Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt(14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pixy spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor,
eu nu sutn asa noua pe DC ,dar sunt la prima luna de stimulare, am mai avut o tentativa de alua ova-mit , insa nu am mai luat pana la urma tot aici am ajuns....
sa va zic schema mea, z3-z7 ova-mit, z10 monitorizare folicul od 19mm, endometru 7mm, z11 brevactid 5000 injectabil(l-am facut in burta singura) si de ieri seara z14 utrogestan unu pe zi....
mari sanse eu nu prea am , pt ca am endometrioza, dar spera sa fie bine...
va puuup si succes la bebe

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

multa bafta xdidi... sa fie cu ochisori !!!
utrogestan cum ti l-a recomandat ca pastila sau ovul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

pixy sa dea Dumnezeu, mai utrogestanul nu mi l-a recomandat, iar eu am uitat sa intreb dar am zis ca daca tot am bagat atia hormoeni luna asta , nu strica si utrogestanul sa fiu eu impacata...il iau vaginal unu pe zi seara de 100mg, pt ca am fierea putin sensibila si oricum aveam ceva stari de greata si inainte de a incepe stimularea, si stiu ca progesteronu da greata, am mai luat si pastile si injectabil...insa doar pastilele mi-au creat disconfort...
acum am ceva dureri de burta , asa ca in apropiere de ciclu dar mai am pana pe 7 august ...sper sa nu ma tina asa pana atunci.
va puuup si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:

salutare fetelor,
eu nu sutn asa noua pe DC ,dar sunt la prima luna de stimulare, am mai avut o tentativa de alua ova-mit , insa nu am mai luat pana la urma tot aici am ajuns....
sa va zic schema mea, z3-z7 ova-mit, z10 monitorizare folicul od 19mm, endometru 7mm, z11 brevactid 5000 injectabil(l-am facut in burta singura) si de ieri seara z14 utrogestan unu pe zi....
mari sanse eu nu prea am , pt ca am endometrioza, dar spera sa fie bine...
va puuup si succes la bebe

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Bine ati venit fetelor, si sedere cat mai scurta

xdidi de ce spui ca nu prea ai sanse?, cum ai descoperit endometrioza? si eu am avut endometrioza dar a fost eliminata laparoscop, acum sper sa nu mai apara, am termen 6 luni sa raman gravi fara nici un tratament dupa care inseminare.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

draga mea miky, m-am operat prima data in octombrie 2008, apoi am intrat la menopauza indusa , nu mi-a revenit menstra cand trebuia si am mai pierdut inca 9 luni pe langa cele 5 cu injectarea...apoi la 6 luni de la prima menstra am fost supectata de hidrosalpinx, iarasi operat , norocul meu este ca trompele erau bune , insa endo era iarasi gr 4...
de atunci pana acum mi-am monitorizat ovulatia care cica aprea pe teste de ovu, si de luna asta amluat taurul de coarne mi-am refacut hormonalele de z3 , au iesti normale, cu toate ca fsh-ul putin mare pt varsta mea, dar micccc fata de cata veam inainte de a doua operatie...
deci eu sper , dar dr nu-mi da sanse mari....puuup si teste duble

Mergi la inceput

Citat:

draga mea miky, m-am operat prima data in octombrie 2008, apoi am intrat la menopauza indusa , nu mi-a revenit menstra cand trebuia si am mai pierdut inca 9 luni pe langa cele 5 cu injectarea...apoi la 6 luni de la prima menstra am fost supectata de hidrosalpinx, iarasi operat , norocul meu este ca trompele erau bune , insa endo era iarasi gr 4...
de atunci pana acum mi-am monitorizat ovulatia care cica aprea pe teste de ovu, si de luna asta amluat taurul de coarne mi-am refacut hormonalele de z3 , au iesti normale, cu toate ca fsh-ul putin mare pt varsta mea, dar micccc fata de cata veam inainte de a doua operatie...
deci eu sper , dar dr nu-mi da sanse mari....puuup si teste duble

Dumnezeu sa te ajute, nu credeam ca nenorocita asta de endometrioza apare asa de repede, cred ca e prea mult 6 luni sa astept, poate poate o veni si la mine bb, dar dr meu nu vrea sa incerc inseminarea, de abia dupa 6 luni.....of...... si sa dea Domnu sa fie cu ochisori luna asta.

In curand

Mergi la inceput

draga mea dar sotul tau cum sta???pt ca sincer daca ovulezi si sotul e ok , mare branza eu zic ca nu face inseminarea...la noi e indicat fiv-ul din prima , dar eu nu empatizez cu ideea di fiv....oricum daca e sa fie bebe , va fi , daca nu .nu si gata!
oricum asa eram si eu dupa prima operatie, parca intrau zilele-n sac, acum m-am mai calmat, usor n-a fost , dar sincer am avut o perioada lunga de timp in care n-am mai vrut copii, nici acum nu sunt foarte doritoare, mai mult pasiva...din ce iti doresti mai mult ,cand vezi un copil la inceput vezi doar partea frumoasa, cand ajungi in stadiul meu parca vezi doar partea grea si urata....ei asta e psihicul e foarte important, acum fiecare trebuie sa-si gaseasca echilibrul, pt ca un copil nu vine niodata in haos!
puuuup

Mergi la inceput

xdidi sotul nu are probleme la el totul este ok, eu pe langa endometrioza am mai avut si ovare polichistice de care am scapat tot la operatie, bineinteles or sa apara din nou, sper sa raman pana atunci insarcinata, de multe ori simpt ca cedez psihic, ca nu mai pot, dar cand imi vad nepotelel imi da din nou speranta ca intr-o zi am sa imi tin si eu copilul in brate.

Dupa laparo nu mi-a mai monitorizat ovulatia dr mi-a zis ca nu este nevoie, la insistentele mele mi-a zis sa revin peste 3 luni asta ar insemna prin septembrie. Ce zici sa merg totusi mai din timp la monitorizarile ecografice?

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pixy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

xdidi sotul nu are probleme la el totul este ok, eu pe langa endometrioza am mai avut si ovare polichistice de care am scapat tot la operatie, bineinteles or sa apara din nou, sper sa raman pana atunci insarcinata, de multe ori simpt ca cedez psihic, ca nu mai pot, dar cand imi vad nepotelel imi da din nou speranta ca intr-o zi am sa imi tin si eu copilul in brate.

Dupa laparo nu mi-a mai monitorizat ovulatia dr mi-a zis ca nu este nevoie, la insistentele mele mi-a zis sa revin peste 3 luni asta ar insemna prin septembrie. Ce zici sa merg totusi mai din timp la monitorizarile ecografice?

In curand

miky eu zic sa le iei din timp pe toate , mai ales ca ai zis ca ai termen 6 luni sa ramai insarcinata,ca urmare nu ai timp de pierdut

Mergi la inceput

salutare fetelor,
miky eu zic sa nu pierzi timpul daca nu te-a bagat la menopauza, fa stimulari si urmareste-te bine, eu regret ca nu m-am apucat de anu trecut de stimulare....e mult mai bine imediat dupa operatie, e totul curatel si inca in pozitie normala. am inteles ca dupa 6 luni de la operatie organele au tendinta de a revenii la formenle anormale...deci bafta!
eu cred ca n-am reusit cu acesta stimulare, dar intotdeauna exista luna viitoare....am dureri foarte mari de burta , am o saptaman de la injectie si tot ma doare, asta cred ca este un semn ca nu s-a spart foliculul...ce sa fac ma duc la o eco sa vad ce si cum..de curiozitate sa vad daca s-a eliminat substanta injectiei am facut un test de sarcina din urina azi dimienata si a iesit negativ, deci s-a eliminat substanta....acum astept venirea mesntrei si reluarea tratamentului....
va puuup si sa vedem liniute duble

Mergi la inceput

Xdidi si eu am avut asa la ultima luna de stimulare ma durea foarte rau in partea dreapta, dureri care au inceput dupa pregnyl, dr mi-a zis ca durerile le am ca am avulat pe partea dreapta, mergi totusi sa faci o eco, daca poti, sa vezi daca ai ovulat, eu zic sa nu astepti menstra iar dupa parerea mea durerea e semn ca ai ovulat, iti tin pumnii.

Pai m-am hotarat sa nu stau 6 luni sa astept, din sept am sa merg la dr sa ii spun cum sta treaba si sa incep din nou stimularile, as fi vrut din august dar o sa plec in concediu, eu sunt z30, mi-am facut test si este negativ, in prima luna dupa laparo mi-a venit la 27 de zile si ma gandeam ca poate se regleaza menstruatia dar vad ca nu.

In curand

Mergi la inceput