Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marculeasca spune:

Crisa eu te sfatuiesc sa mergi la doctor ptr ca fiecare organism reactioneaza diferit iar tu poate nu ai aceeasi problema desii sintomele par la fel, ex eu am avut tratament cu duphaston si cu ovamit , tratament ce nu a dat roade ba mai mult am facut si un chist , acum medicul m-a pus pe pauza 3 luni cu jasmin , a trecut abia o luna mai am 2 dupa incep iar stimularea . Sfatul meu este sa mergi la medic o ecografie transvaginala iti spune ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_d85 spune:

fetelor cum e cu clostilbegyt-ul asta???eu mai am doar o zsi din duphaston...dupa care la cateva zile(in mod normal)ar trebui sa-mi vina "rusii",dupa care am inteles ca vom "fortza nota cu closty asta....sa-mi zica si mie careva cum e??are efecte adverse ce simti...ce rol are???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gizella spune:

salut delia 85 ,eu am facut trei luni de stimulare de Clostibelgyt am luat 2pastile din ziua 3-a pana in ziua a 7 -a.eu m-am simtit bine nu am avut nici o reactie adversa,chiar am slabit si ciclul a devenit mai regulat,insa nici un chist nu s-a marit si ninci nu a disparut de la acest stimulent ,practic acesta este rolul lui.acum o sa fac un tratament combinat de Clostibelgyt si Gonal F iar daca am norocul sa mi se mareasca un folicul am in stand -by Pregnylul5000.
bafta la stimulare

Mergi la inceput

ms mult gizella....dar sunt putin trista ca nu am raspuns la cele 5 zile de duphaston(nu mi-au venit "rusii) si nu pot ink sa iau closty(ca era din a 3a zi de menstra)...acuma mai astept putzin ca am 5 zile de la ultimul duphaston...ovarele ma cam dor dar nimik....de sarcina nu e vb ca mi-am facut un test inainte de a incepe duphastonul...sau s-ar putea????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia_d85

ms mult gizella....dar sunt putin trista ca nu am raspuns la cele 5 zile de duphaston(nu mi-au venit "rusii) si nu pot ink sa iau closty(ca era din a 3a zi de menstra)...acuma mai astept putzin ca am 5 zile de la ultimul duphaston...ovarele ma cam dor dar nimik....de sarcina nu e vb ca mi-am facut un test inainte de a incepe duphastonul...sau s-ar putea????
Delia nu vreau sa-ti dau false sperante dar la mine asa s-a intamplat, am ramas gravi cand ma asteptam mai putin, dupa 9 ani de incercari.
Ma pregateam de FIV 2 si asteptam menstra pt a-mi face profilul hormonal in ziua 2 si nu a mai venit.
Rezultatul il vezi la semnatura .
Pup toate fetele si bafta multa !

Alina 23+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

vaiiiiiiiiiiiii asa de mult!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((

Mergi la inceput

Delia poate ar trebui sa vezi ce iti spune doctorul la care mergi la monitorizare .
Dar sa stii ca in m-a ajutat foarte mult Clostibelgytul la reglarea mestruatiei.
vineri merg si eu la doctor astept sa se documenteze daca putem inlocui Gonalul F cu Menopur ,desi sunt costisitoare fac orice pt un .si cand vezi pe la televizor ca altii care pot avea copii neajutati ii bat ,ii abandoneaza sau poate mai rau -nu este dreptate in lume
Te pup si sper sa ai succes cu Clostibelgytul

Mergi la inceput

ms gizella azi e my last day de closty....si sa vedem...poate imi da Doamne Doamne un cadou de ziua mea pe 11!

Mergi la inceput

Salut Delia 85 ,In primul rand la multi ani si multa bafta sa fie cu moroc .
La monitorizare ai fost ?Cand am luat Closty mergeam la monitorizare din 2 in 2 zile sa vada daca am vreun folicul proeminent pt a putea administra Pregnylul.
Am fost si eu la doctor si se pare ca pot inlocui Gonalul cu Menopur ,pe care l-am si cumparat deja acum astept data de 20 si sa vedem ce se intampla .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele am inceput tratamentul cu ovamit mai am 2 zile dupa care din ziua a 16-a trec pe utrogestan.

Mergi la inceput