Zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lucialu, sa va fie de bine cu caninul!!!
NIci D nu vorbeste, dar intelege absolut tot, participa la tot ce i se cere sa faca.

Bely-cuscra, da, i-a trecut otita, sper sa ajungem si la control, si merge foarte bine, pina acum nu a avut cazaturi (in afara de cele in fund, lejere), e f atent.

Giova, eu nu fierb crevetii, ei deja sint pre-fierti si pe urma congelati/sau nu.

Mergi la inceput

Giova -mai merg crevetii la tigaie, in ulei fierbtinte cu usturoi pisat si la urma stropiti din belsug cu lamaie. sint o nebunie- pentru cine e amator de creveti. eu una as minca mereu.

Adriana, ce frumos vb A. Apropos de cuc, si REbecca al fel zicea cind era mica "nu leau cuc, leau apa". nicoodata nu a fost fan de sucuri, insa D e topit dupa suc de mandarina. daca gaseste vine cu ea in mana la mine si imi cere "da, da, ata, ata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anemona noi facem party 2 in 1. avem aceeasi invitati asa ca nu-i punem de 2x pe drum.
Nici eu nu intru cu edi la spatiul de joaca. cu marco am intrAT....acum nu mai am chef.
Patricia nu stiu ce sa zic, noi nu suntem fani creveti...cumnata zicea ca ea e moarta dupa nu stiu ce cocktail de creveti, cumpara sosul ala din kaufland si lor le da un clocot, cu slaata verde...si nu mai stiu...sorry, dar nu prea o ascultam cand imi zicea.

gata...am terminat...pieptul de curcan cu branzica, ardei si sunca a iesit super. Chiftele pisca ca am scapat mai mult piper, iar bucatele de pui ce se vroiau picante...nu sunt.
Maine fac restul.....
merg sa-mi bag vasele in masina de spalat si sa fac un dus...ca miros toata numai a mancare.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

cu socializatul- noi socializam in parc sau in fata blocului, sintem o gasca- cu copii. prieteni fara copii nu prea (mai) avem. insa in vizite nu prea mergem si nici nu primim de cind avem 2 copii. cind o aveam doar pe rebecca, mai ieseam la intilniri, faceam vizite, primeam vizite. acum facem multe vizite in familie unde sintem suportati din dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

voi stiti sa desc de pe torente? am vrut sa iau niste desene pt pupa si nu gasesc botonu de descarcare, vai de capu meu! baba si mitraliera!mi-am facut cont degeaba
Giova, am vazut la cireasa de pe tort, parca Ramona Badescu facuse painite umplute cu nu ce maglavaiz. Ce tare esti: 14 februarie! auzi, dar cadou de indragosteala mai primesti? aaa uite aici ca eram curioasa: http://cristina-cristinasworld.blogspot.com/2010/02/crostini-la-ramona-badescu.html
Patricia, Giova, multumim!
aa, noi am fost de cateva ori, numar pe degetele de la o mana, in locuri amenajate special pt copii. Si am intrat pe rand si eu si tati de pupas-a cerut acolo, efectiv.Pupa s-a cerut, sa ne intelegem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi in vizita mergem la finii nostri, care n-au copii, dar ne suporta cu amandoi, la nasii lui Marco si cam atat in Timisoara....mai la prieteni de-a lui Marco...dar stau tot cu frica sa nu faca vreo prostie Edi. Neamurile ne suporta...din dragoste, vorba Patriciei si ca oricum, le lipsim.....

Lucia interesant...dar las pe altii sa faca...eu fac chestii rapide....niste somon aruncat pe o felie de toast prajit si cu o bucatica de unt...o icra la fel aruncata acolo cu o lamaie, o maslina...si gata.
Mai fac maine vinete, oo umplute, ceva pungulite de jambom umplut cu branzica, ardei cu branza, un platou de caprese si cam gata cu aperitivele.
Cadou sotul tot incearca sa-mi faca un cadou frumos: Iphone4 sau Samsung galaxy tableta...iar eu tuta ce sunt nu vreau. ma gandesc cu jale cum s-a dus in nici 3 luni Xperia de o groaza de bani si nu mai vreau nimic scump. asa ca saracul e tare derutat....
De ziua indragostitilor ne luam cate o cutie de ceva cioco mai speciala. nu ne dam in vant dupa ziua asta. anul trecut ne-am cadorisit cu cele 4 zile de Paris.
Cu Torente nu te pot ajuta...mi-am prins si eu urechile pe-acolo, asa ca m-am lasat pagubasa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

hihi, se pare ca am reusit desene dublate in lb romana, ca din astea in eng are o tona, dar nu le vrea
a facut diaree, clar. A mancat tzitza, un iaurtel cu fructe de la humana si cateva lingurite de branza fagaras. I-am facut orez cum a zis Crixia cu telemea, plus o lingurita de fagaras, plus o lingurita de iaurt campina si a luat doua lingurite de-ale ei dar zdravene. Si bea apa. Tzitza e pe primul plan. Sper sa nu slabeasca, ca ne tine un pic distractia pana trece nebuneala cu caninul
Giova, dc se vede bine, iti dau patentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna si de la alte doua chiulangioaice..din motiv de soare..zau..

A facut si Eva febra acum 2 seri, 38.7 si i-am dat speriata Nurofen. Suntem si noi in "criza" de canini caci unul a iesit si ceilati 3 stau la marginea gingiei sa sparga si ei. Vad ca si ea e cam maraita si de 2-3 zile face figuri la haleala dar pun tot pe seama dintucului.
Si eu vreao sa o vada pediatra, fara un motiv anume, insa am trecut si noi de cele 18 luni si ar fi cazul zic..

Azi am avut p peremiera, de la pranz am lasat-o la ai mei si sta si peste noapte, trebuie sa incep sa o invat si pe acolo caci in 2-3 luni incep jobul si Eva va cma sta in 2 case :)..asa ca azi am avut timp de curatenie asa cum trebuie si restul zilei l-am petrecut la e ain camera aranjand mobila, papusile si mirosind pe acolo "A EA" ..ce sa ii faci..mamele astea..

Sotul cica ma scoate in oras...ne destrabalam,,profitam

Pup

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

m-am intors si eu acasa , am fost sa ma epilez...doamne ce bine e sa iesi singura in oras, fara copii...nici nu ma mai interesa ca ma jumulea de-mi dadeau lacrimile ...a fost tare bine singura, acum sunt in tratative cu sotul sa stea cu copiii sambata si duminica de la 3 la 4 sa ma duc si eu la zumba, a zis ca se mai gandeste ...

acum sa incerc sa citesc si sa si raspund , mi-am deschis si eu 2 ferestre
uliiasi Anastasia mea e foooarte matinala, la 6.30 e in picioare striga laptele...cand doarme pana la 7 e sarbatoare...iar in ultima vreme s-a mai trezit si la 5.30 si la 3 cateodata, aseara la 3 la 5 si la 7 gata ...dau vina tot pe maselute, care au spart deja gingia sus...dar mai sunt si alea de jos...astea fiind maselele care ar fi tb sa iasa pe la 2.6

Giova daa ce bine e sa stai acas sa vina banii...eu nu mai am chef de munca dar trebuie din pacate, oricum trebuie si eu sa-mi caut altceva ca aici unde lucrez salariul e mic si acum au mai si taiat din el ...ma duc la servici doar sa nu stau acasa, dar e serviciu bun de crescut copiii as aca pan ao duc si ep A la gradi mai stau la ei n-am ce face
CRIXIA, Cornelia bine ati revenit
CRIXIA super ca ai dezvatat-o de degetel si noi am scapat de la 1 an si 3 luni , dar si acum sta cu degetul asa laga gurita l-ar suge dar stie ca nu are voie...se amageste si ea...adevarul e incepuse sa-si impinga dintii de sus in fata incepuse sa arata ca o veverita...altfel as fi lasat-o ca nah avea si ea o placere si tare o linistea, ea nici suzeta nu a vrut ...bine ca am scapat
Cornelia cum poti sa spui ca iti neglijezi copiii? eu nu cred asa ceva, eu una te admir tare mult ca ai avut curajul sa faci 3 copii, multa sanatate lui Vladimir sunt sigura ca se va rezolva... sa stii ca si eu tot zic ca o duc pe Anastasia la analize si uite ca nu mai apuc si doar stau acasa cu ea...la ea am fost mai relaxata putin, bine nici nu am motive sa ma ingrijorez prea tare , papa bine, e vioaie, e desteapta
cu solutia pt unghii eu stiu de la farmacista ca se da de la 3 ani ....eu pe Anastasia am dezvatat-o de degetel cu putin ardei iute, i-am dat de 2 ori intr-o zi si gata nu i-a mai trebuit
lucialu ai facut ciorba de de burta din ciuperci? e buna , merita incercata? mi-e o pofta de mor, dara n-as face daca nu e nimic de capul ei

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Ca sa ma exprim a la Mickey: se vede Peeeerfect! Si merge repede, dvduri de umplut, hohoho! Monsters inc, Ratatulu' si urmeaza
Blanca, distractie si bafta cu Evita la bunici!
Adriana, eu zic ca e buna rau. Acum depande gustururi. Eu pun smantana multa si cand e gata, dar si in farfurie. E exact ca ciorba de burta sau radauteana, insa ciupercile ii dau alta savoare. Hmmm, ma gandesc ca data viitoare as pune niscaiva si ciuperci uscate direct fara rehidratare pt o aroma puternic ciupercoasa. e a doua oara cand o fac. Azi nu i-am dat pupei din motive de scaun aiurea.Si de data asta am calit tot direct in oala unde am facut ciorba, prima data ciupercile si dupa legumele si ceapa, cu tot cu ardeiul gras neaparat rosu. Ma bucur sincer ca ai savurat ciupileala, nu am mai fost de dinainte sa nasc. Clar si tu esti varza dc ai reusit sa savurezi asa ceva Zumba? Iti zic bafta!(fa si pt mine )

Mergi la inceput