Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarnyina_s

Buna fetelor, sunt noua pe acest forum. Am 33 ani si incerc sa raman insarcinata de 6 ani...si nimik. Am facut toti pasii care se fac in cazul infertilitatii : HSG, hormoni. Acum sunt a doua luna la stimulare ovariana cu ovamit. Luna trecuta am facut tot stimulare si apoi pregnyl. Aveam 2 foliculi pe OD de 15mm in a 11 zi. In a 13 zi am ovulat (am avut toate simptomele) iar in a 15 zi am facut iar eco si mi s-a zis ca am ovulat doar unulu, celalat folicul era inca acolo si crescuse la 20mm. In ziua aceea am facut pregnylul dar nu am mai ovulat....nu am mai avut nici un simptom si nici testele de ovulatie nu mai erau pozitive....e oare normal sa ovulez odata si sa se mai produca la cateva zile alta ovuatie? sau am facut degeaba pregnyl dupa ce am ovulat primul folicul? Mentionez ca am facut iar eco dupa 2 zile de la pregnyl si mi s-a confirmat ca nu am ovulat si imi scazute si endometru de la 9mm la 6.5 mm.
Voi ce credeti? e normal ce mi se intampla?
Va pup si va doresc beblusi la toate.

in asteptarea unei minuni

bun venit si sedere cat mai scurta pe postul de aspiranta
in privinta endometrului as avea doar de spus ca mi se pare destul de subtire si sansele ca sarcina sa se fixeze sunt cam mici in schimb faza cu pregnylul cred c l-ai facut deajaba ....de obicei se ovuleaza o singura dat pe luna
cat despre testele de ovulatie si eu le-am facut ani la rand si niciodata ni mi sau pozitivat ...nici macar in luna in care am ramas gravida

+34 fetita fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marculeasca spune:

Buna fetelor
Ma alatur si eu voua ..........de vineri incep si eu stimularea cu ova-mit dupa tratamentul cu duphaston. Am primit indicatii sa iau ova-mit din ziua 3 pana in ziua 7 iar in ziua 10 sa merg la monitorizare , oare este ok? sunt usor speriata ca sunt la inceput .Voi in ce parte a zilei a-ti luat ova-mit ?( am uitat sa intreb). Sa ne auzim cu vesti "insarcinate" toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Citat:
citat din mesajul lui marculeasca

Buna fetelor
Ma alatur si eu voua ..........de vineri incep si eu stimularea cu ova-mit dupa tratamentul cu duphaston. Am primit indicatii sa iau ova-mit din ziua 3 pana in ziua 7 iar in ziua 10 sa merg la monitorizare , oare este ok? sunt usor speriata ca sunt la inceput .Voi in ce parte a zilei a-ti luat ova-mit ?( am uitat sa intreb). Sa ne auzim cu vesti "insarcinate" toate

Este foarte bine ca faci monitorizare asa poti vedea evolutia tratamentului.

Mult noroc

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 38 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi74 spune:

Buna fetelor,
Sunt in ziua 22, am terminat stimularea, pana in ziua 25 iau DUPHASTON, am senzatii de greata, balonare, oare de la ce sa fie?
Cred ca am luat si canteva kilograme in plus, nu imi ramane decat sa astept ziua 28 sa fac un test.

Mergi la inceput

Am terminat tratamentul cu duphaston si ovamit, ieri am fost la monitorizare ...dezamagire .......ovarul stang ...chist, micut dar este, ovarul drept nimic, d-na doctor spune ca nu a existat ovulatie. Acum mi-a dat 3 luni de anticonceptionale(jasmin)sa pun ovarele pe pauza iar dupa anticonceptionale merg la monitorizare si incep iarasi tratamentul de stimulare cu o doza marita. Ieri am fost destul de suparata insa acum sunt mai bine ma gandesc ca pana la urma totul o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
de luna viitoare incep si eu stimularea cu ovamit, z3-z7 cate o pastiluta si in z9-z10 monitorizarea, ce sa zic luna asta am ovulat natural si m-am monitorizat cu teste, iar la 10 zile de la ovulatie am ajuns si la eco si se vedea clar ca am ovulat...eu sunt dupa o tura de 3 luni de yasmine...insa nu cred ca ar fi prea mare prb cu ovulatia la mine, dar incer si asta poate poate, nu sti de unde sare iepurele....dar avand endometrioza operata de 2 ori dr nu prea ne-a dat sanse natural, dar asta e incercam.
voi ce spuneti de doza? mi-a zis ca e cea mai usoara stimulare, pt ca eu am si fsh-ul mare...
plus ca avem de facut si spermograma voi pe unde ati facut-o in buc?
va puup pe toate

Mergi la inceput

buna xdidi, acelasi tratament cu ovamit l-am urmat si eu din ziua 3 pana in ziua 7 , asa am inteles si eu ca este un tratament usor, la mine nu a dat rezultate( adica nu am avut ovulatie deloc) am fost vineri la monitorizare si nimic, acu am 3 luni de jasmin dupa care monitorizare si iar tratament de stimulare cu o doza mai mare de ovamit. Pentru spermograma www.synevo.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

marculeasca merci mult de sfat, faza este ca dupa 3 luni de yasmin, am avut ovulatie naturala, dar dr crede ca nu voi avea in fiecare luna si vrea sa se asigure ca va lucra ceva acolo, iar in luna cu ovulatia am luat si suplimente de vit e, a, complex b-uri, acid folic, kamaiani si tinctura de zmeur, nu stiu daca astea au ajutat cumva, dar ce este cert este ca am avut ovulatie pe test si confirmata la eco...bafta cu yasminele ca mie mi-a fost cam rau de la ele, digestiv vorbesc...
iar despre spermograma , dr ne-a zis sa o facem la gynera, ca acolo este ea ma gandisem la synevo, dar centrul de recoltare este departe de noi si as vrea sa duc proba de acasa...la gynera se poate
merci si bafta la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna fetelor sunt noua pe aici,as avea si eu o intrebare, poate s-a mai confruntat cineva cu problema mea, de cateva luni am tot fost la monitorizarea ovulatiei, si dr. a ajuns la concluzia ca ovarul drept nu ovuleaza, dar nu mi-a dat sa-mi fac nici o analiza. Stie cineva cum se poate remedia situatia? ce analize se fac, sau tratamente?

Mergi la inceput

multumesc xdidi de incurajare , de joi iau 10 pastile de duphaston sa-mi vina menstra (din cauza chistului exista riscul sa intarzie fara duphaston) la recomandarea d-nei doctoriar dupa ma apuc de jasmineeee

Mergi la inceput