Mamica de ingeras- o raza de speranta
Raspunsuri - Pagina 7
joana2672001 spune:
Draga Adreea ,
iti multumesc din suflet pentri vorbele frumoase pe care le-ai spus. Este o sufetinta atat de grea, si cateodata parca nici nu realizez ca s-a dus. Am impresia ca este in continuare in burtica, si sunt cateva secunde atat d pline de speranta, insa doar cateva secunde. Noi speram ca pe viitor sa avem un copilas, cand ne va condidera Dzeu demni, il asteptam cu cel mai mare drag.
Ioana , ma bucur nespus pentru fiecare viitoare mamica in parte. Sa ai un bebel sanatos si sa va umple casa de veselie.
Paulici, multumesc frumos pentru gandurile bune, si in legatura cu analizele de trombifilie, m am gandit sa le fac. Am tot citit pe internet si am gasit multe info cu privire la acest subict. Pentru moment astept sa-mi vina prima menstra si apoi sa ma gandesc bine in ce directie o voi lua.
Va pup pe toate si sunt convinsa ca nimic pe lumea acesta nu vine fara un scop anume.

5+
joana2672001 spune:
Andreea, sotul tau sufera in felul lui. Trebuie sa va intelegeti unul pe altul, sa va sprijiniti, si sa lasati putin putin sa treaca.
Trebuie sa gandesti un pic si realist la faptul ca puteti incerca sa concepeti din nou dupa 2-3 sau chiar 6 luni. Pana atunci suferinta se mai atenueaza, si dorinta lui de a avea un mic sufletel langa voi ii va reveni. Fi fara grija. Iti garantez ca asa se va intampla. Insa nu va certati acum inutil doar suferiti impreuna.
Te pupicesc:*
Paiulici o zi faina si tie, si sper ca fiecare zi sa iti aduca mai multa speranta si lumina.
5+
Andreea_AS spune:
Joana, "fruntea sus"- mi-a spus mie doctorita ginecolog cand am iesit pe usa cabinetului ei. Asa iti spun si eu tie...ca trebuie sa privesti inainte. Este greu, dar trebuie sa fii puternica si sanatoasa pentru urmatoarea sarcina. Pe mine aceste ganduri ma pun pe roate si ma pun pe sine ca trenul.
Legat de sotul meu minunat, il inteleg...ca el niciodata nu cred ca ar fi vrut copil daca nu s-ar fi intamplat. Probabil ca din nou, va trebui sa fac eu niste diversiuni si sa fac sa se intample. Numai ca de data asta este mai greu, pentru ca si el trebuie sa faca ceva teste, nu numai eu. Azi va ziceam ca ma grabesc sa plec. Am fost la denstis. Uf, m-a chinuit o ora si ceva pe scaun. Plangeam de parca cine stie ce mi-ar face. S-a mirat si doctorul de cat de traumatizata sunt de dentist. Nu i-am spus de intamplarea mea.....pentru ca nu isi are sensul...insa m-am saturat sa aud ca "sunteti un caz deosebit, Doamna..asa satula sunt de deosebirea mea....si de cat sunt de speciala in sens negativ....incat voi ajunge sa am alergie la "catalogarea" asta. Stand acolo pe scaun si plangand, ma gandeam la Andreiutul meu care a indurat asa multe...numai ca sa fie pe lumea asta...l-au durut atatea...iar eu sa plang asa tare ca ma doare o maseluta? incet-incet am inceput sa nu ma mai gandesc si sa nu ma mai doara asa tare. E drept, si anestezia isi facuse efectul. Ca si inainte de a naste, am spus Tatal Nostru. De data asta l-am rugat si pe Andreiut sa ma ajute sa nu ma mai doara....si parca a functionat. Tati zice ca este bine sa gandesc asa....
Uf...maine este ultima zi a Sufletelului sau aici cu mine....tot astept semne, vise...dar ele inca nu apar. Eu nu l-am visat niciodata de cand a plecat....uf..iar dimineata ma trezesc cu gandul "imi vreau copilul inapoi"..si imi dau seama ca nu este bine....sper ca primul meu gand cand ma trezesc sa nu mai fie acesta....
va pup pe toate cele ce sunteti alaturi de mine si va imbratisez.
p@ulici spune:
Andreea imi aduc bine aminte acea zi ... a 40-a am simtit ca ceva in mine se rupe. Iti doresc multa putere
iar ingerasului tau zbor lin
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Andreea_AS spune:
Paulici...
Azi e ziua aceea pentru mine. Ciudat, dar nu simt nimic. Oare o fi normal? Adica sunt asa .....nu stiu ca celelalte zile de dupa 15 ianuarie. Nici macar nu l-am visat. Sau daca il visez, dimineata imi aduc aminte de vise cu spitale si atat...dar nimic concret.
Ma gandeam sa fac ceva special azi, dar nu stiu ce. Nici sa plang nu pot. Ma uit la pozele lui si doar admir..ma cufund in ele, simt ca sunt acolo si retraiesc fiecare moment in care le-am facut, dar atat. Sunt muta si nu am niciun sentiment ciudat. Poate Andreiutul meu imi da puterea asta.Nu stiu de unde o am si cum de pot fi asa...poate nepasatoare este starea asta. Astept sa cada ceva, sa ma impiedec, sa ii simt prezenta aici...dar nu simt nimic in sensul asta. Ciudat, nu?
weekendul asta este botezul nepotelei mele. Ma gandeam sa merg la ai mei sa stau cu ea cat ei petrec, insa imi este foarte greu sa ma gandesc ca trece o duminica fara a merge la Andreiut...asa ca am renuntat repede la idee.
Revin la ideile mele mai tarziu...
Multumesc tuturor ce imi sunteti alaturi si va imbratisez.
p@ulici spune:
Andreea tu inca esti in starea de amorteala ... nu incerca sa te analizezi ... nu te gandi ca gresesti ... nici fata de tine, nici fata de ingerasul tau, nici fata de cei din jur ... ascultati sufletul si fa doar ce el iti dicteaza. Multa putere si zbor lin ingerasului tau.
Cred ca esti o mamica de ingeras deosebita ... la fel ca cele mai multe astfel de mamici.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
joana2672001 spune:
Andreea, iti multumesc sincer. Vorbele tale sunt asa de linistitoare si ma fac sa vad lucrurile si in alta culoare decat negru, poate azi incercam chiar un roz murdar:).
Andreea trebuie sa fi puternica, o sa vezi ca toata dragoastea pe acre ai avut o si o ai in continuare pe Andreiutul tau se va revarsa la momentul potrivit pentru urmatorul tau copilas:*
Paulici Andreea, eu am gasit o persoana (gen psiholog) la care ma duc o data pe saptamana sa vb. Imi face bine si este o femeie pe care o recomand cu cea mai mare placere.
Va pup dulce si aveti grija de voi:*
5+
p@ulici spune:
Joana ma bucur ca iti face bine. Pentru mine Organizatia EMMA e psihologul meu
Va doresc multa putere tuturor mamicilor de ingerasi.
Andreea_AS spune:
Paulici, multumesc ca esti langa mine. Si eu am gasit multe sfaturi utile pe site-ul organiziei EMMA. Si le citesc si de ce sa nu recunosc, ma ajuta sa merg mai departe.
Vreau sa va spun ca dupa aceste 40 de zile parca am simtit o usurare...chiar nu stiu de unde a venit. Pana acum, in fiecare dimineata primul meu gand era ..."imi vreau copilul inapoi"...ori azi m-am trezit asa....nu stiu cum sa spun...senina si linistita.
am mai discutat cu sotul meu si pare ca va reveni la sentimente mai bune. stiu ca am ceva de "luptat"..dar timpul cred ca le va rezolva pe toate...
p@ulici spune:
Andreea ma bucur ... aceste randuri ma bucura ... dar sa nu crezi ca toate furtuna a trecut ... vei avea zile mai bune zile mai rele ... sa nu crezi ca e ceva anormal. Iti doresc multa putere si alinare.
Andreea eu incet am sa ma retrag de pe forumuri, cu exceptia EMMA si a blogului ... daca te pot ajuta cu ceva o voi face cu mare placere, e de ajuns sa imi lasi un comentariu pe blog si sa scri acolo sa nu il public. Iti doresc in continuare multa putere ... imi pare rau ca nu voi putea sa iti mai fiu aproape intotdeauna insa timpul meu liber e din ce in ce mai limitat si nu mai fac fata. Zbor lin ingerasului iubit si o mare imbratisare pt tine.