Prietene la bine si la greu - 102
Raspunsuri - Pagina 10
ionelamaria spune:
Seara buna
Moamaaaa 9 pagini! Da voi va dati serios pe net azi
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Dozz sper ca sub sacou ai doar un top decoltat si plin de paiete . Hai arunca-l si fa-te-ncoa. Te pup mami obosit si alergat . Vezi ca-ti las un offline . |
sa arunc topul?
daca ziceati de scoli generale si de alte lucruri indepartate, iaca si asta:
http://www.gandul.info/news/elevul-alexandru-l-ar-putea-face-invidios-si-pe-marian-vanghelie-cum-conjuga-verbul-a-lucra-7921882
miany75 spune:
lumi imi pare rau ca n-ai nimerit-o cu pestele..merita aia un scandal monstru!! mie,personal nu prea imi place carrefour-ul mai ales la raionul de carne,mezeluri,legume..de asta,nici nu prea il vizitez...
david are si el pasiune ptr. cleme,rujuri,geluri de dus si alte cosmeticale...de cate ori deschid dulapul la baie,isi pune ochii pe ceva si imi cere; in dormitor deschide sertarul unde am niscai bijuterii aka accesorii si le scoate si mi le intinde :daca sunt cercei imi arata urechile,daca e bratara imi cere sa mi-o pun pe mana: mereu ii zic ca fetele poarta chestiile astea..
lili_a spune:
hello? ma scuzati, am facut proba de microfon si apoi am fost deturnata de niste chestii ciudate calculatoristice
Felicitari strumphyta mica pt concurs!
Lumi foarte tare Annabelle, mi-o si imaginez deja la mall Lila nu sta sa-i pun clame in cele 3 fire de par pe care le are, dar margelele ii plac si ei, si le pune dupa git ca si curelele si sireturile de la pantofi
Many imi pare tare rau de infectia lui Vlad si de tzitzica ta dureroasa
Angi saracuta Ana
lyly,Dozz,marijan imi pare rau de problemele astea cu dereglarile, dr.meu are reputatie ca ar fi bun la toate dar e un cosmar sa obtii o programare la el asa ca nu stiu daca sa vi-l recomand. Daca va intereseaza just ask
Tina bravo pt mergaret
miany ce multe vorbeste David
Problemele cu calculatorul m-au socat definitiv pe seara asta asa ca-mi iau sticla si ma duc sa beau sub perna
Va las www.youtube.com/watch?v=9PIZ5Is1XlM" target="_blank">divertisment pt miine dimineata
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dozz
sa arunc topul? daca ziceati de scoli generale si de alte lucruri indepartate, iaca si asta: http://www.gandul.info/news/elevul-alexandru-l-ar-putea-face-invidios-si-pe-marian-vanghelie-cum-conjuga-verbul-a-lucra-7921882 |
numa' daca ai sutien cu iepurasi
tare conjugarea
monica_80 spune:
Vrea careva un pahar de limoncelo cu gheata sau bere bruna?
Mami fericita de printesa Mariuta
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Vrea careva un pahar de limoncelo cu gheata sau bere bruna? Mami fericita de printesa Mariuta |
io limoncello io io
monica_80 spune:
Tiiii...ce petrecere aici!
Strumfita mica aka Andruta felicitari pt premiu!!! asteptam beutura
Lumi, imi pare rau cu pestele, chiar ar trebui sa te duci la ei sau la opc, cu toate ca cu opc-ul nu cred ca rezolvi nimic in cazul lor
Raluci multumim de muzici si intretinerea atmosferei.
Lalu cum mai e Ari?
monica_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
io limoncello io io Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
da paharelu incoace... hai noroc!
miany75 spune:
apropo de calitatea produselor de la noi: am patit si eu una;mi-am luat vase termorezistente ca,deh,alea care le aveam mi s-au parut cam mici (am inceput sa gatesc si ptr. noi mai mult la cuptor) ;am vrut sa-i fac puiului broccoli gratinat cu somon si cand mi-era lumea mai draga a crapat vasul....culmea e ca inainte cu vreo 3 zile aruncasem bonul si nici nu trecusera 30 zile de la data cumpararii..imi venea sa mor ..clar ,daca aveam bonul mergeam la magazin si ceream returnarea banilor....aceeasi soarta a avut si celalalt vas (era set de doua)