Mamica de ingeras- o raza de speranta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Va multumesc mult tuturor ce mi-ati scris si mi-ati fost alaturi. Imi este greu, insa sunt hotarata sa merg inainte si sa ma linistesc. Ingerasul meu, de acolo de sus, imi da putere si ma face sa merg mai departe linistita.
Paulici, ai fost sustinatoarea mea zilnica, drept pentru care ITI MULTUMESC. Sper ca si tu sa gasesti puterea ce o gasesc eu--data de ingeras.
Sper ca toate mamicile de ingerasi sa isi gaseasca linistea in aceasta primavara.

Abramburica ...ma gandesc si la tine. Joana,si la tine...

Lalitica, si astept sa vina vremea frumoasa sa il cunosc pe viteazul David.

Voi mai scrie, insa in curand voi avea activitate de 8 ore si nu stiu cum voi sta cu timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

Andreea,abia acum am citit si eu povestea ta Doamne prin ce ai trecut...........mi se rupe inima cand ma gandesc la ingerasul tau.............Dumnezeu a avut grija de tine si tia dat putere sa mergi mai departe ,sincer te admir pt curajul tau de a scrie prin ce ai trecut .............ai tot respectul meu si fie ca Domnul sa iti dea repede un puiut sa te bucuri de el te pup si te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didimarim spune:

andreea acum am citit povestea ta si vreau sa zic ca inteleg prin ce treci.si eu am trecut ptin clipe de groaza acum 4.5 ani am nascut prematur pe fetita mea diana cu 1700grame si dupa 2 zile am auzit de la dr ca are o malformatie de cord dsv cu diferenta ca am avut un medic f bun neonatolog .o dr despre care nu auzisem lucruri f bune si asta pt ca era prea severa pe sectie si aparent rece dar este un medic f bun si,a dat toata silinta ca fetita mea sa fie bine ia stabilit un tratament pt inimioara dupa ce sa consultat cu un profesor dintr,un centru de cardiologie pediatrica pt ca inimioara ei sa suporte bine perioada in care avea sa stea la incubator pana facea greutatea si putea fi transferata la cardiologie.la 1 lina am facut primul eco la iasi si apoi de la 3 luni la tg mures acum suntem bine si fericite da 3 luni am scapat de medicatie pe care am respectato cu sfintenie timp de 4 ani nu suntem operate pe cord dar niciodata nu suntem scapate .peste cateva zile plecam la control in italia unde am mai fost de 2 ori pt linistea mea si acolo am primit acelasi raspuns nu necesita corectie doar urmarirea periodica . dar perioada aceea de dupa nastere pana mam obisnuit cu gandul k am un copil bolnavior de inima a fost grea tot timpul ma gandeam ca o sa fie bine nu acceptam gandul ca pot sa o pierd si suntem bine .si cred ca doar dr neonatolog care a descoperit defectul la timp si na lasat inimioara sa oboseasca . iti doresc sa treci usor peste ce ti sa intamplat ,de uitat nu poate fi vorba pt k asa ceva nu se uita niciodata .

Mergi la inceput