LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

aaa.. si legat de vaccin: nu stiu daca ii voi face antirubeola, varicela sau ceva in genul, dar sigur ii fac priorixul, anti oreion.. eu am facut toate bolile copilariei iar oreionul mi s-a parut crunt.. nu vreau sa treaca si ea prin asta... si cum pediatra ni l-a recomandat, il vom face. si ne-a spus ca vom mai face cand implineste 7 ani un rapel pentru el ..

BLUEKIDOO priorix-ul contine vaccinurile: antirujeolic, antirubeolic si antiparotidita epidemica (oreionul).

Varilix-ul este antivaricela si este optional.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

priorixul este cel pe care il facem noi dar se pare ca am retinut doar ce ma interesa .. bine, pediatra ne-a vorbit despre el cand eu ma dusesem acolo ca imi facea fata febra 38,5-40, asa ca aproape tot ce nu avea legatura cu motivul vizitei mele mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta Am retinut ca este pentru 3 "lucruri" dar dintre toate doare oreionul mi-a si ramas in minte

Andra emotionanta povestea nasteri De cand am nascut ma chinui sa scriu si eu povestea noastra dar de cate ori incerc imi vin toate evenimentele odata in minte si nu reusesc sa le astern pe foaie Cine stie.. poate reusesc intr-un final, desi acum imi e teama sa cva trecerea timpului sa imi stearga din amintiri si sa nu iasa foarte bine.. om vedea

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Citat:
I-am spus lui Sorin ca ma duc sa fac un dus si pe urma vreau sa fac putina ordine; cand am iesit din dus, "ordinea" se facuse

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Sotul tau da meditatii si la alti tatici?!?!?
Are un cursant aici la mine pe batatura

Mami de iepurash botzogash Ianis Stefan (19.01.2010)

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Cand soarele rasare in miez de noapte

Andra, si nu numai la tine!!! Ii trimitem la team building la sotul lui Carmen ;))

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

ADRIANA sa ai parte de viata lunga si frumoasa, plina de impliniri si sanatate! La multi ani!!

Mergi la inceput

De cand ma chinui sa scriu si mereu omit! ROXI sper sa nu va mai intalniti anul acesta cu boala; bietii de voi, v-a lovit pe toti patru!
In seara aceasta vizionez pozicile Oanei; mi-e dor de carliontatul mic si dulce .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Citat:
I-am spus lui Sorin ca ma duc sa fac un dus si pe urma vreau sa fac putina ordine; cand am iesit din dus, "ordinea" se facuse

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Sotul tau da meditatii si la alti tatici?!?!?
Are un cursant aici la mine pe batatura

Mami de iepurash botzogash Ianis Stefan (19.01.2010)

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Cand soarele rasare in miez de noapte

Andra, si nu numai la tine!!! Ii trimitem la team building la sotul lui Carmen ;))

pai in cazul asta fug sa fac PFA facem treaba calumea daca tot o facem

lasand gluma la o parte toti au ceva al lor special, ca altfel nu-i luati nu? Si ii iubim asa cum sunt ca-s ai nostri si mai presus de toate fara ei nu aveam ingerasii astia mici

Activitatea zilei: am lasat-o pe Tanya la mama si noi am fugit la cumparaturi, doar ca am trecut prin parc si inca e zapada si gheata asa ca am petrecut ceva timp dandu-ne pe derdelus si admirand copiii care faceau cazemata din bucati de gheata .. era sa iau cateva cazaturi da am reusit sa ma prind la timp de Sorin (intentia era sa-l trag dupa mine daca pic da se tine bine pe picioare )

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Seara buna!

Intru si eu la spartul targului sa fac urarile de rigoare pentru ADRIANA!!!

LA MULTI, ADRIANA!!! Sanatate multa si impliniri alaturi de baietii tai!!!

Noi in weekend profitam de tati si iesim, asa ca nu am apucat sa citesc, decat pe diagonala.

Sunt fericita ca i-am luat a Eric canita cu pai si bea surprinzator de bine si de muuulltt. Buna investite, multumesc fetei care a venit cu ideea, nu mai stiu cine.

Meniul de ieri si azi a fost cam anapoda, ca am fost plecati prin oras si vizite, dar pot spune ce a mancat bine ieri ciorba de vitel si ostropel de curcan, iar azi dimineata branzica Fagaras cu painica prajita si o banana la desert, supa de pui la nana si piure de cartofi, iar acum seara banana cu branzica.

Merg la baita si apoi nani, ne auzim maine.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani Adriana draga! Sanatate multa, noroc, fericire, succese, impliniri si tot ce-ti doresti tu alaturi de copiii tai frumosi!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Va multumesc din suflet pentru urarile si cuvintele frumoase! Mii de pupici pentru Sensibila, Child, Stefimic, Andra, Stanucel, Bluekidoo, Rebiana, Oana, Irene, precum si celorlalte fete care mi-au urat pe FB!!!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Va multumesc din suflet pentru urarile si cuvintele frumoase! Mii de pupici pentru Sensibila, Child, Stefimic, Andra, Stanucel, Bluekidoo, Rebiana, Oana, Irene, precum si celorlalte fete care mi-au urat pe FB!!!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

draga noastra Adriana zisa ATB, primesti urari day after?
La Multi Ani din toata inima si sa fii fericita, sanatoasa si bucuroasa, mandroasa alaturi de baietii tai speciali!
Toate urarile de bine de aici de la cald!
Castelana si Castelanul ei te pupa!
a si iti trimitem un orhidee

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetele!

e luni, nu-mi place dar cine credeti ca ma intreaba daca vreau ziua de luni...
e buna ca dupa vine marti si tot asa pana la vineri.
saptamana asta este si anul nou chinezesc si joi va fi liber, deci veselie mare.
Trebuie sa-i cumpar lui castelan mic un costum de chinez ca joi ( chiar in prima zi) suntem invitati la o cina de chinezi ( asta e foarte rar, pentru ca de obicei in prima zi ei stau numai intre ei, in familie)
eu am rochita traditionala, speram sa intru in ea

tot azi schimb si lejeria de craciun cu una pentru anul nou chinez, la baie la fel prosoape cu tematica, deci dupa cum vedeti am o gramada de treaba!

Castelan mic este bine, acum doarme, ieri a facut greva foamei, n-a vrut sa pape asa bine, dar nu ne scandalizam, important este ca a dormit azi noapte (credeam ca va dori san toata noaptea) dar s-a trezit ca de obicei ciufut ( prescurtare de la ciufulit) la 7,30, a supt cu mare sarg apoi a ras toata dimineata si s-a distrat cu revista promotionala Isetan ( de la un magazin)

deci ati priceput suntem bine.
Inca nu am fost la controlul de 9 lunoi, mergem dupa anul nou chinezesc, el va avea 10 luni, dar nu-i bai cred...

va pup si multumesc inca odata pentru toate cuvintele frumoase adresate-mi!
Rebiana, Nafi, Ioanaa, Kossir, Yaia, oanaiacovita, corimami, child, bluekidoo, Roxi, stefimic, andra-s, stanucel, irene26, samaria, brizamarii, sensibila
toate fetele de fapt, scuze pe cine am uitat!!!!!

castelana mami fericita

Mergi la inceput