LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stefi eu stiu ca vaccinul de varicela aici intra in sechema normala, se face la 15 luni deoarece pana atunci cam greu sa ia un copil, daca in schimb face unul dintre voi care vine in contact direct cu bebelusa, sunt sanse mari sa faca si ea, dar nu e un capat de tara, al inei , robin daca nu ma insel a facut varicela la 4 luni ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ROXI la noi nu intra in schema obligatorie, stiu ca se face dupa 2 ani, noi, parintii am facut varicela dar STEFI nu si ma gandesc ca poate face el si apoi si IOANA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

STEFIMIC varicela nu e o boala grea, daca respecti anumite conditii, ca sa nu faca complicatii.
Daca baiatul cel mare a intrat in contact cu varicela, s-ar putea sa o fi adus deja in casa, cam 2-3 saptamani e perioada de incubatie.

Nici eu nu sunt de acord cu vaccinul acesta, s-ar putea sa nu il fac lui Albert.

Stiu pe cineva care a facut de 2 ori aceasta boala, odata in copilarie si odata in adolescenta

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo
I-am spus lui Sorin ca ma duc sa fac un dus si pe urma vreau sa fac putina ordine; cand am iesit din dus, "ordinea" se facuse

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Sotul tau da meditatii si la alti tatici?!?!?
Are un cursant aici la mine pe batatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Adriana, la multi si frumosi ani, cu sanatate si noroc!!!
Sa fii fericita alaturi de baietii tai!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

atb la multi ani,sa fi fericita sa te bucuri de baietii tai si sa fi iubita de toti cei dragi tie,iar visele sa iti devina realitate...

la multi ani Briana Maria sa fi fericita sanatoasa sa iti bucuri parinti in fiecare zi...multi ani traisca multi ani traiasca,briana sa traiasca... (scuze pentru intarziere)

Yaia am vazut pozele,foarte frumosi puiutii tai sa te bucuri de ei si sa fiti fericiti...

bluekidoo wow,ce frumos ai fost rasfatata acasa,felicitari

briza_marii multa putere,si incearca cu vitamax,mi se pare cel mai bun...putere multa

sensibila am vazut si eu site-ul, carucioare animalute,sunteti cu totii o familie cu inima de aur,imi place ca ati facut mult bine animalutelor neajutorate....felicitari

nafi ce bine cand se termina cu bine,dar tu nu trebuie sa te ingrijorezi pana nu vezi ce este sigur...odihna placuta la voi acolo,atat cat se poate...

noi asteptam pediatra maine,adelina are niste brobonele mici pe fata si rosi,care apar doar cand se enerveaza,cand este obosita,s-au cand se trezeste din somn,am observat ca doar dupa-amiaza ori seara apar,dimineata este foarte bine,si de aici am desus eu ca poate fi de la oboseala....acum vedem ce spune maine pediatra...

o duminica placuta vaa urez la toate mamicile

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Viitorul suna bn pacat ca nu raspunde nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Neata
m-am trezit mai devreme azi si am citit dar nu am avut stare de scris Adevarul este ca ma consider norocoasa, am un sot bun: nu ii place tv-ul, nu ii place alcolul (foarte rar se duce la o bere cu baietii si atunci insista sa ma duc si eu chiar de as fi singura femeie de acolo sau de ar fi ieseala intre baieti, mereu am fost considerata una de-a lor si nelipsita la iesirile lor) singutele lui vicii sunt tigarile (pe care le-a redus mult pentru mine si le-a si lasat de cateva ori) si calculatorul.. ar sta la calculator nonstop... dar ma si ajuta, uneori pentru ca ii cer eu, alteori pentru ca are el chef. cert este ca atunci cand il apuca sa faca el curatenie nu trebuie sa ma bag, eu trebuie sa stau cocotata in mijlocul patului si sa-l las pe el.. abia dupa ce termina am voie sa ma dau jos si sa vin in inspectie.. si jur ca uneori am senzatia ca se pricepe mai bine decat mine (cand nu am starea necesara de curatenie dar trebuie facut, il pun pe el si ii spun ca mie nu o sa-mi iasa sigur ).. sa va spun ca este omul bun la toate?? nu exista sa se strice ceva in casa si sa chem strain sa se ocupe; intotdeauna se baga el.. chiar daca nu stie descopera atunci sau cauta pe google, dar mereu se baga el.
Si cel mai mult il apuca cheful de trebaluiala si de a ma rasfata pe mine dupa ce termina, atunci cand ma apuca sa-i reprosez ca sta prea mult la calculator iar pe mine ma ignora

Stefi noi avem noroc, desi stam tot timpul cu ea si toata lumea ne spune ca va fi vaide capul nostru cand va trebui sa o lasam cu altcineva, nu avem probleme.. Am lasat-o cu mama, cu nasa cu care nu se mai vazuse de vre-o luna, cu nasu pe care nu-l mai vazuse decat de vre-o 2 ori de la botez incoace.. nu a avut nici un stres, nici nu a interesat-o ca plecam, doar cand ne-am intors si-a manifestat fericirea ca ne vede

Aaa.. si mai nou nu doar ca merge, incearca sa alerge, sau asa se vede..merge linistita prin casa iar cand o bag in seama intinde manutele spre mine si vine in pas de alergare razand toata Ce sa mai.. ma topesc cand o vad

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

aaa.. si legat de vaccin: nu stiu daca ii voi face antirubeola, varicela sau ceva in genul, dar sigur ii fac priorixul, anti oreion.. eu am facut toate bolile copilariei iar oreionul mi s-a parut crunt.. nu vreau sa treaca si ea prin asta... si cum pediatra ni l-a recomandat, il vom face. si ne-a spus ca vom mai face cand implineste 7 ani un rapel pentru el ..

si bineteles ca este al 2-lea mesaj pe care il scriu si am uitat sa-i spun La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!! lui Atb

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Salutare fetelor!!

Andra m-au trecut toate emotiile citind povestea nasterii lui Ianis. Sunt sigura ca ti-a fost f greu...si atatea injectii si speranta ca maine sa te gaseasca inaca cu bebe in burtica...o mamica asa curajoasa si puternica.Si Ianis este un scump.Sa va traiasca!! F frumoase pozele de la prima aniversare.

Yaia am vazut si pozele tale.Foarte frumoase! Ai doi copii dragalasi si muuulta zapada.Iar la poza cu cozonacii.Tu i-ai facut??I-ai framantat tu sau ai masina de facut paine? Eu nu stiu sa fac cozonaci dar mi-ar placea sa stiu.Poate imi dai si mie reteta ta,pls.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

aaa.. si legat de vaccin: nu stiu daca ii voi face antirubeola, varicela sau ceva in genul, dar sigur ii fac priorixul, anti oreion.. eu am facut toate bolile copilariei iar oreionul mi s-a parut crunt.. nu vreau sa treaca si ea prin asta... si cum pediatra ni l-a recomandat, il vom face. si ne-a spus ca vom mai face cand implineste 7 ani un rapel pentru el ..

BLUEKIDOO priorix-ul contine vaccinurile: antirujeolic, antirubeolic si antiparotidita epidemica (oreionul).

Varilix-ul este antivaricela si este optional.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput