Mamica de ingeras- o raza de speranta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Andreea acele blocaje psihice am inteles ca sunt normale ... eu mult timp am trait cu impresia ca inca suntem in aprilie - mai 2010 perioada in care inca o aveam pe Gabi ...

Cand citesc multe din randurile tale ma regasesc ... mult ... iti dforesc multa putere si o zi listita ... iar ingerasului tau zbor lin printre stele.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

draga mea Andreea, citind povestea ta, povestea lui Andreiut, trebuie sa recunosc ca m-au napadit lacrimile, ca m-au incercat tot felul de sentimente. Mi-am adus aminte de trairile mele din vremea cand eram in Germania, si cand nu mai speram ca ne vom mai intoarce acasa cu totii, pentru ca David era tot mai rau, in loc sa fie bine.

Cuvintele sunt de prisos. Vreau doar sa stii ca daca ai nevoie de un prieten in plus, sunt aici si putem vorbi. Vei vedea ca timpul te va ajuta sa iti vindeci ranile.

Nu ma prea pricep la cuvinte, dar iti inteleg durerea si sunt alaturi de tine si sper ca peste un an sa ne anunti ca esti graviduta iar. Sunt convinsa ca sotul tau va reveni la sentimente mai bune, dar in momentul acesta isi traieste si el suferinta asa cum stie el. Important este ca acum sa fiti mai uniti ca niciodata si sa suferiti impreuna si nu separat.

Legat de lucrusoare, parerea mea este ca daca nu vrei sa le dai, strange-le pe toate intr-o cutie si depoziteaza-le undeva, impreuna cu mobila. Daca mai tarziu vei vrea sa faci ceva cu ele, vei hotari atunci...Am tot incercat sa-mi imaginez cum ar fi viata fara David, si nu pot, deci nu pot sa iti spun ca stiu exact prin ce treci, desi in perioada in care eram in Germania si Dr care ne-a operat la amandoua copii ne spunea ca David este bine la inima dar are nevoie de un transplant de ficat si nu are nici pancreas, nu puteam sa mi-l imaginez, vorba ta, trantind jucarii prin casa, facand primii pasi si spunandu-ne mama si tata. Din fericire, noi suntem un caz fericit cu toate probleme pe care le are David.

Iti doresc din suflet sa reusiti sa-i faceti un fratior sau o surioara lui Andreiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

@ paulici....incerc sa nu ma mai gandesc la ultimele zile petrecute cu Pufacila, pentru ca sunt cele mai groaznice. Sunt cele din spital, cand parca cerea ajutor si nimeni nu stia sa i-l dea. Asa, fara cuvinte cum era el, dar parca tipa dupa ajutor....Fix acum o luna dupa data, cam pe la aceeasi ora, simteam ca vede papusica colorata ce i-o aratam prin incubatorul in care era...eram fericita ca Pufacila vede si plimba ochisorii. Papusica aia o plimb cu mine oriunde merg, desi este o papusa destul de mare. Este un baietel, cu trupusorul extrem de lung, pe care sunt insirate moate de prins parul de toate culorile. Am luat-o din Germania, de la primul magazin deschis la ora 9....ca sa aiba bebelusul meu la ce sa se uite.....si se uita la ea....si isi plimba ochii dupa ea. Acum o am cu mine in geanta si ma uit singura la ea...

@laly....ne-am intalnit cumva la spital si am zis eu ca vreau carucior ca al tau?....daca da, am luat caruciorul .....si l-am plimbat de vreo cateva ori cu el. Daca este David de care stiu eu....povestea voastra m-a impresionat enorm....
Stateam si puneam pe hartie ce voi face cand voi ramane insarcinata si pe lista mea este o echo trimestrul 1-2 la clinica. Ca sa ma asigur ca este bine, suflu si in iaurt cum se zice....Daca ai ceva informatii- doctor ce imi recomanzi la HDZ, da-mi un mesaj pe privat.
Asa cum spuneam intr-una din postarile mai vechi, prin visul acela ce l-am avut, am stiut ca este ceva in neregula si ca Puiul meu va pleca devreme, dar nu am avut nici macar o secunda taria sa ma gandesc cum ar fi fara el. Intr-o dimineata, cand mergeam cu tati catre spital(
asta inainte de a pleca in Germania)...vorbeam despre cum il vedem pe Andreiut...tin minte ca mi-a spus..."eu nu il vad mort"...acea reactie mi-a dat tarie si putere si nu m-am mai gandit apoi ca va fi rau....Azi se fac 3 luni de la operatie...stiu ca dupa operatie, nu am mai putut gandi decat pozitiv...si eram optimista, vesela, chiar daca nu pricepeam multe din cate se intampla....nu am avut timp mult sa stau sa despic firul in 4. Abia acum, dupa ce Andreiut este ingeras, am avut timp sa citesc ce presupune boala lui, cum se intervine si ce repercursiuni are. In Germania eram orbita sa stau cu el, sa ii insuflu putere, si nu inteleg de ce nu am putut sa fiu tare si a doua oara. Adica a scapat de raul cel mai mare si se poticneste intr-o banala pneumonie...Cand am plecat la spital pe 10 ianuarie, stiam ca intr-o saptamana ne vom intoarce acasa...o clipa nu m-am gandit ca ma intorc cu bratele goale, iar el iese pentru ultima data pe usa casei...

plang de multe ori si ma intreb...de ce el? de ce el, puiutul meu, asa de bolnavior?

i-am facut un blog....nu l-am actualizat pentru ca nu stiu sa lucrez pe blogul respectiv, dar pana sambata am sa invat....de fapt blogul acela este pentru el -- fiind in viata...nu imi vine sa cred ca va trebui sa schimb lozinca, pentru ca nu se mai potriveste....

Mergi la inceput

da Andreea, asa este, ne-am cunoscut in hol la spital. Tare ma bucur ca ti-ai cumparat caruciorul si ca mai ales ai apucat sa-l plimbi pe Andreiut in el.
La HDZ mi-au facut doar o ecografie de cord la David. In BO nu ai unde sa-ti faca cineva o eco morfologica speciala la toate organele pentru ca nu exista decat spitalul orasesnesc, la care am nascut, clinica de cardio si diabet si multe alte clinici de recuperare. Daca vrei doar o ecografie cardiaca a fatului, poti sa-ti faci programare linistita la oricare dintre dr de acolo de la clinica. Mie mi-au placut mult Dr Frank,Dr Yvone si Dr Crespo. Bine, au mai fost si alti dr, dar cele 3 doctorite mi-au placut mie mai mult si cu Dr Frank si Dr Yvone chiar am amintiri placute si sunt niste oameni dedicati, cu sfelt mare si care mi s-au parut mie tare constiincoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Lalitica, scuza-ma ca te intreb, dar ce a patit puiul tau? Scuza-ma dar chiar nu am citit pe nicaieri si te stiu mai mult de la subiectul Tutunareselor! Tu ai avut probleme si cu trombofilia, nu?

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

AndreeaAS-chiar daca tu spui ca nu vrei sa plangem cand citim postarea ta,eu cred ca este imposibil asa ceva.eu citesc fiecare postare a ta in lacrimi...Nu pot sa imi imaginez cum este sa vii acasa cu un copilas sanatos,un copilas atat de mult dorit si apoi sa se intample asa ceva.Eu nu cred ca esti egoista daca nu dai lucrurile ingerasului tau Andrei...nici eu nu le-am dat,nici lucrusoarele ce le-am cumparat la prima sarcina nici lucrusoarele ce le-am cumparat pentru Katharina si nici cele de la baietel...nu m-am putut desparti de ele.nu stiu daca am facut bine sau nu...eu am pus intr-o cutie pozele Katharinel,carnetele de gravida,pozele de la ecografii si m.am uitat la ele de cate ori am simtit nevoia.Am citit ca ti.a spus sotul tau ca nu mai vrea sa incerce,eu cred ca nu a vorbit serios...il doare sufletul si pe el si e si normal sa spuna asa ceva acum.la noi nu a fost sotul care a spus asa ceva ci eu...da,nu mai puteam sa trec prin asa ceva prin nesiguranta si mai ales durerea ...va fii bine sau nu...dar dorinta de a avea un copilas a fost atat de puternica incat cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa am o comoara de baietel sanatos.iti doresc din suflet multa putere in continuare!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jasmine30

Lalitica, scuza-ma ca te intreb, dar ce a patit puiul tau? Scuza-ma dar chiar nu am citit pe nicaieri si te stiu mai mult de la subiectul Tutunareselor! Tu ai avut probleme si cu trombofilia, nu?

Sanatate multa!

jasmine, nu trebuie sa te scuzi. Adevarul e ca nu am trambitat despre pronbelemel mele, stiu doar cateva tutunarese din vechea garda. David s-a nascut cu o malformatie la inima ce a trebuit corectata la 2 zile de la nastere si s-a mai nascut si fara pancreas, drept pentru care este dependent de insulina si niste enzime. Eu nu am avut probleme cu trombofilia. Am facut laparo si pe urma tratamentul cu diferiline si la prima menstra am ramas insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Lalitica imi pare tare rau

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Azi am avut o zi.....
s-au implinit 16 saptamani de cand a venit in lumea asta Pufaciosul meu.
tot azi am facut ....parastasul de 40 de zile...cumplit. cumplit a fost cand la biserica a batut clopotul si clopotul acela batea pentru Vietisoara mea...nici acum nu mi vine sa cred ca el nu mai este....atat de aproape este de mine perioada in care eram cu burtica mare, si totodata e asa departe ziua in care l-am tinut in brate pentru ultima data. Nu stiu cand au trecut 35 de zile....
Parca nu a fost niciodata aici, parca nu a fost niciodata in bratele mele...si nici nu va mai fi vreodata.

Reusisem sa plang mai putin, dar azi, cand am vazut hainutele acelea ....ce le-am luat cu mare drag...ca le dau si ca merg la alt baietel, m-a apucat si mai tare depresia. Se spune ca nu trebuie sa il mai plang atat de mult,pentru ca nu pleaca in lumea lui, a ingerasilor...dar nu pot. Sper sa gasesc puterea sa ma adun si sa il las sa ma priveasca de sus si atat. Azi nici lumanarile nu au mai ars. In casa si mi se stingeau. Nu stiu de ce...

Lalytica, ii stiu pe doctorii de care vorbesti. Dra Crespo este pentru mine...ea l-a intampinat pe Andreiut in salon. Ei ti-au facut echo la cord inainte de a naste?

Paulici, multumesc ca esti aici...

i de

Mergi la inceput

Michelle, imi doresc enorm de mult un baietel, iar tu esti cea care imi confirma ceea ce am auzit....Dumnezeu iti da opusul, ca sa nu compari...of....Andreituul meu nu are grad de comparatie, el este superlativul, dar...si asa cum spui si tu, imi va fi teama, o teama cumplita pana cand nu il vad ca respira, ca, toate analizele sunt bune...oh, Doamne, e asa mult pana atunci...

Iti doresc ca puisorul tau sa fie sanatos si sa te bucuri de el.

Lalitica, ca revin, David e o minune. Sper sa fiti bine si sa va bucurati de viata asta, asa frumoasa.

Mergi la inceput