Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisik - stiu cum e sa fie totul in regula in wk iar luni dimineata sa apara mucisorii
si noi suntem in categoria care chiar vrem la gradi
la intrebarea daca vrea sa mergem dimineata la gradi, raspunde clar si raspicat DA

sper ca operatiunea tunsul/ajustatul sa fie cat mai ne-traumatizanta, mai ales pentru tine mamico

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si eu eram (de fapt cred ca mai sunt) cam ca Gianina, eu sunt citadina, n-am avut bunici la tzara, n-am gustat niciodata viatza la tzara cu latrina-n curte si cu copaia pe langa casa, imi placea tumultul oraselor, mi-ar fi placut ceva gen New York. Acum parca idealul meu ar fi un orasel de-ala cu stradutze linistite, cu oameni calmi, pasnici, o comunitate de-aia "children-friendly"...ceva intre sat si oras, foarte civilizat dar micutz. Desigur, la o ora cu masina de ceva metropola palpitanta
Eu sa merg cu cortul nu suport, cel mai mult la viaatza mea am dormit 2 nopti in cort, pe la 23 de ani. Oribil. Nici shushu nu puteam face ca lumea in padure, d' apoi altceva, in timp ce ceilalti isi luau zambitori sulul de harte igienica si purcedeau in padure, fara jena. Io ma trezeam la prima ora, cand toti zaceau inca dupa betzie, sa ma spal in rau si tot ma simteam jegoasa. Dupa 2 zile-n natura ma umplu de bube (cred ca pe baza psihica) si ma balonez groaznic. Deci varianta "Heidi, fetita muntilor" pica pentru mine. Mi-ar placea sa petrec mai mult timp in natura dar asa, intr-o cabana cu toate utilitatile si de preferintza cu o gashca faina.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Denisamada, da' ce-ai patimit azi-noapte?

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

ilinco - ai terminat cele 8 pagini de scris si te sarbatoreai cu clatite cu miere?
bine ca nu trebuie sa scrii 50 de pagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai Ilinco, stiu ca ai mai zis tu cindva ca nu ti se potriveste rolul de Heidi (bine, faza cu Heidi n-am mai citit-o, da prima oara cind te mai sun, asa iti spun) dar inca sint vesnic mirata de chestia asta

Gianina, macar de-ar avea gugushtiucii aia un feeling corect! Ca mi-a iesit pe nas atita frig si gheata si pazit copchilu de viroze

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

si daca tot vorbim acum de clatitele giaponeze, am si eu o curiozitate: fursecurile deniseimada le-ati incercat?
sunt absolut bestiale si nu am auzit pe nimeni sa zica ceva de ele
numai eu sunt dependenta de ele?(am aproape 2 luni de cand mananc zilnic si tot nu m-am saturat, ba chiar ma cenzurez)
pana si micsu' e mare amatoare de asa ceva si inca nu s-a plictisit de ele

(PS: vineri a mancat la gradi 2 portii de tort din piscoturi cu crema de branza si noroc ca grabeau ceilalti copii la culcare ca ar mai fi stat sa mai manance una)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ilinco - ai terminat cele 8 pagini de scris si te sarbatoreai cu clatite cu miere?
bine ca nu trebuie sa scrii 50 de pagini

La sarbatorirea a 50 de pagini vin si eu

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

pisigri - sper si eu, ce sa fac
iar faza cu pazitul... sa stii ca eu acum am inceput sa pazesc virozele, nu copilul (de facut, oricum le face, doar ma antrenez sa le depistez/anihilez din fasa)

Mergi la inceput

Haha, nu va pregatiti, ca nu pun masa: n-am de scris decat vreo 20 de pagini MAXIMUM, 10 la eseu, 10 la un referat. Clatitele le-am mancat pe post de mic(vorba vine!)dejun, ca sa prind puteri sa mai scriu...dar numai cand se culca Sophiphi.
Hei, ce fursecuri de-ale Denisamadei? Precis ca atunci cand s-a dat retzeta n-am bagat-o-n seama caci ma subestimam, toate retetele mi se pareau grele:))) Dar acum ca sunt o mare maestra in ale bucatariei, as vrea reteta
Pisigri, nu te mira, asa-s io, comoda si dependenta de comfort, probabil de la maica-mea mi se trage, ea cocolosindu-ma si nelasandu-ma in tabere/ excursii etc, bunici la tzara neavand...acum deja e prea tarziu sa prind gustul la de-astea. Plus ca eu, care mangai cu incredere maidanezi, ma isterizez cand vad o viespe/coropisnitza/goanga in general, vad peste tot sherpi si vipere si stau cu atacu' de panica in gat etc. Deci fara o cabana unde sa am o buda decenta, proprie, unde sa dau la ratze dupa ce ma fac pleaza, io nu "drumetzesc"! Ha, oare o sa mai am ocazia sa ma imbat vreodata?!:))) Tema: v-ati imbatat vreodata? Cand, unde, cum, de la ce, de ce?:)))) Asta-i tema de-aia sa exulta dushmanii si sa ia notitze!!!:)))))))

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

M-am lasat la mana mea...Am cumparat o salata de varza alba (150 gr) si o cutie mica de salata mexicana (300 gr) si le-am amestecat si gata...nu mi-e foame dar nici bine nu ma simt. Dupa salata de dimi (aia facuta de mine acsa) si acum mi-e greata.

Ana, uite aici imi calculez caloriile http://www.csid.ro/calory-calculator/

Si sa stii ca daca tot mananc "sanatos" d-aia le calculez. caci altfel nu m-as pricepe.

Eu ma intind pe birou dupa o salata seaca si voi in semn de sustinere fata de "silfide" vorbite de clatite si alte fursecuri?????? Nu ati azit de proverbul Vorbesti de funie in casa spanzuratului...
Sau asta e pentru testarea vointei, nu? Am inteles. Ei, dar atunci da-ti voi cu dulciurile caci nu se stie cand ati avea nevoie de regimurile noastre

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput