adica nu le-a vrut nimeni dar am gasit pe cineva si le trimit maine.
Am venit de afara...super a fosat...o ora juma..a alergat fata dupa minge cu alti copii de varsta ei....si s-au pupat s-au inteles asa de bine..acu` am venit sa facem nani si mai apoi dupa amiaza afara.

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

deci revin, cu cafaua la bord si cizmele langa mine
cris nu pot fata sa nu pin fotooo....nu vezi ca cererea e mare????? eee, deci ai pamas cu una bucataaa caineeee, bunnnn
picky stai relax, la felde speriat era. da da, arc si sageti, nu?????? sa nu mai ramana nic intreg prin casa. iti dai sama ca vin cu eleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ca e mama masiiiiiii, am cizmeeeee
alynta stii ca sunteti niste frumosi, nu????? iti dau pe PM contul comun, noi de obicei acolo punem foto, asa ca ne vezi mai pe toate acolo. recunosc si eu ca rar imi mai ies din fire si ori il bag in patut si ma duc si bag capul sub apa rece ori ii mai sterg una peste pampersi... stiu, se condamna asta, eu condamn asta cand o aplici ca "metoda de educatie" si tortura, al meu insa cand ii tabacesc pampers crede ca ma joc...si da, depinde de firea copilului ....de ex oricat esti de calm, daca ai unul ca al meu poa sa stea in cap cineva si sa-mi povesteasca toata ziua ca nu-si piede calmul ca nu il cred si ca sa-i dovedesc i-l las 1 ora, i-am dovedit si mamei care e monumant de calm
mady l-am gasit intr-un final
lavi da fata, is grasa....ce-ai tu cu mine??? da am cizmeeeeeeeee
calipso noi am ajuns si la 39,6....cred si mai sus...pt ca atunci cand am vz asta am scos termometru de frica sa nu fac soc si sa ma panichez....pt febra si durere ii dadeam jumatete de doza nurofen, 3 seri i-am dat, inainte de nani plus chestii de ros....morcov, paine prajita, biscuiti....hai ca ies ei
pup si restul de fete

Mergi la inceput

Picky e de la dinti
nu are muci rosu in gat,nimic la plamani,nu tuseste doar gingiile umflate si baleste de uda cate cinci body-uri pe zi.Babetica nu suporta,trage de ea.Si febra..ea la fiecare eruptie mi-a facut la fel.Si plange noaptea si spune buba dinci..dinci..mama dinci.Deci...pacat ca se chinuie asa.,e asa cuminte si dulce si se joaca frumos cu copiii....Si nu se cearta,eventual racneste oleaca.Azi un baietel mai mare ca ea cu 4 luni ii vorbea pe bebeluseste,dar ea nu intelegea..intelege doar vorba vorba.Pana la urma s-au pupat si au fugit fiecare in alta directie,dupa aceeasi minge...

pup fetele,mai vin io sa raspund detaliat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare!
Am venit si eu la cafea,chiar daca asa tarziu dar nu am avut net pana acum.
Si eu am vazut pozici cu Vladut-de la Anna pe mess-ea e f ocupata dar a zis ca intra cand are putin timp.
Alynta-esti tare ca te descurci cu 3 copii-mie sincer imi e frica sa mai am inca unul d-apai inca 2.Oricum ferice de ei cand voi fi mari ca se vor avea unul pe altul-si noi tot 3 frati suntem si asa bine ma simt cand suntem impreuna.
Cris-sunt sigura ca vei reusi sa-l dresezi pe Dogio.....Miru e super tare cu motanu'
Lavi-sper sa rezolvati usor si ieftin cu masina-daca e doar un furtun nu ar trebui sa fie scump.Nu stiu daca ti-am mai spus-bestiale unghiile-vreau si eu mai ales ca tin atat.
Ema-sa porti sanatoasa cizmele-f misto.Presupun ca in Romania nici gand sa livreze,nu?Am vazut si pozele si imi place tare mult cum iti sta parul-de Darius si ochisorii lui nu mai zic nimic-cred ca stii ca e un scump si un frumos.
Getik-hai mai suportaa putin si gata.Nasol cu medicamentele si cu hainele-incearca sa vorbesti cu ea despre asta poate le recuperezi.Dar Ary ce are?O alinta prea mult bunica-sa?
Picky-asa e s-a mai incalzit si la noi-zici ca e primavara-nu stiu cat de bine e ca totusi abia e inceputul lui februarie.Despre blogul respectiv-no comment.Si eu i-am mai dat cate o palma la fundulet lui Andutu si de fiecare data mi-a parut tare rau,l-am mai dus in camera la el drept pedeapsa dar oricum nu am obtinut nimic-adik nu a inteles din ce cauza am procedat asa.
Spor la renovat sa terminati repede!
Mady-cand e operatia?zilele astea parca,nu?
Va las acum .Revin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput