Prietene la bine si la greu - 102

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

de ce ma aud cu ecou?
oare e circiuma goala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi petrecarete!
MAi primiti pe bancuta? Gust din toate ca am nevoie de o infuzie de veselie.
Lumi_R, tare Annabelle. Ana isi pune margelele mele, sta un pic cu ele, dar si le da repede jos. Dar nu ma lasa deloc sa-i pun clamite in par, are o suvita mai lunga in fata pe care abia astept sa i-o prind si ea cum ajunge in fata oglinzii si se vede si-o da imediat jos.
Si sa-l laud si pe tati de Ana: el o adoarme seara de cand era bb mic. In cursul zilei n-are nicio treaba, adoarme cu mine sau mai nou, singura, dar seara e regula, tati, altfel nu se poate.
Si Ana recunoaste doar pisica (ca deh, doar vede toata ziua) si cainele (e topita dupa catei).
Many, hai ia si tu ceva de beut pentru curaj, se fac mari puiutii nostri acus acus si o sa uitam de infectii si alte alea.
Noapte buna la fete.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Lidia o vrea Oana sa fie virgina,dar cred ca trebuia sa se marite cu altul pentru asta.Lis deja o cunoaste pe toate partile asa ca nu isi mai are rost virginitatea.Lumi_r si Geo imi cere sa ii prind mot si imi prinde el mie parul.Imi cere pamatuful sa stearga praful,periutza sa se spele pe dinti,peria sa se pieptene ,reductorul cand vrea la baie(apropo pana acum nu a facut nimic.Azi l-am inainte sa faca kk si nu a prestat decat in momentul cand l-am dat jos dupa wc).Eu nu imi fac probleme pentru ca pe langa mot cere si alte treburi.
Ma duc si eu la nani.Mai intai beau putin laptic.
usor.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Ancutz, si eu am observat ca Ema resfoieste singura cartile. Si ea stie sa arate doar pisica si cainele...dar doar pe astea le-a vazut live Aaaa si ii place la nebunie sa se uite pe OK Magazin Mai danseaza Sabi pe Mr Saxobeat?...zburlita s-a cam plictisit de melodie.

Felicitari Strumfy.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

ha! chiar azi ma intrebam de ce nu mai reactioneaza cand aude melodia, de obicei lasa orice activitate si se lipea de tv, cred ca a depasit momentul Saxobeat ...Ema are vreo noua preferinta?

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

Am ajuns prea tarziu pt petrecere??

Eu nu prea ma pot apropia de calculator cand Robert e treaz, si seara pana ii fac baiata si il adorm mi se face mie somn inaintea lui. S-a trezit azi la 5:30 si pana la 6:30 nu a vrut sa mai adoarma, imi picau ochii in gura mai ales ca se trezise si de vreo 4 ori noaptea trecuta. Am vazut azi cand ne jucam ca a iesit si dintisorul nr 8.

Off iar am uitat ce am citit, si nu mai am scuza cu neuronul de gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lumi probabil Annabelle stie ca tu folosesti lucrurile respective din placere, ca sa te faci frumoasa, sa te simti bine, si asta o atrage si pe ea, vrea sa fie ca tine
mai nasol la noi este ca Sabi stie sa desfaca orice capac, ca are clips, ca e de la antiperspirant sau bodyspray sau gel de dus sau parfum, ea le desface pe toate, nu mai stiu pe unde sa le mai ascund

Tina si eu tin gunoiul tot sub chiuveta, Sabi inchide si deschide usa la masca frecvent, cateodata o tenteaza sa umble la gunoi, cateodata nu, de obicei sunt pe faza si ii spun ca nu e voie sa umble in gunoi, ca e cah, probabil azi ii mirosea a banana si avea o pofta

Lidia eu zic sa-si puna fermoar, ca'n bancul cu vulpea

Lili faci proba de microfon?

Angi dubla invidie + pt tine , odata ca tati o adoarme pe Ana seara si a doua ca adoarme printesa si singura la pranz

Crissa nu cred ca ai ajuns tarziu, poate mai stau fetele...si la noi a spart azi dintisorul nr 7...avem 7 dinti si 4 masele

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Imi vine sa urlu de nervi: pestele nu e proaspat-se desprind oasele de pe burta,ba chiar se rupe si carnea!!!

Maine ma duc la Carrefour si bag scandal,pe bune! Am si intrebat-o pe idioata aia,si mi-a zis ca e proaspat. Oare pot suna la OPC pt asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Imi vine sa urlu de nervi: pestele nu e proaspat-se desprind oasele de pe burta,ba chiar se rupe si carnea!!!

Maine ma duc la Carrefour si bag scandal,pe bune! Am si intrebat-o pe idioata aia,si mi-a zis ca e proaspat. Oare pot suna la OPC pt asta?

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

poti, doar sa ai bonul. Si eu am reclamat carfurul de multe ori la opc

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

many,angi multa sanatate puilor!!!! sa scapati repede si de tot de 'balauri"!!!!

monis daca nu e prea mare deranjul,mai bine suna-ma (ca nu stiu cand pot sa intru sau daca reusesc sa citesc mesajul in timp util)
cat despre vocabularul lui David,intr-adevar e senzational ;ne miram si noi cate ii poate mintiuca aia mica..suntem topiti tot familionul dupa el...

floricik,Lumi multumim de aprecieri!!!

David e mai bine ,azi a avut mucisori mai redus cantitativ..ma intreb n-o fi oare reactie dupa priorix (ca au aparut exact la 10 zile de la administrare) ; despre vanatai si el are mereu cel putin cate una,dar nici nu ma mir la cat cade ...partea buna e ca nu se loveste tare si nu mai maraie ptr. orice fleac,plange doar cand se loveste cu adevarat...azi toata ziua a avut program de rostogoliri,trantit in fund ,lasat apoi pe spate pana dadea cu capul de podea (totul controlat),cand ajungea in faza asta se punea pe ras... m-am distrat vazandu-l ce incantat e!!!manca-l-ar mama!!!

si acu sa va zic una tare;ghiciti cum zice david "bloc"..la el e "blog"..ma distrez si ii zic ca din ala o sa-si faca atunci cand mai creste

gata ca devin plictisitoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Am si bonul si imputitul ala de peste!
Pe cuvant ca mi s-a stricat tot cheful....stau si ma intreb de ce nu i-am pus sa mi-l curete acolo,asa as fi vazut ca e vechi. Si ma oftic ca nu pot suna in clipa asta,sa ma descarc...Dar maine imi iau copilul si direct la Carrefour merg cu pestele lor!

Plecasem la bucatarie razand,ca apucasem sa citesc de Alex care-si spala pectoralii

Tina,tu trebuie sa prestezi si o fetita,ca am vazut din poze cum ii prinzi motul lui Geo Felicitai pt baiat mergaret si "gospodin"!
Vezi,a mea nu ar lua si ea pamatuful sa stearga praful

Mergi la inceput