Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayda_m Nu a fost planuit sa iasa asa...pe Andreea am conceput-o prin fertilizare in vitro dupa 4 ani de incercari...si la 6 luni dupa nastere am ramas gravida cu Radu, natural ![]() Ayda Radu Costin(28 sept 2010) si Andreea Teodora (9 iulie 2009)![]() poze noi minunile noastre |
Emotionanta povestea voastra. Intr-adevar, asa a vrut Dumnezeu!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
donna79 spune:
Fetele, am si eu o intrebare ce poate parea tembela pt o mama de bebe de aproape 4 luni (pffiii... ce repede trece timpul...): voi de cate ori curatati nasul bebelusului pe zi sau de cate ori puneti ser fiziologic?
Sa va explic acum de unde vine curiozitatea mea: noi avem umiditate mare in casa, ne straduim sa o tinem sub control si asa suntem undeva la 55-60%. In situatia asta mucoasa nazala nu prea se usuca. Lui Tudor i-am pus de la inceput ser fiziologic in nasuc, l-am aspirat cand a parut mai mucios etc. De la o vreme ii pun foarte rar ser in nas, nu il mai aspir (slava Domnului, nici nu a racit, n-a fost nevoie) si respira foarte bine. Ba chiar mi se pare ca respira mult mai bine decat atunci cand il "tratam" ca la carte. Aceeasi situatie cu ochisorii - sunt limpezi, nu are nici un fel de secretie dubioasa asa ca ii sterg destul de rar cu ser (cand fac asta plange de se inroseste tot, din pricina asta am mai rarit-o).
Acum... sunt eu mama denaturata sau e ok si asa? subliniez ca ii este foarte bine asa.
ayda_m spune:
Tanamera ambele nasteri prin cezariana...la a doua nastere m-am refacut mult mult mai rpd![]()
Donna multumim
, asa e, a fost o minune de la D-zeu.
Legat de ser fiziologic...eu nu-i pun deloc, nici macar ochii nu-i curat. Doar cand are mucisori mai tari pun putin sa pot sa-i scot...si la ochisori dc are ceva vreo geana sau ceva ii pun sa curat...altfel deloc.
poze noi
minunile noastre
Mari-Mariuk spune:
Sa nu uit: LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI! pentru Diana Elena de andre_flo, Ioana Catalina de didadi, Radu Costin de ayda_m , Dimitris de vanyy2009, David Dominic de simonaelena
SELENAR, atmosfera nu trebuie sa se strice. Mie nu mi se pare ca am fost certata si astfel sa ma supar. Am considerat ca am primit un sfat.
ADELENA, pupici dolofanelului

noi, la aceeasi varsta suntem cu aproximativ 2kg in urma, dar si cu o luna ca varsta corectata![]()
ADELINA, vreau si eu la cosmeticaaaa

. Sa dea Domnul sa fie totul bine si frumos maine!
ALINTA,
-am vaccinata, sa ii treaca repede supararea!
DONNA, eu ii pun ser in nasuc dimineata, daca putin. Si la noi e umiditate ridicata in casa.
Gata...fug sa mai mananc ceva apoi la baita si nani!
Va
. O seara linistita.
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
camisv spune:
Buna seara,
ce destrabalari pe aici ... prajturi, hmmm, bune daca are cisa sa ti le faca
. Eu ma minunez cum reusiti voi sa faceti atatea bunatati. Tudor doarme doar cate juma' de ora ziua, asa ca in timpul asta nu pot decat sa mananc. restul treburilor mai pot sa le fac si cul el, ca pot fi intrerupte oricand, dar gatitul si mai ales prajituri nu pot.
Donna, eu nu curat ochii decat daca au ceva, asa ne-a invatat in maternitate si nasucul la fel. Din pacate la noi este umiditate scazuta, asa ca eu ii mai pun ser ... asta daca sta. Astazi a urlat la operatiune.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Am facut cafea pentru toata lumea, asa ca va astept.
Raportam o noapte foarte linistita cu o trezire pe la ora 2 si apoi dimineata la 6 pentru papa, apoi nani iar pana la 7 jumate. De atunci e veselie mare, rasete si chiote.
Vreau sa prajesc peste azi...iar...asa ca, cine doreste, cine pofteste? Va invit la masa!
Va doresc o zi frumoasa!
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
camisv spune:
Buna dimineata,
Mari, multumim de cafeluta ... iau si eu putina aroma
, dar peste as lua cu adevarat. Astazi imi vine sotul din delegatie si maine mergem dupa peste, ca nu se mia poate![]()
sa aveti o zi frumoasa!
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
MARI multumim de cafeluta! Aoleo,iar frigi peste!!! Eu ti-am zis ca vin la tine!!

Si iar am avut noapte agitata! S-a trezit des,m-am tot dus la patut,luat in brate,plimbat......iar trezit...si tot asa!
Sa aveti un we perfect!
Am scris mesajul asta de trei ori,la naiba !! Cum pui un emoticon,cum hat ti-a sters mesajul!!!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
donna79 spune:
Neata. iau si eu o cafeluta, multumesc Mari.
Azi sunt cam amarata, motanul nostru e bolnav rau... nu cred ca isi mai revine. Ieri dimineata chiar ma amuzam ca venea agale pe gardul vecinului, ziceam ca a fost la vreo mandra, ca e crai mare... aseara a aparut la usa, abia respira. L-am cazat intr-o cutie de carton in hol, nici nu stiu ce sa-i fac 
Multumesc pentru raspunsurile cu privire la curatarea nasucului/ochilor, chiar ma ingrijorasem ca nu fac eu ce trebuie.
idalis spune:
Buna dimineata. Nu ma pot lauda cu o noapte linistita caci copilul meu e foarte agitat si marait
. Nu-mi dau seama daca il doare ceva sau care e cauza dar nervii mei sunt la pamant.
N-am kef nici de cafea, mi-as dori o portie de somn...
Afara e asa frumos, mi-e dor sa ies ca altadata.
Btw adelina, ce vreme frumoasa ai la botez. Petrecere frumoasa!
Weekend placut pt toata lumea!
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis