Prietene la bine si la greu - 102

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Moamaaaa ce chef aici...
Eu azi am gatit o supa crema de telina si felul 2 pui cu diverse , am fost si la cumparaturi + o plimbare prin IOR (eram singura zuza cu carutul pe acolo ).

Many, sa va fie de bine plimbarea. Te invidiez +++ ca ai fost la Ramnic. Noi mereu plecam incarcati ca-n studentie...mama nu se poate abtine.

Lumi, ce simpatica e Annabelle. E domnisoara deja.

Miany, uit mereu sa-ti scriu: felicitari pt David super-vorbaretul Are un vocabular dezvoltat pt varsta lui.

DJ Raluci, sa av fie de bine balaceala.

Ancutz, si eu am observat ca Ema resfoieste singura cartile. Si ea stie sa arate doar pisica si cainele...dar doar pe astea le-a vazut live Aaaa si ii place la nebunie sa se uite pe OK Magazin Mai danseaza Sabi pe Mr Saxobeat?...zburlita s-a cam plictisit de melodie.

Felicitari Strumfy.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monis,sunt oarecum socata,chiar daca e perioada cand imita orice....de ce imita doar "gatelile"? Ca doar eu fac si macare,fac si curat.... Si mi se pare cam devreme....pai din Londra a inceput cu o poseta de-a mea,o taraia toata ziua prin casa....Imi ia cremele si se da cu cutia pe fata(ca,de...nu le poate deschide),peria mea de par,unghiera... Astazi a luat antiperspirantul si se dadea pe brate(tot nedesfacut,bineinteles)...discuri demachiante si se sterge pe fata,cica.... Cea mai mare teama o am cand o incepe sa-mi ia pantofii
Sunt tare curioasa cu ce vor incepe baieteii!!! La tine clar va fi chitara lui tati!!!

Ancutzica,ce tare e Sabina cu coaja de banana!!!
Mda,cu vanataile e durere mare....si Annabelle cade toata ziua si nu se plange,doar cand cade pe obiecte tari plange de mi se rupe inima!

Avem si noi aceleasi probleme la imbracat,ca si ceilalti fulgusori- nu mai are rabdare....geaca si fesul i le dau la usa! Margele si clamite de i-as pune toata ziua,nu s-ar supara!

Eu ma duc sa curat peste, am cumparat astazi,sa vad daca e proaspat,si sa-l portionez sa am pt vreo 3-4 mese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Lumi, ce tare trebuie sa fie pisicoasa!
din capitolul asta, Alex are o sticla de sampon goala, face ce face se mai da cu ea si se spala pe maini si piept.
spor la curatat peste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Bei da ce limbaritza ati avut azi.

Monis f faina nasterea in Norvegia. Mie mii-a placut atat de mult tara asta, oamenii sunt alfel acolo, au respect pt tot ce ii inconjoara.

Laurairina am vazut si eu tava aia imensa cu lasagna de la Neatza. Imi venea sa bag mana in televizor sa imi iau o portie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gata la somn

va pup

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Inainte de operatiunea "pestele vesel", vreau si eu sa o felicit pe Shtrumfyta cea dragalasa!

Si pe Miany ,m-a dat gata David cu vocabularul lui! Felicitari!

Monis, Dana pe 27 are zborul.

Dana,drum bun,sa aveti un zbor placut si un David de gashka!

Floricik, ce mai face Zburly?????

Many,Angi,imi pare rau ca nu au iesit analizele bune....multa sanatate puiutilor scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Monis eu sunt singura asa ca la mine nu se lasa cu artificii.
Ancutza si fi-miu a cautat azi in gunoi.Sotea aleza muradara.I-am zis ca nu e voie si am inchis usa (am galeata cu gunoi pusa in masca de la chiuveta).A mai deschis-a de cateva ori.Am repetat figura iar apoi o deschidea,se uita la mine si o inchidea la loc.
Geo are ,de asemenea,vanatai pe picioare.Culmea e ca si eu am(cand ma prinde Geo ma ciupeste sau ma loveste.Ma mai lovesc si eu.Sunt foarte sensibila asa ca vanataile apar imediat) picioarele de la genunchi in jos pline de vanatai.
Am reusit sa citesc si eu articolul cu nasterea acasa.Super...atat pot spune.Am vazut o poveste acum ceva timp la povestiri adevarate pe acasa cu o tipa care a nascut la o clinica privata cum a vrut ea(in apa,cu muzica,asistenti cand a cerut,sotul care o incuraja,etc.).Cred ca e minunat sa nasti cum iti doresti si sa fii pe picioarele tale imediat.
Mi-a lasat un gust amar pentru ca eu nu as fi putut/nu as putea naste niciodata natural din cauza unei malformatii a colului.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Oana Lis asta nu-i normala la cap. Auzi vrea sa isi refaca himenul ca sa fie virgina in noaptea nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Monis, ai fost in Plazza sa cheltui bani pe iepurasi, in loc sa veniti pe la noi la joaca. invitatia ramane deschisa.

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

hihi, cred ca am sarit peste invitatie . as fi venit cu mare drag dar nu aveam cum sa conduc pe patinoarul ala la -10 . Dar vorbim, sapt viitoare, inainte de miercuri

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

doi-zece doi-zece

Mergi la inceput