LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

va las un www.youtube.com/watch?v=rx1dTjO3qdo" target="_blank">video cu anna in care arata cati ani are si spune cum o cheama .. creste zuza mica si parca face si zice tot mai multe pe zi ce trece ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Off Doamne , cat e de scumpa ! Sa-i pap guritza aia cum zice ea "Anna"!

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ioanact, da a facut infectie la gingii? Ai grija cu antibioticele, ca administrate des, nu-si mai fac efectul cand chiar ai nevoie mare.
Nurofenul e si antiinflamator.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Nu stiu daca are si infectie, mi-a zis ca e inflamata.
Are o luna si un pic de cand n-a m luat antibiotic. Nici eu n-as vrea sa-i dau dar daca este cazul.
Ii dau Panadol.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Si-acum urarile pentru ziua de azi:

LA MULTI ANI, Ana! Sa fii santoasa si fericita alaturi de surioara ta si de parinti!

LA MULTI ANI, Stancutza!
LA MULTI ANI, clopotelului Matei!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

va las un www.youtube.com/watch?v=rx1dTjO3qdo" target="_blank">video cu anna in care arata cati ani are si spune cum o cheama .. creste zuza mica si parca face si zice tot mai multe pe zi ce trece ..

papa bun

ce scumpa-i cum stramba din nasuc! si cum spune ea cum o cheama si cati anisori are!atata i-as manca falcile alea....

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Ellenuta am vazut si eu filmuletul cu Anna, ce scumpa e!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau fetele!

La multi ani, Stancutza!!!!Multe bucurii si sanaate alaturi de familia ta minunata!

La multi ani si pt Matei, sa cresti mare sanatos si destept!

Noi suntem bine, ne bucuram de ultimile zile de vacanta.Razvanici a vizitat frizeru zilele trecute ca deja avea o claoie de par...Poate o sa va pun poze.

Vad ca discutati de vaccinul antivaricela, nu va suparati da mi se pare cacamaca nu e o boala asa de grava incat sa trebuiasca sa fie vaccinat.Am avut toti varicela, e o boala a copilariei.
Ma rog, fiecare face cum stie, dar eu nu i-as face acest vaccin.

Despre kg nu prea stiu ce sa va spun de al meu, ca nu l-am cantarit de tare multa vreme.Mi si frica sa-l cantaresc cand vad ce kg au copilasii vostri.La inaltime abia atinge 90 de cm.
O sa-l si cantaresc cat de curand si daca nu fac infarc pate apuc sa va si spun

Despre gingia imflamata si antibiotic, no commnet, ca nu are rost.
Ti=am vazut pozele Ioanact cu fetitele tale ca doua papusi.

Cu mancatul si noi stam prost, da mai mult de lene zic eu, ca daca stau eu sa-i bag in gura mananca, daca-l las singur sta lejer si o ora in fata mancarii.

Roxi, lasa piticii sa zboarde prin padure Buburuza ta e si inaltuta, cum vrei sa fie tip snur ?Ti-a zis cineva ca e grasa? ma refer doctor.Nu cred, asa ca las-o ca e frumoasa de pica.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ANA

MATEI

STANCUTZA

CORNILIA

Multi ani traiasca,
Multi ani traisca,
La multi ani!
Sa va dea Domnul zile senine,
Si multa fericire,
Sanatate si succes in toate!

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

salutare fetele

multumim pentru laudele la adresa annei .. ea e mai lenesuta decat eva, insa, sunt sigura ca va recupera rapid.

ceska multa sanatate lui benji boy, sa se faca bine repede. referitor la planurile mele .. sper sa-mi reuseasca si sa fie totul bine.

roxanici sanatate multa si tie .. ti-au facut ceva investigatii? e pe baza de stres si nervi tensiunea?

lala iti tin pumnii sa-ti gasesti un job bun .. eu ma apuc de ea taman ptr ca am ceva in plan si nu am cum fara .. si wow .. ce super sta bibi la masuratori .. a mea e tare piticanie si cred ca se trage de la faptul ca nu mananca. adevarul e ca nici eu nu mancam nimic cand eram mica si iote acum cat de "sanatoasa" s sunt ..

alinact pai sa inteleg ca justi are gingiile infectate? hmm .. sau dr ti-a dat "preventiv" antibiotic? poate tb sa mai ceri un sfat. sanatate multa!

pup

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, - abia astept sa pui poze cu bulinutul 'frezat'.

(la vara poate ne facem curaj 'bugetar' si ajungem in Maramures; si poate ne si vedem, cine stie)

Helene, nu cine stie ce de investigatii - pt asta trebuie sa ma internez si mai bine PAS - m-am dus la un cardiolog si cand mi-a luat tensiunea s-a speriat; mi-a zis "asa tanara si cu tensiune asa mare?!" - si-a imaginat ca am 27-28, nu cu 10 in plus si cun job care, de la o vreme, mi-aduce doar stres.

Ca tot v-am 'stresat' cu piticii, sa va mai zic de unii (cred ca v-am mai zis):
Adela pronunta: B in loc de V (ex. bebeita - veverita), P in loc de F (ex; poicica - floricica) L in loc de R (sau nu-l pronunta deloc - ex. eu sunt 'oti' - roxi), pe S cateodata, nu mereu, pe H deloc si astea sunt cele care NU le-aud frecvent.
In schimb pronunta 'chi' in loc de 'ci' ex. 'bichieta' - bicicleta, 'ghe' in loc de 'ge' - ex, 'ghiam'-geam.

Sa mai astept s-o duc la gradi sau sa fac o vizita la logoped?
Ea oricum, de-alungul timpului, a mers foarte bine la motricitate fizica - urca scarile de-a busilea, la 8 luni - decat la dezvoltare psihica (vorbit, pipait stiti voi)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:

a mea e tare piticanie si cred ca se trage de la faptul ca nu mananca. adevarul e ca nici eu nu mancam nimic cand eram mica si iote acum cat de "sanatoasa" s sunt ..

papa bun

N-are nici o legatura nemancatul cu inaltimea. Punem pariu ca mananca mai bine ca sclifositul meu. Si al meu e desirat.
Tine de gene. Noi suntem amandoi inalti (io 1,71 si sotu 1,85). Da uite ca nu ma-ncanta asa tare inaltimea, daca-i numar coastele.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput