Zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
noce spune:
Inutsa, acum mi-am amintit ca m-ai intrebat de slinguri. Nu stiu sigur daca se apuca sora, era in cautari de materiale. Atata le alege, zici ca face rochii de mireasa 
Giova, da m-au innebunit astia aici cu preturile la joaca. 30 de lei in timpul sapt cand nu sunt copii si n-avem cu cine sa ne jucam si 35 in weekend, cand ajungem si noi cu prietenii, vrem sa bem o cafea linistiti si sa lasam copilul sa se zbenguie si el. Daca nu intram la locul de joaca, mai sunt niste masinute electrice cu 10 lei tura de 3-4 min
De parca noi stam 4 min si iesim din mall. Scump bucurestiul, mult mai scump ca doha! (ca alt termen de comparatie n-am)
Apropo, voi unde va vedeti cu prietenii fara copii, astfel incat sa fie fun si pt zmeurei si pt voi?
Azi am incercat sa-l adorm iar in carut in parc, sa mai profitam de soare, dar s-a dezobisnuit copilul, l-am plimbat in pas alergator o ora jumate io el se uita somnoros in jur, nici gand sa adoarma. Mi se pare ca pierdem o gramada de timp si de soare intrand la pranz in casa pt somn, papa, cu schimbarile de haine incluse.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
happy mei tai
lucialu spune:
Noce, tu iti aduci aminte dc Mq vorbea de quinoa, ca stiu sigur ca povestise ca sunt ft multumiti de ceva introdus recent la masa? parca asa imi aduc aminte...si citisem ca e sanatos alimentul respectiv, dar pana la Mq nici nu auzisem de el. Si m-ar interesa si pe mine, dc are gust bun![]()
Mda, cu iesitul asa e. Si cand mai ne pregatim in timp ce pupei ii ies din gat fo'suta de lautari
nici nu mai imi vine sa plec. Daca nu vrea sa o incalt, sunt lac de apa pana iesim si sa nu-ti spun cat ma tiu sa stau ca-l-ma, ca deh! ma apuca si pe mine toate alea, dc face numa figuri. Afara nu mai servim caruciorul, deci inspecial in brate, ca pe jos nu vrea. Nu ne intalnim cu nimeni, rar ft rar, tati oricum are un program barbar, dar nu pot sa stau linistita la cafea si ea intr-un loc pt copii, clar. Inca nu am lasat-o nesupravegheata de noi.
bely spune:
Buna la toata lumea
, greu ma mai urnesc si eu de vreo 2 sapt.![]()
cuscra multumesc. Am grija de noruta ta si vad ca si ea incepe sa piarda frica, de ieri deja face si curba
, mai are momente cand se dezechilibreaza putin dar e mult mai bine. Ginerica ce face? merge bine? ia trecut otita de tot? Cu intarziere ii spun si eu printesei tale La multi ani
sa creasca mare,sa fie sanatoasa si sa va bucure sufletele!
toata familia.
anemona multumesc. Cum e Alex,au trecut bubitele? imediat o sa aveti si voi vreme frumoasa![]()
adriana a inceput sa-si piarda din frica si puturoasa mea, dar cred ca va fi ca si baietelul tau,pana pe la 3-4 ani o sa trebuiasca sa fiu tot pe langa ea
. Ce fain papa printesa ta
, doamne n-oi trai eu ziua aia sa-mi ceara ea mancare sau sa-mi zica ca ii e foame.
pooh multumesc.. cum stai cu dieta? deci mergi la Sovata?!, vorba lui lucialu vezi cu ce te intorci de acolo![]()
corina multumesc. Ce fetita mare ai tu, 90cm? super
, pupam fotomodelul
giova felicitari pt finuta, sa fie sanatoasa si sa creasca mare. te cred ca ti-e greu fara Edisor,dar lasa ca e pe maini bune si nu e pt prima data fara voi
inutsa multumesc. pupa burtica si surioara
cornelia multa sanatate lui Vladimir si multa putere lui mami sa poata fi alaturi de el
noce multumesc.
lucialu o sa va gasiti si teren, incet cu rabdare si totul o sa fie bine.. cum au spus si fetele poate n-a fost sa fie asta.. ce mai face pupa? ia trecut degetelul de la piciorus?
Am citit pe fuga, am raspuns cum am apucat..iar acuma fug sa vad pozici cu cuscra si piticii ei frumosi.
Apropo muffi, a disparut?? te asteptam sa ne mai spui ce face leutul
noce spune:
Lucialu, quinoa seamana cu cus-cus-ul, sunt niste granule care se fierb si carora le dai gust cu condimente, legume si ce mai pui in jur. Se poate face si lapte din quinoa si papat cu cacao sau carob.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
happy mei tai
adrianafedorca spune:
neata
n-am mai apucta sa intru deloc saptamana asta , nici de citit n-am reusit sa cites mare lucru, am stat si noi afara mai mult, am dormit mai mult, cu papaica nu stiu ce-a avut cred ca am deochiat-o ca saptamana asta m-a disperat cu mancarea , luat 3 -4 lingurite de supa/ciorba/mancare si gata...o pun pe seama maselutelor, au spar in sfarsit gingia , sus in amandoua partile dar tot agitata e, sper sa se mai linisteasca acum
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noce Apropo, voi unde va vedeti cu prietenii fara copii, astfel incat sa fie fun si pt zmeurei si pt voi? |
Subiect delicat....din cauza prietenilor fara copii. In cazul nostru, cand avea Alexia varsta Anei mergeam la 2 familii fara copii, nefumatori. In public nu prea ieseam si cu copilul, din motiv de fum. Adica nu ieseam cu fata si cu alti prieteni. Cam pe la 3 ani ne mai intalneam cu prietenii la locuri de joaca pentru copii sau chiar si ziua in parc, terase. Le spuneam direct ca noi suntem cu copila in parc si daca vor sa ne vedem sa vina unde suntem noi.
De cand a venit Ana situatia s-a schimbat, incet-incet s-au racit relatiile, prietenii tot fara copii, ne simteam neintelesi. Veneau ei in vizita si uitau sa plece, ii apuca si miezul noptii....acum viata e altfel, cea mare trebuie sa se trezeasca pentru scoala, cea mica are un program de seara...de multe ori preferam sa facem o vizita ad-hoc bunicilor sau altor rude apropiate.
Cand am auzit prima data ca X si Y s-au imprietenit din cauza copiilor, n-am crezut....dar s-a intamplat ulterior si la noi. Atat de des a iesit cea mare cu un vecin in parculetul de la bunici, la plaja verile, incat dupa o perioada(aprox 2 ani) am cunoscut si parintii copilului si am ramas prieteni.
Asa ca pentru cei ce sunteti la primul copil sfatul meu este sa va aerisiti impreuna cu copilul pe unde este permis, ideal intre copii. Chestiile astea cu locuri de joaca, cu bile pentru mine sunt doar o modalitate de a face bani firma, copii nu prea interactioneaza, plus ca sunt si niste riscuri.
adrianafedorca spune:
lucia am vazut ca intrebai de quinoa, uite aici cateva retete , nu le-am testat deci nu pot sa-ti spun cum este la gust quinoa, tot am zis sa cumpar si mereu uit, e fapt se gaseste doar la plafar si nu prea am in drumurile mele plafare,
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/27140/Quinoa-Mei-Amaranth-si-alte-seminte/" target="_blank">Retete quinoa, mei etc
daca te intereseaza si vrei sa afli mai multe despre superalimente cum sunt numite iti recomand o carte www.librarie.net/carti/58665/Hrana-vie-pentru-sanatate-superalimente-naturale-pentru-intarirea-sanatatii-Dr" target="_blank">Hrana vie pentru sanatate. 12 superalimente naturale pentru intarirea sanatatii
ma duc sa-i fac suc anastasiei ca plange langa mine cucu...cucu=sucul
aaa azi dimineata stiti ce mi-a zis...am ramas masca...mamiii irea ame=adica mami trezirea foame
...probabil ma aude cand il trezesc pe cezra dimi pt gradi
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
lucialu spune:
Neata!
Ne-a iesit caninutul numero due.
Si mi-a facut ieri 4 scaune, nu pot sa zic ca era diaree, iar azi imediat cum s-a trezit a facu iar, i-am gasit in el feliutele de masline aproape intacte in el. Cred ca de la dinti face un pic altfel si mai des. Caninul se vede asa ca un varf de creasta, ft timid dar e iesit.
Mai are si cojite de la nastere pe portiuni mici de cap.
Vad ca de la piaptan s-au hotarat sa se mai desprinda, alea super lipite.
Noce, Adriana, multumesc frumos!
Da, de quinoa vorbea Mqqm, am reusit sa gasesc postarea pe blog. Am mai cautat despre si nu am prea priceput eu cum e treaba cu curatatul lui, t ca undeva spune ca trebuie spalat bine in mai multe ape, rece, iar in alta trebuie clatarit mult cu jeturi de apa fierbinte pt ca are un iz amar si numai asa se duce. O sa vreau sa iau, ca prea e laudat
Ma gandesc ca dc are continut mare de magneziu e bun si in constipatii.
Adriana, uau ce vorbeste si micuta ta!
A mea intelege clar, ma tot uluieste
, dar bebeluseste la greu, ca e vorbareata, dar nu vrea inca sa isi dea drumul la cuvinte. E topita dupa povestile citite seara, eu i-am citit mult timp cand era micuta, dupa care am intrerupt pt ca incepuse sa sara pe carti si nu am vrut sa le rupa(i-am dat ce am considerat pt sacrificat, sa-si faca pohta ce-a poftit-o
).Acum am reluat si merge bine, sta cuminte la tzitzi, mai se uital a cartte, comenteaza ici colo-remarci bebelusesti, dupa care
Aseara i-am citit Degetica, intr-o varianta mai scurtata, inca nu indraznesc sa iau cartile cu povestile autentice
mai ales ca sunt mari. Oricum a adormit inainte sa o termin
Bely, asa e.
Noi am fi vrut tot repede-repede, dar astea nu se fac repede, vrem undeva anume, si asta cere rabdare. Unghiuta pupei se vindeca, nu a cazut si nu cred ca va cadea, in schimb se cojeste cuticula innegrita. Pupacim alergacioasa mica!![]()
Crixia, ai maare dreptate. Eu ma mai delectez cu cafea in parc, vorba vine delectat, cumpar de la un automat si ii dau bice, ca pupa pandeste ca uliul paharelul de aur, aaa de plastic
si batul de amestecat in el. Asa ca tre sa-i dau Cezarului ce-i al ei
E fan pahare plastic. Noi nici cu cei cu copii nu reusim sa ne intalnim, mie deja mi se pare ca atat de urat s-au schimbat vietile noastre, totul e o goana si un stres maxim. Socializarea mea e aici, clar. Astept vremuri mai bune, si categoric imi pun multe sperante in casuta, curte, ca sa ne schimbe vietile in ceva mai frumos.
Giova spune:

eu de dim. am dus copil la gradi dupa care eram in Real sa cumpar una alta pt. masa de maine. am renuntat la creveti, nu stiu daca ii mannaca oamenii.....mai bine am luat icre si somon afumat, asta stiu ca e pe placul lor.
Edi e ok, nu-i mai curge asa nasul, mananca non stop, doarme bine, dar la 7 e sus
. a fost o dupa amiaza la socrul, azi merge la cumnata....ieri a fost la matusa mea...numai intr-o vizita este.
Sta si pe olita, dar putin de tot. am insarcinat-o pe mama sa-l initieze, sa nu ma enervez eu cand oi vedea ca nu vrea sa stea.
De ce nu apare postarea mea de aseara
Nici a lui Bely nu este.....cine stie ce au facut moderatorii cat au lucrat la forum.
patricia noroc ca am vb. cu cumnata. de luam creveti ii puneam in salata asa cruzi. ea mi-a zis ca trebuie fiewrti putin...doamne ce tuta sunt
.
Crixia cat de bine stiu ce ai scris tu acolo cu prieteni fara copii. eu am zis ca nu mai fac concedii cu prieteni fara copii. am fost anul trecut in egipt cu finii nostri si numai m-am enervat. asa ca de acum numai cu cei cu copii mergem. asa au si ei parteneri de joaca si macar avem aceleasi probleme toti. La mare a fost super ca au fost si fam. cu copii.
Lucialu felicitari pt. caninul nr. 2. la noi a iesit si ultimul. slava domnului!
bine ca ai descoperit mancarea aia speciala. sper sa am si eu timp sa ma uit peste documentatia pusa de Adriana.
Adriana doamne ce fetitza vorbareata ai
.
hai va
, fug la prajit chiftelute, piept de curcan umplut siceva fasii de pui picante.
pe mai tarziu.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
anemona27 spune:
Neata,azi e vineri deci trebuie sa plec de acasa ca e zi de curatenie.Alex paraca e spre bine cu bubitele,nu mai sunt asa rosii.L-am predat lui tata sa-l scoata la plimbare cu bicicleta.
Giova spor la gatit,ce de bunatati pregatesti tu acolo,parca as face un drum la Tm.Ce sarbatoriti,ziua sotului sau pe a ta,ca acum am vazut ca luni e si ziua ta.
La locuri de joaca eu nu l-am dus pe Alex inca findca e prea mic,si mi-au zis sa intru si eu cu el,ceea ce nu ma vad,asa ca mai asteptam.
mami fericita de baietel Alex