LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gatta,
B a primit si in noiembrie si acum Kanamytrex, picaturi-pt conjunctivita. Nu stiu ce e ceea ce ii dau tu dar banuiesc ca al nostru e gen canamicina si e un fel de antibiotic?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Aici aveti cateva poze de la aniversarea de-aseara.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor ma scuzati ca ma bag si eu in seama,legast de ce spunea cineva aici de facultate si ca nu se aplica metoda cu ce facultate ai facut in acelasi domeniu profesezi.Eu am terminat Relatii Internationale si Studii Europene si spaga sa ma angajez in acest domeniu este de la 5000Euro mi se pare exorbitant,ma gandeam sa fac niste cursuri de asistent de farmacie sau cursuri de cosmetica ceva in paralel,ceva din care sa poti trai in aceasta tara.Am dat o gramada de bani pentru facultate si acum sunt extrem de dezamagita.Dar asa este in Romania,sper ca imi veti ierta indiscretia si bagatul in seama cu forta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor ma scuzati ca ma bag si eu in seama,legast de ce spunea cineva aici de facultate si ca nu se aplica metoda cu ce facultate ai facut in acelasi domeniu profesezi.Eu am terminat Relatii Internationale si Studii Europene si spaga sa ma angajez in acest domeniu este de la 5000Euro mi se pare exorbitant,ma gandeam sa fac niste cursuri de asistent de farmacie sau cursuri de cosmetica ceva in paralel,ceva din care sa poti trai in aceasta tara.Am dat o gramada de bani pentru facultate si acum sunt extrem de dezamagita.Dar asa este in Romania,sper ca imi veti ierta indiscretia si bagatul in seama cu forta.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Exact - atata se cere: un autoturism - vii cu cheile si ai postul asigurat.

Ma rog, mai este si cealalta "metoda"... stiti voi care

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Frateee, cat ati scris!!! Bravo!

Roli, Victor are 15kg, dar nu l-am masurat. Are si el perioade mai bune si mai proaste, dar in mare nu ma plang ref mancare.

Ref facultati/job-uri etc, eu am cel mai mare regret al vietii mele, faptul ca nu am facut o facultate... De fapt, am facut Colegiul de Administratie si Secretariat din cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Litere, pt ca nu m-am crezut in stare de mai mult...
Imediat dupa ce am terminat Colegiul, mi-am gasit job in aviatie, deci nicio legatura cu ce am terminat. In aviatie lucrez si acu' si imi e super greu sa ma apuc acum de o facultate, tocmai pt ca imi lipseste motivatia (nu cred ca as capata un job mai bun daca as avea o facultate). Din pacate tot pilele, spagile etc iti asigura un job ok...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Doniro, cu un job in aviatie n-as avea nici un regret vis-a - vis de studii.
Regretul meu se rezuma la faptul ca nu am reusit sa ma orientez spre un domneniu mai bine platit. Desi in tarile civilizate in domeniul meu sunt salarii f bune. Dar ce, noi avem turism, cu o fufa blonda in frunte?

Edit: problema e ca e fufa cu juma de neuron, nu ca e blonda

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

roli ce dreptate ai dar daca fufa a stiut sa cotizeze si material si natural(stiti voi la ce ma refer)si cu ajutorul sotului a ajuns unde a ajuns dar nu toate femeile din Romanica practica ce a practicat "doamna"Udrea.Sa ne auzim cu vesti mai bune,Doamne ajuta si sa gandim pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ana Ilinca, Bianca-Antonia,Bianca,Andreea Bianca
La multi ani !

Doamne fetelor ce aveti cu saraca fufa?

Apropos de vaccinuri mie pediatra nu mi-a recomandat varilrix pe motiv ca nu este suficient testat si exista posibilitatea ca la maturitate sa faca varicela ceea ce este mult mai grav decat in copilarie.Prevenarul il vom face si noi dar la intrarea in colectivitate.
Despre greutate Sofi are 14.5kg si 98cm,zic ca e bine pt varsta ei, ea pare mai pufosica tocmai ca are oasele mici ca ale mele si ale sotului.

Nati distractie placuta si La multi ani Ana!sa fi sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

salutare,

am asa o stare de indispozitie ce nu ati pomenit .. m-o enervat si sotzu rau in seara asta .. nici nu are rabdare sa asculte ce-i spun si sare cu gura imediat ..

mada ma bucur ca ati petrecut frumos ziua piticutei! pozici ai?

roli sa ne luam de mana la capitolul mancare .. si eva e certata cu mancarea. pur si simplu, nu-i place .. ma rog de ea, sta cate 1 ora la masa .. d-aia cred ca a ramas si asa piticuta .. are 15,1 kg si 95 cm .. rumega mancarea cate juma' de ora ptr ca apoi s-o scuipe .. s-au inchinat prietenele mele cand au vazut. aseara de ex, am fost la nasi si a gustat un pic de pui cu cartof .. eh .. dupa o ora, a venit la mine si mi-a scuipat in mana carnita ... o fi normal???

gatta da, asta as vrea .. sa-mi schimb profesia .. nu-s multumita de cea actuala .. finante, banci si conta mi s-ar potrivi de minune la ceea ce am eu in cap .. referitor la vaccin - varilix, nu da imnunitate pe viata, eu i-am facut evei si imi pare rau .. nu ii mai fac rapel ..

cris bravo! felicitari ptr job!

ceska multa sanatate lui benji boy! sa-i treaca repede buba de la ochisori!

grati super! spor la vizitat si la shopping. eu n-am fost niciodata la istanbul, insa, mi-as dori sa ajung ..

alinact antibiotic ptr gingia inflamata??? eu n-am mai auzit asa ceva ... si ii dai? nu cred ca are vreo legatura, sincer .. am vazut si pozici .. ai doua fete de nota 10! sunt tare frumoase! parca justina e mai grasuta decat era ioana, nu?

roxanici fir-ar ea sa fie de tensiune .. imi pare tare rau, cred ca stresul de la job si-a spus cuvantul .. iei tratament, nu? referitor la kg buburuzei .. eu zic ca e super ok la 101 cm .. e tare inalta, daca ar avea vreo 15 ar fi slabanoaga .. stai linistita, nu mai te ingrijora.

nati cum a fost la party??? pozeeeeeeeeee vrem!

pupici fetelor

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

va las un www.youtube.com/watch?v=rx1dTjO3qdo" target="_blank">video cu anna in care arata cati ani are si spune cum o cheama .. creste zuza mica si parca face si zice tot mai multe pe zi ce trece ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput