Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna Altesa
ai mai facut pana acum stimulare cu ovamit, cate pastilute iei pe zi si din a cat-a zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

buna am mai facut cu closty o luna ,apoi cu femara +menopur injectabil ,iar asta e prima luna cu ovamit si iau asa in prima luna 1 pastiluta pe zi din ziua a 5-a pana in ziua a 9-a (intre zilele 9-16 prestez) iar din ziua a-16 pana in ziua 25 utrogestan de 200mg 1 pe zi.sub acest tratament iti vine ciclosu fix la 28 de zile daca iti intarzie 3 zile dupa alea 28 faci un test.

a -2a luna iei 2 pastilute pe zi una dimineata si una seara iar cu utrogestanul procedezi la fel

a -3a luna este identica cu a -2a dar poate nu mai ajungem la 3-a si ne gravidim din prima.

eu pe langa astea mai iau si omega 3 ,vit A, vit E,acid folic si elevit ,daca te tine poti sa bei si niste ceai de cretisoara din prima zi pana in a 14 a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

salut fetelor ma alatur si eu voua si vreau sa va urez mult noroc, sanatate si fie ca visul vostru sa se realizeze cat mai curand de a devenii mamici . Vreau sa va povestesc putin prin ce am trecut si eu. De 3 ani incerc sa raman insarcinata si simt ca nu mai am rabdare si nici forta ( stiu ca sunt alte persoane care au astepat mult mai mult pentru a avea copii), decand m-am hotarat sa raman gravida am fost la un medic gine. sa vad daca sunt ok mi-a dat sa fac analize spunandu-mi ca sut bine, a trecut un an si nimic, am fost la alt medic acelasi lucru, pana cand am fost anul treecut la un med ginec la spitalul Elias, dupa parerea mea un medic foarte bun care mi-a zis din start ca nu pot avea copii fara stimulare deoarece am ovare polichistice iar foliulii mei nu ajung la maturitate si nu se produce ovulatia, luna trecuta am facut stimulare cu clostilbegyt din ziua 5 cate 1 pastila pe zi si am raspuns dupa spusele medicului destul de bine am avut pe ov dr un folicul de 21 mm in ziua 12 dupa care utrogestan, acum sunt din pacate la a doua stimulare, si sper sa fie ultima ca nu mai rezist psihic, cu 2 pastile de closti unde am avut pe ov dr 2 foliculi de 18.3 mm si respectiv 19.5 mm si pe ov st de 23mm iar in ziua 13 injectie cu pregnyl 5000 UI,sper ca luna asta sa fie cu ochisori daca nu o sa incerc si luna viitoare. a si vroiam sa spun ca nu am avut nici un fel de simptome de la closti doar la ovulatiei intepaturi si un usor disconfort. Va pup si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA_SAS spune:

Buna fetelor am avut o intarziere de CM si am facut un test care a iesit cu 2 liniute dar una era vizibila iar cea de a 2 doua mai putin
asa ca am mers la medici si mi a confirmat banuialaca am un bebe si are 6 saptamani, dar ca trebuia sa fac tratament cu duphaston pana in luna a9 a a mai facut careva tratament cu duphaston sia ati reusit sa duceti pana la termen sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

wow crisa super sa stea 9 luni in burtica si sa fie sanatos.

cat despre duphaston este de fapt progesteron e ceva uzual in sarcina si eu cred ca nu o sa ai nevoie de el chiar 9 luni ,depinde de cum evolueaza sarcina si chiar daca ai avea nevoie se merita.

cu ce facusei tu stimulare ca nu mai retin?

Mergi la inceput

Felicitari Crisa_sas iti doresc o sarcina usoara!!!! Sa auzim de bine.

Eu luna asta am pierdut-o de aseara am o scurgere maronie semn ca imi vin rusii ce nu imi place este ca sunt in a 26 a zi si mi-e nu mi-a venit niciodata menstruati asa devreme. cred ca m-am dereglat rau de tot. Vreau sa va intreb daca inca nu am inca sange curat mai iau utrogestan sau il intrerup ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_d85 spune:

Buna fetelor!!!am revenit si eu sa va impartasesc putzin din ce am mai facut intre timp...am inceput stimularea cu clostylbegit 5 zile si a 15-a zi a CM am luat un pregnyl injectabil....dupa care mi-a zis dr sa iau 14 zile de duphaston...azi e a 14a zi si nici un simptom de CM....am o tona de emotii....maine am sa fac un test voi ce ziceti e prea devreme???eu zic ca trebuia sa imi vina deja "rusii" nu???alta data dupa 10 zile imi venea..ce ziceti???

Mergi la inceput

Buna Delia eu zic sa mai astepti macar 2 zile si apoi sa iti faci testul, ca daca il faci prea devreme sunt sanse sa iasa negativ si sa nu te dezamagesti si eu sunt in aceasi situatie ca si tine doar ca eu mi-am facut test ieri si mi-a iesit negativ problema este ca inca mai am acele pete maronii si nici un semn ca ar venii rusii, ma gandesc sa imi sun doctora sa vad ce se intampla. Sa-ti dea Dumnezeu sa fie bebe!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna fetelor!

Va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti care e diferenta intre Ova-mit si clostilbegyt.

Mergi la inceput

din cate stiu eu nu este nici o diferenta intre ova-mit si clostylbegit.

Mergi la inceput