Prietene la bine si la greu - 102

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Monica,un limoncelo as gusta si eu,ca nu am mai servit asa ceva de foarte mult timp!

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

vine baiatu

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Ma retrag spre pat, sau mai bine zis ma tarai spre pat.
Somnic usor!! hac

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

un ultim mesaj pe seara asta si va urez noapte buna

LILA ESTE ABSOLUT ADORABILA !!!

si eu si sotul

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Crissa
Stie Robert ce stie! E mai frumos sa citesti in doi!

Miany,imi pare rau de vasele tale,e mai rau decat cu pestele meu....Am pierdut si eu capacul de la vasul rotund(care era pt mancarea fetei), pt ca,din graba si neatentie, am turnat apa rece in el dupa ce l-am scos din cuptor.

Floricik,m-a terminat Zburly cu mirosurile Inca rad,pe bune!!!!!
Of,ca tot ai zis ciu-ciu Am zis si eu acum cateva zile,si imediat a zis si ea "ciu-ciu? mama ciuciu?"
Bine ca umidificatorul vostru e inca in garantie, cuptorul meu cu microunde nu mai este....a inceput sa "fulgere" cand pun ceva la incalzit,asa ca e pe post de mobila....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Cu produsele astea de proasta calitate am patit-o si eu chiar zilele astea: am umidificator de la Chicco luat la sf lui 2009, l-am folosit iarna aia ca era Ema mica, apoi l-am pus deoparte. L-am scos de curand ca era aerul prea uscat, a mers cateva zile si apoi ciu -ciu...face un zgomot parca-i rasnita Noroc ca am garantie 2 ani. Trebuie sa-l trimit pe sot la ei in service. Ma oftic ca s-a stricat...cand mergea noaptea nu mai sforaia tati

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

si eu am patit-o cu sterilizatorul de la ei si cu termometru....dar,mi le-au schimbat fara probleme..

Mergi la inceput

Lili,e superba Lilutza,ce frumos raspunde ea la toate intrebarile!!!!
Sa stii ca tot atata par are si Annabelle....

Monica,bravo! Ai intrat,ne-ai imbatat,dar de voi nu ne-ai spus nimic..... Cum mai e piciorul,ti-a trecut?
Mariuta ce mai face?

Mergi la inceput

Inca un mesaj,repede

La multi ani, Riana Antonia! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata luuunga si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Miany,am fost la CaM-am descarcat putin,ca i-am parat
Am sunat la Telverde Carrefour si am facut reclamatie. La OPC sun,sau trebuie sa merg acolo?
Ca sa stiurrefour special pt peste si sa ne plimbam un pic. La Kaufland nu au peste si habar nu am unde pot gasi peste proaspat in Iasi... Crap se mai gaseste,dar nu-mi place nici mie,somonul nu-i place ei....doar pastravul am observat ca ii place.
Ii plac si borcanasele "Legume si Calcan" care nu se mai gasesc,decat pesti expirati,mai bine borcanel de ala!

Bine ca nu il imita pe tati la barbierit!

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

la capitolul asta se pare ca,Clujul sta mai bine...nu gasesti la Metro?!

apropo de barbierit, azi chiar a ramas aparatul de ras pe marginea chiuvetei si l-a vazut...bineinteles ca l-a ochit imediat ,l-am intrebat ce face cu el,normal,l-a indreptat spre fata....tati se mai rade atunci cand il supravegheaza la baita ...deci ma pot astepta la surprize..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lili este totala Lila, fenomenala, o iubesccccccccc

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

am pierdut frumusete de inceput de placinta

Lumi pupam cocheta . In ce tine de cazaturi.... nu-i putem creste cu plasa de protectie sub ei... din pacate

Ancutza, masca de la chiuveta ( in ea e si cosul de gunoi) e noua pasiune a lui Mihnea. Pandeste sa nu-l vad, ia sarea si toarna in galeata. Daca il vad incepe sa rada. L-am certat ( calm si cu tot jos dar serios) . Rezultatul.... mai nou pune botic , isi acopera fata cu mainile si se face ca plange. Daca il ignor in continuare se prinde cu manutele de pantalonii mei si isi ascunde fata in ei continuand sa se prefaca.... cum raman ferma pe pozitie, ba chiar intaresc faptul ca sunt suparata... se pune in genunchi cu manutele agatat de mine si simuland plansul in timp ce spune mamaaaaa... Mi se rupe sufletul desi stiu ca se preface... e extrem de evident... nu are stofa de actor... nu inca cel putin. Pe partea celalalta... exact ca tine, ma umfla rasul uneori...

Da ce vb voi acolo?
Sunteti totale ! Apar si eu cand lumea s-a carat

Vb de gateli si imitat parintii. Azi fiu-meu.... ma omoara daca va citi asta vreodata..... revenind: il schimbam linistita in pijamaluta si era fara scutec. Ia omuletul un servetel umed din pachet.... eu bucuroasa ca are ocupatie cat sa-l imbrac il las.... ei... si ce credeti ca face cu el? incepe sa-si stearga tacticos putzica. da stergea... se oprea si studia daca a facut treaba buna si relua actiunea. Intre timp se uita cate putin la mine parca astepta parerea mea....

Lidia, te pui cu neuronul odihnit care nu sufera de aglomeratie si zburda liber auzindu-si doar ecoul???(oana lis)

Miany, e senzational pustiul. Si al meu e vorbaret... dar nici pe departe ca pustiul tau. BRAVO!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput