Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marculeasca spune:

ca mila buna si eu sunt noua pe aici si nu stiu foarte multe in domeniu dar ma gandesc ca normal trebuia sa-ti dea un tratament de stimulare ceva ,cum fac eu ar trebui sa mai mergi si la un alt medic o a 2a parere nu stica niciodata.........adica sa te lase asa in ceata nu este normal. Eu am un medic foarte bun Dr Leonte Laura are rabdare iti explica pe intelesul tau , este exact ceea ce cautam eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor e neaparat nevoie sa fac pregnilul dupa stimulare?

sau se sparg si singuri foliculi astia?

daca iau clostilbegyt din ziua 1 si pana in ziua 5 cand trebuie sa fac pregnilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

fetelor e neaparat nevoie sa fac pregnilul dupa stimulare?

sau se sparg si singuri foliculi astia?

daca iau clostilbegyt din ziua 1 si pana in ziua 5 cand trebuie sa fac pregnilul?

pregnyl-ul il faci numai daca foliculi nu se sparg singuri si ai nevoie de ajutor, atunci se da pregnyl.(dar numai med in urma ecografiei iti poate da)

Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gizella spune:

Buna fetelor .
Sunt noua pe forum si v-am tot citit.
Ca si voi imi doresc un ,dar din cauza ovarelor polichistice sufar de anovulatie ,am facut 3 luni de stimulare cu Clostibelgyt 2p/zi din z3-z7,dar se pare ca nu a dat rezultate .Asa ca de luna aceasta incep cu o stimulare combinata de Clostibelgyt ,Gonal F si Pregnyl.
A-ti facut care un tratament asemanator?
A-ti ramas insarcinate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fac eu incepand din aprilie timp de 3 luni tratament cu ovamit si utrogestan si va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

buna fetelor, imi pare rau sa vad ca tot mai multe femeii trec prin aceeasi problema ca si mine...nu-mi pot imagina ce se intampla cu noi...am obosit sa tot astept de 3 ani incoace in fiecare luna,o veste, un test pozitiv...
in noiembrie 2009 si ianuarie 2010 am facut IA dar fara izbanda...
acum din septembrie 2010 merg la un alt medic si am facut mai multe monitorizari si asa am aflat ca am ciclu anovulator si de aici incepe distractia.
luna aceasta am luat ovamit din ziua 5 pana in ziua 10, si pregnyl 5000 ui 2 odata in ziua 13, cu CS a doua zi dimi neaaparat (asa a zis medicul)si acum astep iar....si este foarte stresant ...si foarte lunga asteptarea...
va pup si astept vesti bune de la voi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gizella spune:

Fetelor stiti careva de unde se poate procura Gonlul F eu am fost la mai multe farmacii dar ziceau ca este stopat importul acestor medicamente ,nu as vrea sa pierd luna asta de stimulare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_d85 spune:

buna fetelor!!!si eu sunt noua pe acest forum si la fel si eu sunt o aspiranta a visului de a deveni mamica........ce-i drept nu m-am apucat de mult de "munca" si sper sa nu dureze mult ca minunea sa apara...pe scurt eu am hiperprolactinemie si amenoree sec...am tot luat duphaston si dostinex....acum am inteles de la gineco meu ca ma voi pune pe clostylbegit....astept sfaturile voastre....o sa fie de asteptat mult???!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_d85 spune:

aaa si am uitat sa mentionez am 25 de ani....peste o luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA_SAS spune:

Buna si eu sunt noua pe aici as vrea sa stiu daca pot lua acest medicament fara sa merg la doctor,daca voi ati luat si ati reusit poate o merge si la mine. Am 28 de ani si nu vrea bebe mic sa vina si pe la noi. Va multumesc

Mergi la inceput