LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si de la mine,

Scuze ca dau buzna

N-am mai scris de mult pt ca am pb la munca si mi-am gasit si tensiune (18 + 9 - foarte mare; dupa parearea medicului sunt la un pas de accident vascular ... fleacuri) ... in fine, nu va stresez cu ale mele.

Dar de citit. v-am citit si 'mi-a sarit' in ochi 2 chestii:

1. greutatea - Adela are 101cm si 18kg - nu stiu ce sa-i mai 'tai' din meniu: ciocolata 1 data pe sapt, biscuiti - de 2 ori, paine - de 2 ori dimineata cu unt+miere, branza+smantana -1 data pe sapt.
In rest: totul fiert sau copt; nimik prajit, nu paste, nu cereale (ii dadeam 1 data pe sapt dar i le-am scos), nu prajituri
Ce-i dau sunt fructele: de 2 ori pe zi dar fara ele s-ar 'betona'.
Acum este drept ca, nici eu nici Dan nu suntem niste 'filiformi': eu am 1.70 / 65kg (cam grasa, recunosc ) si el 1.87 / 90kg

Am ramas masca cand am vazut cat cantaresc baietii; cred ca dak spun si mamicile de fetite cat cantaresc, ma-mpusc direct

2. Varilix-ul: eu i l-am facut la 2 ani si 2 luni; dar dr mi-a zis ca se mai face la 10 ani; pana la urma cum este corect?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Mai vroiam sa zic - a propos de facultate - eu am terminat REI la ASE si am facut prima greseala. Pt ca n-am cum sa profezez (pt posturi cum zicea Simo in PR, nu vreti sa stiti la ce nivel a ajuns spaga).

Apoi am facut master in drept - a 2-a greseala.

Pe-amandoua le-am facut ca mi-au placut domeniile, insa nu le pot aplica in ceea ce fac acum (ceva legat de transporturi).

Plus cursuri de inspector HR si vama.

La fel, nu-mi folosesc la ce fac.

Deci, nu conteaza ce faci - conteaza ce 'pile' ai ca sa ajungi in domeniul visat. Altfel, fie sa te zbati singur s-ajungi unde vrei - si cand ajungi, descoperi ca ai un sef mult mai slab pregatit ca tine, dar e sef - fie, faci ceva ce n-are legatura cu pregatirea ta, dar iti aduce un venit decent.

Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Doamnelor, teoretic varsta pentru o doza unica de Varilix este undeva la 3 ani .

Deci in cazul vostru, la toate 3 eu consider ca nu e nevoie de rapel acum, mai ales daca copiii aveau peste 12 kg.

Urmatorul rapel se face dupa 10 ani ( de la administrarea primului).

Al mare al meu a facut doza unica la 3 ani , la 5 ani a prins o forma scurta cu 3 bube, fara febra si alte alea de varsat de vant de la gradinita ( decimata populatia din grupa atunci, copii cu complicatii destul de multi) drept pentru care am decis cu pediatrul ca avand si vaccin si forma usoara s-a imunizat pe viata si nu ii mai fac rapel acum la 13 ani.

Pe pitic inca nu l-am vaccinat, probabil in toamna, el fiind atat de "gras" am asteptat si varsta si greutatea pt o doza unica.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Rox , eu raman la parerea mea ca Buburuza arata foarte bine , nu pare grasa ...este inalta si probabil ca are o constitutie mai osoasa pentru ca nu mi se pare pufoshica , iar oasele cantaresc greu. Nu are rost sa-i tai din meniu , mi se pare ca mananca foarte sanatos.Stai linistita si nu te mai stresa atat de kg , ok ?.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Doamnelor, teoretic varsta pentru o doza unica de Varilix este undeva la 3 ani .

Deci in cazul vostru, la toate 3 eu consider ca nu e nevoie de rapel acum, mai ales daca copiii aveau peste 12 kg.

Urmatorul rapel se face dupa 10 ani ( de la administrarea primului).

Al mare al meu a facut doza unica la 3 ani , la 5 ani a prins o forma scurta cu 3 bube, fara febra si alte alea de varsat de vant de la gradinita ( decimata populatia din grupa atunci, copii cu complicatii destul de multi) drept pentru care am decis cu pediatrul ca avand si vaccin si forma usoara s-a imunizat pe viata si nu ii mai fac rapel acum la 13 ani.

Pe pitic inca nu l-am vaccinat, probabil in toamna, el fiind atat de "gras" am asteptat si varsta si greutatea pt o doza unica.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Lala , saru-mana pt raspuns . Mi-ai luat o piatra de pe inima , ca ma gandeam cu groaza ca luna asta trebuie sa-i fac si Varilrix-ul si Havrix-ul si , in afara de balamucul pe care mi-l face Sara cand o inteapa dr. , ma lua cu fiori cand ma gandeam cum imi zboara din buzunar aproape 4 milioane intr-o luna pe vaccinuri.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

La multi ani Andreea Bianca!

Stefi e mai bine, alergia se estompeaza, a inceput sa manance mai bine, deci si aftele se amelioreaza.

Ea are 14 kg si 97 cm...e destul de usoara... dar, paradoxal, pare grasuta.

Azi avem petrecerea Anei, deci chefuim...mai am cateva drumuri de facut si apoi PARTYYYY!!!!
Maine impart tort si sampanie

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata si de la mine,

Scuze ca dau buzna

N-am mai scris de mult pt ca am pb la munca si mi-am gasit si tensiune (18 + 9 - foarte mare; dupa parearea medicului sunt la un pas de accident vascular ... fleacuri) ... in fine, nu va stresez cu ale mele.

Dar de citit. v-am citit si 'mi-a sarit' in ochi 2 chestii:

1. greutatea - Adela are 101cm si 18kg - nu stiu ce sa-i mai 'tai' din meniu: ciocolata 1 data pe sapt, biscuiti - de 2 ori, paine - de 2 ori dimineata cu unt+miere, branza+smantana -1 data pe sapt.
In rest: totul fiert sau copt; nimik prajit, nu paste, nu cereale (ii dadeam 1 data pe sapt dar i le-am scos), nu prajituri
Ce-i dau sunt fructele: de 2 ori pe zi dar fara ele s-ar 'betona'.
Acum este drept ca, nici eu nici Dan nu suntem niste 'filiformi': eu am 1.70 / 65kg (cam grasa, recunosc ) si el 1.87 / 90kg

Am ramas masca cand am vazut cat cantaresc baietii; cred ca dak spun si mamicile de fetite cat cantaresc, ma-mpusc direct

2. Varilix-ul: eu i l-am facut la 2 ani si 2 luni; dar dr mi-a zis ca se mai face la 10 ani; pana la urma cum este corect?

Buburuza de 3 ani

Doamna mea draga, hai sa iti spun o poveste :

Eu si matusa mea, ani la rand faceam cu succes schimb de haine, aratam cam la fel, aveam aceiasi inaltime insa pe cantar exista o diferenta de kilograme substantiala, ea cantarind cu minim 6 kg mai mult.

Explicatia e simpla - eu am oase foarte mici, usoare ea are un cu totul alt schelet, mult mai "greu".

Asa ca e posibil sa nu fie vorba aici de greutate in exces a Adelei.

La mine Andrei ma mosteneste, are oase foarte delicate si mobile, Bogdan a fost mereu mult mai "ciolanos" si desi nu a aratat niciodata ca ar avea un exces corporal, pus pe cantar era mereu peste medie.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu apropos de scoli, cand imi cautam job am suferit o depresie grava vis-a-vis de pregatirea mea. Am facut ASEu, dar credeti-ma ca nu am folosit niciodata nimic din ce am invatat in scoala aia...numai materii inutile si stupide.
Contabilitate nu am vrut sa fac ca nu-mi place.
Domeniul in care lucrez de 15 ani incoace, de cand am terminat facultatea - turism - n-are nici o treaba cu ce am invatat acolo, dar imi place. Mai grav e ca in tara asta de kkt e tare prost platit.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Lala - ce-mi place ca , de cate ori citesc un mesaj de la tine, am impresia ca totul se va rezolva - ti-am mai zis, park esti mama -ea are darul asta, sa ma 'relaxeze' psihic.

Cat despre oase, cred ca si ea este tot 'ciolanoasa' - doar semana cu noi - dar chiar si-asa ... sa fie cu 4kg peste 'medie'?!
In fine, sa lasam piticii sa fluture mai departe stegulete galbene.

Simo,; banii ca banii (nu zic ca nu conteaza) dar imbatranesti 5 ani cand le auzi cum urla (cand le 'macelaresc' alea)

Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

gattasalvaje, roli, da, asta m-am intrebat si eu: antibiotic pt inflamatia gingiei
Am gasit pe un site: http:// www. utile copii. ro/articole/bebelusi/eruptiile-dentare-ale-bebelusului/6814/ , cum ca as putea sa-i dau cu glicerina boraxata, sau pur si simplu sa-i masez gingia, ori cu gel pt gingii.
Dr a spus ca e f tare inflamata si ca o doare (cred si eu ca o doare, pt ca tipa de durere ), si mai ales ca a facut febra.
Ieri am stat si m-am gandit si nu i-am dat, insa azi dimineata am inceput sa-i dau 4 ml. Nu poate deloc sa doarma, iar ziua cand sta mai tot timpul maraie.

NataliaS ma bucur ca e mai bine Stefi.
Cu glicerina boraxata i-ai dat pt afte?
Petrecere frumoasa Anei!

Dupa cum am mai spus, si eu am terminat ASE-ul (Finante-Contabilitate - la privat). Mi-a (imi) place foarte mult munca de birou, acte, dosare..etc. Drept pt care am facut si masterul tot in contabilitate (Contabilitatea si Auditul Afacerilor Administratiilor publice - la stat).
Am lucrat vreo 3 ani ca si contabila/economista. Dupa CIC sa vad unde/ce imi gasesc, ca nu ma pot intoarce la fostul loc de munca, pt ca ar tb sa fac naveta 100 km. Vom vedea.
ginnette bine ca mananca, era mai rau daca nu manca.

LA MULTI ANI, Andreea Bianca!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput