Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***
Raspunsuri - Pagina 17
pisigri spune:
Hai ca imi place de tine 
Ia sa ma laud eu prima
...
M-am imbatat de multe ori
si mi-a si placut. Cel mai tare am comis-o prima data cind m-am imbatat temeinic
. Eram la inceputul relatiei cu hazband si cam neantrenata; am mers seara in oras si am mincat nu stiu ce cu vin rosu, apoi am plecat in club unde cinta o trupa diverse piese ale Creedence Clearwater Revival, unde am bagat vodka, repede si cu tupeu. Trebuia sa fiu acasa la 22, am ajuns la 1, am adormit in taxi in brate la Motan, am descuiat usa inceeeeet (asa mi se parea mie) recunoscatoare ca e intuneric in toata casa, m-am dezbracat, m-am intins in pat, m-am ridicat si m-am dus la baie unde am vomat "silentios" (eu ma chinui cumplit cind vomit, ma aude tot blocul), am "facut curat" (a spalat mama inca juma de ceas in urma mea cica) si am deschis usa sa ma duc la nani. In prag ma astepta maica-mea; evident, nu fusesem cine stie ce silentioasa....
Oricum, in general la capitolul alcoale am preferat sa ma antrenez treptat
. u sarcina si alaptatul am pierdut munca de 5 ani 
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simplyana_m spune:
Salutare!
CAMI, multa sanatate Iuliei!

BIANCA, cum mai e Vladimirescu?

ANDIARORO, va trecu?
CHATONEL, superbe pozele! Mie pogoniciul nu mi se pare asa mare! Cu falcutele alea, si nasucul mic-mic si rosh, zambitoare asa, mie imi vine sa-i iau fatzuca in palme si sa-i inghesui pupici la nimereala, pe ochi, nas, frunte, buci...ea sa se zbata, eu sa o tot pup...![]()

PISIK,
sa fuga mucii rebeli de la Ana! Sper sa va reveniti repede si sa intrati in armonie, ca mie imi place mult cand o lauzi pe Anushca!
La fel speriu si mucii lui Micsu':

!
INAPREDA, bravo pentru atitudine! Celor care spioneaza si vaneaza din umbra, tare ma mir cum nu le e rusine sa recunoasca lucrul asta, si se mai dau si victime! Eu, daca vorbesc pe forum, ma adresez membrilor acestuia si ma expun in fata lor, nu a tuturor, ca nu mi se pare totuna cu a vorbi la teveu. Adica, daca stau de vorba cu prietenele mele in parc, chiar daca acesta e public, tot ramane de prost gust trasul cu urechea de dupa copac! Sa mai si folosesti cele "aflate" mi se pare chiar josnic!
http://www.lucamic.blogspot.com/
ramona7575 spune:
Sunt happy,au trecut pe la mine verisoara si verisorul meu preot de la Galati cu copii (7 pers.), din pacate au stat o ora, tot timpul sunt pe fuga si ma enerveaza... cand au intrat in bloc, era un haos in hol, se oprise curentul in cartier (lucru rar intalnit) si un baiat a ramas blocat in lift. Frumoasa primire.
Si eu sunt "cetita" din umbra dar ma doare in cot si sa ma pupe la dos, nu am nimic de ascuns, amant nu am, pe centura nu stau... chiar mi se rupe
About iubirile trecut - ala cu care am vrajit 2 ani jumate si tot vergina si sarutata dupa 9 luni si tot, si tot... a ramas tot singur la 40 de ani... umbla barfa in sat (mi-a ziso si varu`sau) ca ii zice tac`su "da insoarate baiete,bla, bla..." iar el zice "daca nu m-ai lasat sa o iau pe Ramona, pe cine mi-o fost drag acum nu ma mai insor" (e ciudat, doar a mai vorbit si cu alte fete)... nu mi-a picat bine cand am auzit, e un baiat super-fain, cu inima buna dar timid si manipulat de surori si parinti (asa NU GINERE)... am contiinta curata ca nu l-am parasit, am cazut de comun acord ca nu ne potrivim (eu stiam ca nu ma vrea parintii lui pt. ca nu aveam avere multa, eram cantareata = il parasesc pe ficiru-su pentru cine stie ce vedeta etc. etc... ) si mare bine am facut. Dupa ce l-a vazut pe sotul meu ca ma viziteaza a inceput sa ma sune (asta dupa 3 ani de la despartire) si sa ma intrebe ce mai fac bla, bla... iar cand am depus actele la primarie pt.casatorie m-am intalnit cu el acolo (simpla coincidenta)s-a ingalbenit si a ramas mut la etuziasmul meu... sorry for him !
Cum sa arate nora ??? Sper sa fie fata si nu baiat
... sa fie cum io place lui, sa nu stea pe capul meu si sa nu ma arunce in shantz cand voi fi bolnava sau paralizata, Doamne fereste!,deh, depinde si de Stefan dar daca da peste vre-o zgubilitica care-i suceste mintile, mai stii??

Ce intrebari mai erau ?
ramona7575 spune:
About "beutura", nu am experienta mai deloc, 2 au fost la viata mea :
Prima - aveam 12 ,eram la bunica-mea in vacanta, m-am dus cu copii pe camp sa avem grija de animale, o prietena a adus o stical "de suc" dar era lichior, cum la mine in casa nu se consuma asemenea delicatese de la birt am crezut ca e suc la sticla de un sfert si dai si lupta pana am adormit pe camp iar animalele si-au facut de cap in recoltele taranilor 
. . Dupa ce m-am trezit, am bolit 2 zile, apoi a urmat bataia televizata pt.ca bunicu a cotizat serios la pagube ![]()
A doua: eram pe vas si am baut un vin rosu dupa 10 ore de munca, nemancata de vre-o 7... bine ca eram cu sotu`, ne-am matolit amandoi apoi am vomat cu randul pana dimineata. Sotul a zis ca era vinul de proasta calitate - el nu e chiar amator ca mine ![]()
E, mi-am facit tema? 

Gianina34 spune:
cu betiile - nu ma bag ca n-am experimentat decat usoare ameteli de moadmoazela![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Gianina34 spune:
simply -
sper sa aiba efect , ca si data precedenta![]()
reteta de fursecuri "denisamada" o am acasa
daca nu apare ea, va "rezolv" eu maine (sper sa nu uit
)
noi preferam stelutele
(ca bine-nteles ca folosesc formele de la borcanul formelor de biscuiti, nuuu?)
Gianina34 spune:
floricule - sa stii ca am pomenit de clatite, torturi, fursecuri... crezand ca suntem doar noi, fetele din galerie
acum constat ca m-am inselat si ne urmariti din umbra
asa ca-mi revizuiesc atitudinea si nu mai zic nici pas(reteta de fursecuri o dau pe PM cu-i o va cere
)
acum e bine tufata draga?![]()

inapreda spune:
Hola cucuiete,
Aseara am adormit inaintea lui Ian
; asa ca, rogu-va, sa ma motivati.
Nici acum nu prea pot scrie ca i-am adus cind am venit acasa plastelina noua si baloane si avem treaba.
Voiam numa' sa va zic urmatoarele: faza cu "cititul din umbra" nu a fost premeditata si -imi place sa cred ca - atunci cind s-a intimplat, nu s-a intimplat cu rele intentii; pe mine "vestea" m-a lasat masca pentru ca -desi nu par- asa sint eu, mai sensibiloasa si nu mi-a picat bine.
Desi situatia este asa cum este, nu cred ca este o persoana rea si inclin sa cred ca demersul ei a la Colombo are legatura strict cu gradinita si nu cu persoana mea; v-am zis ca doar nu ma place si, atunci, nu vad rostul pentru care ar vrea sa se "imbogateasca" cu noutati despre antipatica-mi persoana.
Nu mai zic multe acum; o sa revin si o sa-mi fac temele, promit.
Pupici si ginduri slab calorice pentru toata gasca! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
saby spune:
Salutare!!!
Am revenit si noi a seara de la munte. Am fost la Predeal de vineri seara unde am sarbatorit-o pe nasa noastra. Ne-am simtit tare bine dar cred ca cel mai incantata a fost Maia care a experimentat prima ei coborare pe schiuri 

. A stat in picioare pe schiurile nasului nostru si impreuna au coborat cativa metri
. Era atat de incantata ca nu mai vroia sa plecam, asa ca am hotarat ca iarna uromatoare luam echipament si daca ajungem in Austria o inscriu la scoala de ski, sper sa o si primesca asa mica.
Am incarcat si cateva poze dar asi vrea sa pun si filmuletul cu coborarea pe schiuri dar nu stiu cum si unde
. http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/Predeal2011#.