LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut si de la noi mai pe la pranz.

LA MULTI ANI! ERIC PETRUS

Sa fii sanatos, sa cresti mare si voinic si sa aduci multe bucurii parintilor tai.

LA MULTE LUNITE IEPURASILOR: MARIA EMILIA, IRIS ALEXANDRA, MELINA ISABELA si LAVINIA VALENTINA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ziua buna,

[LA MULTI ANI, ERIC PETRUS!!! Sa fii sanatos si sa ai muuulltt noroc in viata.

Chamomilla CH 30 e cea mai puternica, nu CH7.

Sensibila felicitari pentru Gia cea isteata. Si noi cerem mancare, mai ales cand ma vede cu fructe/legume prin maini incepe sa zica si se si linge pe botic.

Adriana bafta la examene.

Nafi plimbarica placuta cu noul carut.

Castelana ce iepuras grasun ai tu acolo. Poate ne mai pui poze.

Ami cand mergi sa iti spuna ce ascunde burticuta ta?

Meniu ieri si azi(ca am facut mai mult)
- dimineata compot de mere/orez cu lapte
- pranz supa de broccoli si desert banana/mandarina
- seara:peste si cartofi la cuptor(nu s-a omorat) asa ca i-am dat orez cu lapte. Azi lapte ca suntem la cumparaturi.

Vorbeati de mancare pasata. Noi nu prea mai pasam, decat cand facem o supa crema ceva, sau cand am eu chef. Dar manaca f bine zdrobit la furculita.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

La Multi Ani Eric Petrus! Sa ai o viata frumoasa alaturi de parintii tai !

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Nu stiu cat mai stau la birou si ca tot zicea Atb de urari anticipate ii urez si ei si iepurasilor pt lunici si iepurasei mari de 1 an de pe acum ca sa stiu sigura ca nu uit.

Ziua 29

La multi ani iepurasei mari :
Briana Maria de Ramy77
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !

La multe lunici iepurasilor : Eduard-Teodor de samaria, Sara de Lara !

Ziua 30

pentru 13 decembrie La multi ani atb ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta !

La multe lunici iepurasei Alexia Briana de Yaia !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza ai inteles cum e cu luciul faiantei? daca eram in tara veneam si ti.o stergeam sa vezi ce misto ramane cum am spus eu, cu solutie de geamuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani ERIC PETRUS!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare din nou!

Spuneti-mi si mie de unde luati voi carne de vita si peste alb proaspete si bune?
La fel, unde gasesc oua nestresate (a se citi bio) in magazine? Imi trimite mamaia mereu, dar mai ales pe timp de iarna cand gainile sunt mai lenese, sunt putine.

Multumesc.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sensibila,, multumim! Am avut azi controlul de 10 luni si are 8,6 kg si 72 CM, super bine. E mai grasa decat a fost frate-su la aceeasi varsta.
Ce isteata e Gia! Nu il invatat si pe Tudor sa ceara de mancare? Ca lui nu-i e niciodata foame...sau somn!
Bravo, Gia!

Atb, auzi la tine, nu numai ca dai examene, dar iei si note mari! Bravo! Eu nu-mi amintesc nici cum ma cheama zilele astea!

Eu cu homeopatele nu ma pricep, nu pot ajuta.

Fetele obositele, bine ca v-au iesit analizele bune, asta e lucru mare!

Castelana, lasa sa treaca rautatile pe langa tine, nu le baga in seama!
E uimitor cum toti romanii ce pleaca in strainatate vor sa faca cumparaturi. Eram s8i eu asa, m-am schimbat de cand cu copii. nu mai vreau cumparaturi decat maxim o jumatate de zi, in rest vreau sa vizitez si sa lenevesc!

Poate azi reusesc sa pun si niste poze, acum fug sa fac un tiramisu, e ultima zi de leneveala singura acasa, mai exact ultimele 2 ore, ca de luni incep serviciul.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, Eric Petrus! Sa ai o viata implinita si fericita, si un ajutor mereu aproape in fratiorul tau mai mare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

briza ai inteles cum e cu luciul faiantei? daca eram in tara veneam si ti.o stergeam sa vezi ce misto ramane cum am spus eu, cu solutie de geamuri

Da fata draga, am bagat la titioaca (asa ii zice bunica lu' bunicu' il ciocane cu un deget in frunte si ii zice: "om batran si nu ai nimic in titioaca" :))))). Maine dimineata prestez, ca mai pe seara ne vin niste prieteni. Stiu ca ei vin sa ne vada, nu sa imi verifice mie faianta si gresia din baie, dar na'..sa fie "mumos". Acu stau si rad ca toanta: adica la un pahar de vorba nu te-ai fi deplasat pana in militari (asa ai zis ca nu vii tu cu tot circul), dar la smotruit faianta te deplasai.

Ma duc sa culc duracelul si sa ii fac un spanac cu pui sa bage la ghiozdan cand s-o trezi

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput