Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelena

TANAMERA, felicitari pt kg in minus! Multe inainte, adica inapoi

mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010)

Merci.

Nu ii spune purcelus lui Raducu ca te parasc cand o sa creasca mare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Gata fetele,am fost la dentist..m-a curatat acolo la masea .mi-a pus un medicament si a zis sa prelungesc cat mai mult daca nu ma mai doare ca nu-mi poate face anestezie daca alaptez,de nici un fel...aici pediatrii interzic fol medicamentelor in alaptare...doar daca nu ai ce te face..asa ca, cu Dzeu inainte...sper sa nu ma mai doara.

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Si daca nu ii spuneai ca alaptezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Adelina, sa-ti fie de bine si petrecere frumoasa sa aveti! Ma gindeam eu ca le cunosti bine pe fetele de la salon. Si eu le cunosc oarecum, dar nu cred sa-mi iau Tudorul cu mine. O sa ma misc eu rapid si gata.

Adelena, chiar ca a luat bine bebele in greutate. Nu cred ca o sa ai probleme vreodata cu mofturile la papa

Apropo de greutate si de faptul ca bbeii trebuie sa-si dubleze kilele de la nastere la 4 luni.. pai Tudor ar trebui sa aiba 9,2 kile... cred ca la el se poate face o exceptie Cred ca o sa aiba in jur de 7-7,5 kilograme... destul de rezonabil. Dar daca se nastea mai micut aveam probleme la cit de greu a luat in greutate pina acum

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

TANAMERA, felicitari pt kg pierdut. Dar mai sunt si altele? te intreb pt ca eu, din ce am vazut prin poze, mi te reprezint foarte subtirica...

ALYNTA, pupam vaccinata! sa treaca repede supararea. greutatea si lungimea cred ca sunt super pt o fetita!

NUSHU, uite cum ma instigi tu sa mai fac inca o data prajitura! cu mascarpone n-am incercat inca...
Am uitat sa-ti spun ca nu am folosit foi de gelatina, ci din aceea la plic. Iar fructele - prima data mix de fructe de padure, a doua oara mure. Mixul a fost mai bun si mai aratos. Gata, ma opresc aici, ca-s off-topic rau.

Eu acum am plonjat intr-un bol cu fursecuri cu stafide. Imi vine sa ma bat singura!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Donna mai sunt 5 kg in plus,pe care le-am adunat in decursul unui an,din ianuarie 2009 pana in ianuarie 2010,cand am ramas insarcinata.Dupa ovulatie nu imi mai pasa de kilograme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Office da, Andreea e fata lui tata, e topita dupa el...de multe ori nu ma vrea pe mine si plange dupa el...eu il am pe Raducu
In poze se vede Raducu grasunel..dar de aproape o luna ne invartim in jurul greutatii de 6900 gr..acum o fi cantarul stricat? ca prea nu ia mai deloc in greutate..In schimb avea acum 2 sapt 66 cm :)
Tanamera multumim. Nu a fost planuit sa iasa asa...pe Andreea am conceput-o prin fertilizare in vitro dupa 4 ani de incercari...si la 6 luni dupa nastere am ramas gravida cu Radu, natural...in conditiile in care alaptam exclusiv...si nici CM nu am avut...Asa a vrut D-zeu si sunt tare fericita ca s-a intamplat asa
Alynta pt micuta maraita...si noi tb sa facem vaccinul sapt viitoare.
Fistiq stiam ca ar tb sa isi dubleze greutatea de la nastere intre 4 si 6 luni...asa ca mai e timp

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Tanamera, mai tu esti fotomodel si nu vrei sa ne spui? Albert cu ce dimensiuni se lauda?
Aida, si la noi cam la fel in privinta ("preferintelor") copiilor!probabil ca sexele opuse se atrag!
Alynta, e numai bine micuta!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Ayda si pe Andreea cum ai nascut-o?Daca ar fi dupa sotul meu am face acum al doilea copil,am face inca o balanta,dar eu am nascut prin cezariana:(.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Tanamera, mai tu esti fotomodel si nu vrei sa ne spui? Albert cu ce dimensiuni se lauda?
Aida, si la noi cam la fel in privinta ("preferintelor") copiilor!probabil ca sexele opuse se atrag!
Alynta, e numai bine micuta!

Meme de Maiu si Lulia

Daca ma mai laudati mult fac o poza in costum de baie si mai vorbim dupa.Duminica l-am cantarit pe Albert si avea 6850g,ma cam stresez ca e plinut.El are 5 mese pe zi de 180ml si parca uneori dupa masa nu e satul,dar pana la 4 luni nu ii dau doza de 210ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

multumim frumos pentru urari
va oferim o felie de pizza , una de tort si un fresh de portocale, mar si morcov ...si pentru cine nu alapteaza un .
Diana cantareste la 6 luni in jur de 8200g. lungimea o vom afla saptamana viitoare la vaccin .
Mari foarte tare bancul
pentru sarbatoritii zilei Ioana Catalina de didadi, Radu Costin de ayda_m, Dimitris de vanyy2009, David Dominic de simonaelena.

mai multe nu pot sa scriu pentru ca nu ma lasa mica vuvuzela

Andreea, fericita de Diana Elena

Mergi la inceput