Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(14)
Raspunsuri - Pagina 7
housepocket480 spune:
Multumesc miky82 si iti doresc si tie bebe sanatos cat mai curand!
Si eu m-am uitat pe net si am vazut ca au acelasi continut, dar nu inteleg de ce unul se numeste asa si altul asa, si de ce medicii dau diferit. Oare este unul mai bun calitativ sau cu evecte secundare mai putine?
marculeasca spune:
Buna fetelor, am revenit mai am 2 saptamani de yasmin si termin dupa care merg la monitorizare si incep a 2 a stimulare , sper sa fie bine. Felicitari pentru viitoarele mamici sa fiti sanatoase sa aveti o sarcina usoara si frumoasa . Sper sa ma alatur si eu voua cat mai repede
miky82 spune:
Buna dimineata fetelor!!! vreau sa va spun ca ieri mi-am facut pregnylul dupa o stimulare cu closty de 3 pastile pe zi din ziua 3, ieri aveam pe ov stang un folicul de 22 mm si pe dreptul de 19 mm mi-a zis ca s-ar putea sa ovulez cu ambele ovare sper sa se prinda luna asta ca deja sunt la a 3 a stimulare. Dr mi-a zis ca daca luna asta nu raman imi va face laparoscopia ca sa nu mai perdem timpul, a mai spus ca o sa imi curete ovarele de chisturi si sa vada si trompele cum stau, sper sa nu ajung sa o fac si pe asta. Vroiam sa va intreb daca stiti cumva daca pregnylul influenteaza testul de ovulatie? Mi-am luat si microscopul de ovulatie Ovupred dar nu imi arata ca as fi in perioada fertila pe cand testele banda imi arata ca sunt in zilele fertile!!!! Va pup pe toate, sa auzim de bb!!!!
miky82 spune:
Salut din nou!!!! Am vorbit astazi cu o prietena care si ea face stimulare, i s-a dat ova-mit, bineinteles am intrebat-o de ce nu i-a dat clostylbegit, dr i-a zis ca e acelasi lucru numai ca sunt de la firme diferite iar ca el il prefera pe acesta, i-a mai spus ca este mai putin slab decat closty. sper ca ati inteles ce am vrut sa spun
irina2784 spune:
buna. ma primiti si pe mine? eu nu am ramas niciodata insarcinata,cu toate ca nu m-am protejat.de 2ani imi doresc foarte mult un copil,dar inca nu vrea sa vina. zilele trecute am fost la dr si mi-a dar sa iau utrageston( ca sa imi vina cm,pt ca am o problema cu mentrustia-fara duphaston sau orgametril nu imi vine) iar din a doua zi sa iau clostilbegyt.mie imi este frica pt ca ovarul drept este micropolichistic iar endometrul este de 2,9 mm.daca a mai intampinat cineva aceasta problema si i s-a intamplat minunea de a avea bebe sa ma ajute si pe mine.
va pup si multa bafta
miky82 spune:
Buna Irina bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta, cel mai bine vino pe forumul de aspirante optimiste acolo ti se va raspunde mult mai repede daca ai intrebari, acolo sunt si fete care au facut stimulare printre care ma numar si eu. Sa auzim de bine
lenut spune:
buna fetelor. tot cautand cate ceva despre stimularea ovariana am gasit acest topic!!
sa va spun cate ceva despre mine: ma numesc lena, am 23 ani si sunt o aspiranta luptatoare la titlul de viitoare mamica!! in februarie am trait pentru prima data marea bucurie de a vedea 2 liniute pe testul de sarcina, din pacate bucuria mea nu a durat mult pt ca la 2 sapt dupa am suferit un avort spontan, urmat de un chiuretaj dureros... in sfarsit, o mare de durere, mii de intrebari si niciun raspuns...
apoi prima menstruatie dupa chiuretaj mi-a venit pe la 31 de zile, apoi urmatoarele s-au lasat asteptate mult si bine si nu au venit decat dupa ce am luat duphaston!!! ce legatura au astea cu stimularea ovariana?? pai sa va explic: eu la ovulatie aveam niste simptome(dureri de ovare si burta plus mucus fertil), ei bine in prima luna dupa chiuretaj le-am avut, iar apoi in urmatoarele 2 nu... si de aia nu am avut nici CM.., am fost la dr si mi-a zis ca daca tot imi doresc o sarcina sa ajutam un pic ovarele... si mi-a dat clistilbegyt din z5 pana in z10, plus ovule ovestin si bineinteles sa ma testez(teste de ovulatie), fara monitorizare ecografica (ceea ce nu e tocmai ok), testele au iesit negativ toate deci astept sa-mi vina rusii si apoi s-o luam de la capat!!!
sper ca nu v-am plictisit cu lunga mea poveste si sa ma primiti in grupul vostru!!va doresc o seara frumoasa!!
pixy spune:
Buna fetelor,
Am citit tot topicul(fiind aproximativ in aceeasi situatie ca voi, incercam sa avem un bebelus si se lasa cam asteptat) si am si eu o nelamurire poate ma puteti lumina si pe mine, intrebarea ar fi d c la anumite fete le este recomandata inceperea stimularii din ziua 3 la altele din ziua 5 ? E in functie de durata CM?
Va pup si sa vedem dublu II
pixy spune:
Bine ai venit lenut, la fel ca tine si eu sunt noua pe forum si sper sa ne poarte noroc
Sa va spun si eu despre mine , am 30 de ani si incercam de aproximatix 1 an sa avem un bebe si se cam lasa asteptat
Citat: |
citat din mesajul lui lenut buna fetelor. tot cautand cate ceva despre stimularea ovariana am gasit acest topic!! sa va spun cate ceva despre mine: ma numesc lena, am 23 ani si sunt o aspiranta luptatoare la titlul de viitoare mamica!! in februarie am trait pentru prima data marea bucurie de a vedea 2 liniute pe testul de sarcina, din pacate bucuria mea nu a durat mult pt ca la 2 sapt dupa am suferit un avort spontan, urmat de un chiuretaj dureros... in sfarsit, o mare de durere, mii de intrebari si niciun raspuns... apoi prima menstruatie dupa chiuretaj mi-a venit pe la 31 de zile, apoi urmatoarele s-au lasat asteptate mult si bine si nu au venit decat dupa ce am luat duphaston!!! ce legatura au astea cu stimularea ovariana?? pai sa va explic: eu la ovulatie aveam niste simptome(dureri de ovare si burta plus mucus fertil), ei bine in prima luna dupa chiuretaj le-am avut, iar apoi in urmatoarele 2 nu... si de aia nu am avut nici CM.., am fost la dr si mi-a zis ca daca tot imi doresc o sarcina sa ajutam un pic ovarele... si mi-a dat clistilbegyt din z5 pana in z10, plus ovule ovestin si bineinteles sa ma testez(teste de ovulatie), fara monitorizare ecografica (ceea ce nu e tocmai ok), testele au iesit negativ toate deci astept sa-mi vina rusii si apoi s-o luam de la capat!!! sper ca nu v-am plictisit cu lunga mea poveste si sa ma primiti in grupul vostru!!va doresc o seara frumoasa!! |
xdidi spune:
salutare fetelor,
eu nu sutn asa noua pe DC ,dar sunt la prima luna de stimulare, am mai avut o tentativa de alua ova-mit , insa nu am mai luat pana la urma tot aici am ajuns....
sa va zic schema mea, z3-z7 ova-mit, z10 monitorizare folicul od 19mm, endometru 7mm, z11 brevactid 5000 injectabil(l-am facut in burta singura) si de ieri seara z14 utrogestan unu pe zi....
mari sanse eu nu prea am , pt ca am endometrioza, dar spera sa fie bine...
va puuup si succes la bebe