Prietene la bine si la greu - 102
Raspunsuri - Pagina 11
miany75 spune:
off ,de la atata beuturica,am uitat sa o felicit pe Andruta!!! felicitari ptr. concurs!!!
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dozz
sa arunc topul? daca ziceati de scoli generale si de alte lucruri indepartate, iaca si asta: http://www.gandul.info/news/elevul-alexandru-l-ar-putea-face-invidios-si-pe-marian-vanghelie-cum-conjuga-verbul-a-lucra-7921882 |
super tare conjugareee!!!!
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 apropo de calitatea produselor de la noi: am patit si eu una;mi-am luat vase termorezistente ca,deh,alea care le aveam mi s-au parut cam mici (am inceput sa gatesc si ptr. noi mai mult la cuptor) ;am vrut sa-i fac puiului broccoli gratinat cu somon si cand mi-era lumea mai draga a crapat vasul....culmea e ca inainte cu vreo 3 zile aruncasem bonul si nici nu trecusera 30 zile de la data cumpararii..imi venea sa mor ..clar ,daca aveam bonul mergeam la magazin si ceream returnarea banilor....aceeasi soarta a avut si celalalt vas (era set de doua) miany fericita mami de DAVID ANDREI |
pai normal, era set de 2 vase. 2 vase crapate
Monica, stropeste-ma si pe mine cu niste limoncello de ala
va salut din mers. ma duc si eu sub perna (ca sa rad de {b]Liloasa[/b] ca bizare chestii i se intamplara azi ).
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
dana n. spune:
Buna seara!
Vad ca sunteti puse pe distractie
Imi pare rau ca nu am mai reusit sa intru zilele astea...motivele cred ca le stiti deja, nu are sens sa le mai enumar...sper doar ca in tara sa pot respira putin (maine zburam) Din pacate nu stiu daca voi reusi sa am timp ptr o intalnire ...vom fi doar 3 zile la Bucuresti. Daca reusesc sa stam mai mult, dau un semn.
Discutati despre nasterea acasa...eu una nu as avea curaj. In legatura cu asistarea sotului la nastere: al meu a fost tot timpul langa mine. Nu stiu ce m-as fi facut fara el. Am trait impreuna momentul si a fost minunat. El si-a dorit foarte mult sa fie acolo...a taiat cordonul. Mi-a fost si mie putin teama sa nu ramana cu "sechele"...dar nu a fost asa, din contra.
Va pup pe toate!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
monis5 spune:
citat din mesajul lui Dozz
sa arunc topul? daca ziceati de scoli generale si de alte lucruri indepartate, iaca si asta: http://www.gandul.info/news/elevul-alexandru-l-ar-putea-face-invidios-si-pe-marian-vanghelie-cum-conjuga-verbul-a-lucra-7921882 |
da, exact, limba asta e tare grea. dar daca asa a iesit, arunca topul draga mea! (si vino in sacou ).
sau era vin-o?
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
crissa13 spune:
Lumi cred ca e atat de dulce Annabelle cum te imita, e o mica domnisoara cocheta. Robert foloseste roll-onul meu doar pe post de microfon.
Tina si Robert mai are doar un punctulet alb pe cuculet. A avut mai multe dar s-au curatat singure. Acum nu ma mai lasa sa il decalotez, desi nu l-am mai iritat cum am facut-o asta vara . Daca el nu vrea, il las in pace. Si Robert umbla sub chiuveta unde tin gunoiul, a avut vreo 2-3 tentative sa ia cate ceva de acolo cand i s-a parut mai interesant dar am reusit sa il iau de acolo la timp.
Multa sanatate puiutilor bolnavi, sa isi revina repede.
Referitor la nasterea acasa, eu nu cred ca a-si putea sa fac asta, cel putin nu singura sau ci sotul. Poate cu o moasa. Sotului i se face rau numai daca vorbesc despre sange, deci nu ar vrea si nici nu ar putea sa asiste le asa ceva. Si in plus asa cum a zis si Ramonika nu cred ca ar vrea sa mai faca sex dupa ce vede nasterea.
Felicitari Strumphy pt concurs!
Dj Raluci foarte tare Bubu cum recunostea el animalele dupa ce le-a vazut la tv.Robert recunoaste aproape toate animalutele din cartile lui, dar nu vrea sa se uite singurel pe ele.Tebuie sa fie cineva langa el sa il intrebe unde sunt. Vine cu carticelele si spune "deac" adica arata/citeste.
Lumi imi pare rau pt peste.Sper sa ai bonul sa poti face plangere. Acum am vazut ca maine te duci peste ei, succers.
Lyly apropo de dereglari si eu ma incadrez tot acolo. Pana sa raman gravida era ceas, stiam sigur cand vine, de cand alaptez nu am mai avut menstruatielunara, acum e la 2 luni, trebuie sa ajung si eu la dr luna viitoare. Si ce credeti ca am prestat si eu acum vreo 2 saptamani, un test de sarcina care a fost negativ.La 2 zile dupa el surptiza, au venit "rusii".
Cam atat pot momentan, mi se inchid ochii iar Robert s-a tezit deja de 2 ori, sper sa nu fie iar o noapte cu multe treziri.
Maine facem si vaccinul de an cu intarziere ca am fost raciti.
Sa aveti un somnic pufos, va pup!
monica_80 spune:
citat din mesajul lui monis5
Monica, stropeste-ma si pe mine cu niste limoncello de ala Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
da-te mai incoace cu paharu, care mai vrea supliment, sticla e colea sub bancutza
Mami fericita de printesa Mariuta
floricik spune:
Ancutza, Ema are mai multe preferinte: danseaza pe melodia Andrei, ii mai place Smiley si Xonia. Pt mine astea-s SF-uri Cum aude melodiile astea ridica mainile si cica pocneste din degete...
Lumi, zburlita face din ce in ce mai multe chestii...de ex, de cateva zile ne da mana sa o mirosim...adica antebratul...azi dimineata primul lucru pe care l-a facut dupa trezire asta a fost. Serile trecute au venit la noi niste prieteni, hop la ei in brate si le intindea mana...nu stiau saracii oameni ce vrea copilu' Da' nu e asa oricum, ca tre sa inspiram si sa expiram ca sa simta aerul pe mana...cred ca-i place ca o gadila.
Cu produsele astea de proasta calitate am patit-o si eu chiar zilele astea: am umidificator de la Chicco luat la sf lui 2009, l-am folosit iarna aia ca era Ema mica, apoi l-am pus deoparte. L-am scos de curand ca era aerul prea uscat, a mers cateva zile si apoi ciu -ciu...face un zgomot parca-i rasnita Noroc ca am garantie 2 ani. Trebuie sa-l trimit pe sot la ei in service. Ma oftic ca s-a stricat...cand mergea noaptea nu mai sforaia tati
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
Lumi_Richard spune:
M-am descarcat putin,ca i-am parat
Am sunat la Telverde Carrefour si am facut reclamatie. La OPC sun,sau trebuie sa merg acolo?
Ca sa stiu ce fac intai,ca oricum pestele il duc inapoi!
Miany,am fost la Carrefour special pt peste si sa ne plimbam un pic. La Kaufland nu au peste si habar nu am unde pot gasi peste proaspat in Iasi... Crap se mai gaseste,dar nu-mi place nici mie,somonul nu-i place ei....doar pastravul am observat ca ii place.
Ii plac si borcanasele "Legume si Calcan" care nu se mai gasesc,decat pesti expirati,mai bine borcanel de ala!
Bine ca nu il imita pe tati la barbierit!
Lili,nici a mea nu le-a iubit din prima clipa,dar tot ii spuneam cat de frumoasa este cu clamite,si gata pitipoanca!
Am inceput cu clamitele ca nici ea nu sta bine la capitolul cosite,si sa para si ea mai "feminina"
Mda,ca si Lilutza,si Annabelle pune pe dupa gat tot ce prinde,inclusiv o pereche de boxeri de-ai lui tac-su cazuti de pe uscator.
Monica,un limoncelo as gusta si eu,ca nu am mai servit asa ceva de foarte mult timp!
Dozz,io-te asa le voi spune si eu maine celor de la Carrefour: voi neinperfectatilor!