Prietene la bine si la greu - 102
Raspunsuri - Pagina 7
Ancutza_Bro spune:
am adormit copil
Monis mi-a placut de tine in seara asta, vesela si cu chef de ras
Raluci ce tare e Bubu cu animalele , Sabi nu stie sa arate decat un pui de gaina si o pisica , daca incerc sa stau sa rasfoim cartile cu animale se plictiseste, insa am prins-o in nenumarate randuri cum sta si le rasfoieste singurica, o fi mai interesant asa, cand nu te bazaie nimeni la cap: uite puiul, cum face puiul?, uite pisica, miau miau pisica
Strumfita mica felicitari pt locul in concurs, esti o adevarata printesa chic
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
raluci_b spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lylyana.ion
Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
pai da dar tu ai avut aseara parte de violuri chestii
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b pai da dar tu ai avut aseara parte de violuri chestii mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
corect!
grigore_tina spune:
Monis eu nu fac ciorbe din cocosei ca nu am.Am doar unul la curte.Pe unul l-a taiat si face soacra-mea ciorba.Eu am gaini la congelator(de curte).A taiat saptaman trecuta cumnatul 3 si am luat si noi una pentru pitic.
Ciorbitze mai facem din curcan si vita stresata,hormonata si cum mai vrei tu din comert.Ficatelul tot hormonat e,dar nu mai mult de unul pe saptamana.
Ultima data am avut de la tara un cocosel tanar si organe de la vreo 4 gaini.
Daca tot a venit vorba de papa maine fac supa de gaina cu galuste si felul doi nu stiu.Vreau sa fac ceva sa pape si piticul.Ceva idei?
sarcina usoara Smara ,Licurici!
monis5 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristina_boc
Ce ganduri are Monis!!! Oare o fi de la palincutza??????? Ma duc sa culc copilul, sa iau si eu o gura, poate poate....... CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009 POZE |
poate, poate... ce?
auzi, si cica eu am ganduri
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
miany75 spune:
sara buna,petrecaretelor!!
mai e sau nu petrecere?! ca as bea si eu ceva inainte ca bag ceva la ghiozdan...
revin...
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard ...cred ca se face pitipoanca |
esti totala!!! hahahhaaa
Dar ce tare e Annabelle, cred ca si pe noi ne asteapta (ma rog, nu neaparat cu clamitele de par, dar nah... ). La ea clar se vede ca e cu o luna mai mare.
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
Lumi exact asa e si Sabina, cu vanatai pe picioruse de zici ca-mi maltratez copilul, toata ziua cade, se ridica, iar cade, e bine ca nu plange deloc, se ridica si isi vede de ale ei, si mandra mea si-a crapat buza ieri din cauza ca a mers in picioare pe pat si s-a dus direct cu gura de marginea inalta a patului
asta e varsta, pupam Annabelle gatita
Raluci tati de Sabina nu o adoarme niciodata, de fapt cred ca in ultimele 6 luni a adormit o singura data la el in brate ca era rupta de oboseala. In rest, daca nu e mama, e jale mare
azi am experimentat o chestie noua...mademoiselle Sabina a gasit in galeata de gunoi o coaja de banana si a furat-o si a inceput sa manance din ea...m-am facut toate culorile pamantului si am ridicat tonul la ea, i-am spus ca m-a suparat, ca i-am mai spus ca nu e voie sa umble in gunoi, mi-am pus fata serioasa si suparata si am ignorat-o total, nu va zic ca statea la spatele meu si se miorlaia ma-ma, ma-ma...imi venea sa rad cand o auzeam cum isi cere ea iertare in felul ei, dar m-am uitat inca odata urat la ea si am plecat...era asa trista mititica si tot scancea mama, mama...as vrea sa cred ca a inteles ceva din experienta de azi
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
lylyana.ion spune:
Monis, ai fost in Plazza sa cheltui bani pe iepurasi, in loc sa veniti pe la noi la joaca. invitatia ramane deschisa.
gabitza35 spune:
citat din mesajul lui raluci_b gata fugim la baie vi-l mai las pe baiatul asta care canta intr-un mare fel si arata in doua mari feluri mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
il iubesc pe baiatul asta
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze