LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*
Raspunsuri - Pagina 10
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Cafea pt toata lumea!
Ieri gaza a facut diaree, bunicul nu l-a schimbat (eu am stat 4h la spital) si cand am venit eu el dormea de pranz, imbracat in jeans si sosete pana la genunchi-in casa e cald. Si cand s*a trezit numai bine era tot iritat pe pulpele superioare la interior, rosu spre rana. Da-i spala si trateaza cu crema si lasa la aerisit, ce de plansete "doare, ustura etc". Apoi pana seara patru ture de voma si iar diaree. Asa ca azi stam acasa si sper sa ne refacem in week end.
Marti am fost la dr pt control oare a luat de acolo ceva? Desi poate ar fi reactionat deja miercuri?
Asa ca azi pot pazi telefonul sa aflu daca primesc sau nu jobul part time...
Elle,
ai planuri nu gluma! Eu iti urez sa poti duce tot ce iti doresti la capat si poate chiar e cazul sa profiti ca soacra e in preajma fetele au crescut si vor merge la gradi in curand amandoua.... Succes!
Referitor la dimensiuni eu l-as "trage de urechi" un pic pe B. asa in sus poate creste in inaltime mai mult. El a plecat din start cu 47cm si se pare ca minusul il caram dupa noi. Culmea e ca la haine imbraca 98/104 si chiar doar 104...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
Neata si multzu de
Ceska,
Cum mai este Bengi? Si-a mai revenit cu kklirea?
Sa stii ca si Adela a plecat tot de la 48cm si 2500gr.
Ma rog, nu mai zic nimik ca iar ies piticii afara.
Helen, este deliciosa Anna
Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.
Vroiam sa-ti zic 'jos palaria' ca te-apuci de finanate-banci! mie mi s-a parut cea mai grea facultate 'economica'.
(iau Renitec de 10gr si mi-am facut rost si de Extraveral ca sa ma 'droghez')
Le-am admirat si pe printesele Alineict minunate!
LA MULTI ANI, ANA!
SA AI PARTE DE FERICIRE, SANATATE SI NOROC!
Astept poze.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 3 ani
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta roli sa ne luam de mana la capitolul mancare .. si eva e certata cu mancarea. pur si simplu, nu-i place .. ma rog de ea, sta cate 1 ora la masa .. d-aia cred ca a ramas si asa piticuta .. are 15,1 kg si 95 cm .. rumega mancarea cate juma' de ora ptr ca apoi s-o scuipe .. s-au inchinat prietenele mele cand au vazut. aseara de ex, am fost la nasi si a gustat un pic de pui cu cartof .. eh .. dupa o ora, a venit la mine si mi-a scuipat in mana carnita ... o fi normal???Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Eu cre'ca li se pare normal sa ne puna noua nervii pe moate...asa ca IGNORE ...ti-o zic io care fac cu capu'cand intra musiu in greva foamei...da cu toti nervii pe care-i am nu-l tin niciodata asa mult la masa. Ne-am obisnuit sa le pun masa la amandoi si daca frate-sau termina si el face figuri...gata s-a terminat masa, ne vedem la urmatoare.
Despre faza cu tinutul carnii in gura, imi amintesc perfect cum tineam carnea bine ascunsa, maica-mea se uita in gura si nu o vedea, imi dadea alta ligurita si scuipam toooot.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta va las un www.youtube.com/watch?v=rx1dTjO3qdo" target="_blank">video cu anna in care arata cati ani are si spune cum o cheama .. creste zuza mica si parca face si zice tot mai multe pe zi ce trece .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Imi vine sa-i mananc gurita si degetelele alea grasute

Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
LaLa_20 spune:
...Va citesc mereu din umbra,greu cu cheful si timpul de scris...Lucrez din greu la lucrarea de licenta...
Greu si cu locurile de munca...Eu anul asta termin Finante-Banci(grea facultate daca nu iti place,nu stiu dece m-oi fi apucat de ea),ideea e ca nu gasesc deloc de munca si am cautat si in alte domenii,la mine problema e ca nu am experienta...
Elle daca iti place domeniul nu mai sta pe ganduri...mie nu im place,nici nu stiu dece fac facultatea asta.Ma gandesc serios in loc sa imi fac un master la asta sa ma apuc de o adoua facultate,in ce domeniu nu stiu inca...
Ginette...ca sa iti mai zboare piticii uite scorurile noastre:20 kg si 107 cm si Bia e o mancacioasa,mananca mai multe dulciuri decat spui ca mananca clopotica ta...si oricum mie din poze nu mi-se pare deloc grasa Adela
madalina28 spune:
La multi ani Stancutza!sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

La multi ani Matei!
Elle pozici am zis sa pun dupa party de duminica!Anna e delicioasa!
Lala20 pai dc nu-ti place de ce ai mai pierdut timpul cu ea?Eu pe prima am facut-o de gura maica-mi ai inceput treb sa o termini, dupa primul an asta se intampla undeva in '97 am vrut sa dau admitere la ASE dar secretarele de la constructii nu mi-au dat diploma de bac, pe motiv ca dc ma voi duce la a doua fac va treb sa o platesc bani pt a-mi plati fac nu aveam, tinand cont ca mai aveam 2 frati in ploiesti care treb sa faca si ei fac si uite asa un cerc vicios m-a facut sa-mi pierd 5ani aiurea timp in care faceam si ase-ul si masterul fac care imi placea!
LaLa_20 spune:
Mada pe vreme cand am inceput-o eram casatorita,fostii socrii lucreaza in domeniu de mult timp si de gura lor am inceput mai mult,ca promisesera ca ne ajuta si cu locul de munca...deh nu am avut minte...si acum mai am cateva luni si o termin...asta e,m-am resemnat...
sa vad spre ce ma reorientez...![]()
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta alinact antibiotic ptr gingia inflamata??? eu n-am mai auzit asa ceva ... si ii dai? nu cred ca are vreo legatura, sincer .. am vazut si pozici .. ai doua fete de nota 10! sunt tare frumoase! parca justina e mai grasuta decat era ioana, nu?Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Buna!
Da, am inceput sa-i dau de ieri, insa am citit si in prospect ca este recomandat infectiilor dentare (nu e cazul) cat si al gingiilor.
Multumim de vizionare!

Da, e mai grasuta decat era Ioana (nici Ioana nu era slaba, ma uit la poze si parea si ea grasuta). Am nascut-o si mai mare si mananca mai bine.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
roli25 spune:
Ioanact, da a facut infectie la gingii? Ai grija cu antibioticele, ca administrate des, nu-si mai fac efectul cand chiar ai nevoie mare.
Nurofenul e si antiinflamator.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

antibiotic ptr gingia inflamata??? eu n-am mai auzit asa ceva ... si ii dai? nu cred ca are vreo legatura, sincer .. am vazut si pozici .. ai doua fete de nota 10! sunt tare frumoase! parca justina e mai grasuta decat era ioana, nu?