Prietene la bine si la greu - 102

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Va multumesc tuturor pentru voturi , datorita voua am castigat asa ca va cinstim cu tot ce va doriti.
N-am mai apucat sa intru din motive de m la Andra dar au plecat si Andra a ramas cu mofturele dar sper sascapam si de astea.
Merg sa o adorm, sa imi fac treaba prin casa si revin... pana atunci pupici!

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Bun subiectul gardi/camin /cresa sau cum s-o fi numind.........

Si eu vreau sa-l duc pe Andrei de la 2 ani. Prefer gardinita in locul bonei. Socrii mei sunt pensionari, dar stau la 25 km de noi. Nu imi convine sa-l las acolo si nici sa vina sa stea ei aici.

Problema este alta, la cat e de sensibil, sigur va raci des la inceput, asa ca imi trebuie ceva de rezerva, si aia probabil va fi soacra.

Pe saptamana viitoare ma gandeam sa ma interesez. In satucul asta al nostru nu prea am variante, am auzit ca este o singura cresa.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Salutare!

Am vazut poze cu 2 prichindei deliciosi, ce frumos se joaca ei si ce fain ca va puteti intalni

Many- tinem munnii sa fie cum iti doresti si perioada sa fie cat mai usoara

Legat de povestea Monicai, intr-adevar e cutremurator si ne da prilejul sa multumim la Doamne-Doamne in fiecare clipa pentru comorile noastre

Monis- azi si Ama s-a trezit la 6,30 cat sa- trezit tati sa mearga la treaba, am crezut ca daca-i dau lapticul mai doarme, dar...ea nu a fost de aceeasi parere.

Laura- greu cu somnul si masa plus ca orele de trezire nu sunt la fel, cel putin la noi, incerc sa ma adaptez dupa ea, desi e cam greu

Lyly- sa treaca repede tusea, ca e tare pacatoasa, cel putin la noi

Lumi- cred ca normal sa fim mai sensibile la tot ce tine de copilasi, te gandesti mereu la al tau, pup Anabelle si sa va treaca mucisorii sau macar sa ramaneti numa cu ei fara alte simtome

Dozz- azi e vineri, sa te odihnesti si tu putin

Legat de crese-gradi eu am inscris-o pe Amalia la cresadin aceleasi motive pe care le-ati enumerat deja, plus ca nu am cu cine s-o las in fiecare zi. La acea cresa au umblat copii nasei surorii mele, o sa o duc din mai la program scurt si apoi din septembreie la program normal. Ideea e sa am eu unde sa ma intorc la munca

Azi noapte iarasi mi s-a trezit mamaruta si plange ca vrea la noi in pat, apoi se frichineste de ma innebuneste. nu stiu ce e cu trezirile astea, deci cred ca mai servesc o cafea mica. Mai sunt doritoare?

pupici tuturor si merg macar vasele sa le spal caimediat se trezeste piticuta

Natalia, fericita de Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Referitor la gradi, eu am vorbit la o gadinita foarte aproape de noi care este acreditata ptr. grupa de pitici. Au zis ca teoretic primesc de la 2 ani, practic de la un an si 8 luni -10 luni, ptr. ca toate mamicile vor sa fie sigure ca picii s-au acomodat cu gradi pana incep munca. Am intrebat ce trebuie sa stie un copil ptr. grupa de pitici, au zis ca nimic, poti sa-i duci cu pampers, activitatile zilnice la grupa de pitici sunt deprinderea de a face la wc(sunt dotati cu wc mici), de a manca singuri si de a se juca in grup. De la grupa mica incep practic cu activitati didactice. Eu vreau de la 1 sept. sa-l duc la 4 ore si in functie de cum decurg lucrurile vedem ce facem mai departe.
Langa blocul nostru s-a deschis un centru de babysitting/baby parking si chiar ma gandeam ca acum cat este frig si nu putem sa mergem in parc sa-l duc cate o ora-doua, sa se joace si sa-mi fac si eu treaba linistita sau sa merg unde am nevoie fara sa fiu stresata. Insa ramane de vazut cum este spatiul(sa mergem in vizita) si sa mai fie si alti copii de varsta lui.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Bonjurica

Monica, ma intrebai de Ari....am rezolvat febra, dar e plina de muci si tuseste. La dr nu am mai ajuns, astept sa ma sune ca dimineata nu mi-a raspuns.In rest...pana acum am reusit sa o conving sa pape, azi cred ca va fi mai greu, noroc de titzi, zau ca nu stiu cum am fi trecut noptile astea 2 fara....asa ca nu ma mai gandesc la intarcare.....o sa fie cand o sa fie.

Nici eu nu am citit pe blog povestea lui Matei, nu am avut curaj . M-am cutremurat cand mi-ai povestit, e ingrozitor, ma gandesc la bietii parinti si ma rog sa le dea D-zeu putere.

Am vazut filmuletul cu Lila cea vorbareata si ne-am topit efectiv de dragul ei. I-am admirat si pe Renus si Iulian

Lumi, sper sa scapati usor de raceala, sa nu fie nimic serios. Bine le-ai facut celor de la Carrefour,cred ca atunci cand va trebui sa cumpar peste o sa incerc mai degraba la Metro...Pana acum i-am dat pastrav de la Bucovina, de la pastravarie. Mai am vreo 4 in congelator, dar cand se termina, nu stiu ce o sa fac....poate un drum pana la Pojorata, luam si o gura de aer curat, facem si stocuri Ari adora pestele, azi avem pastrav cu legume la cuptor.
Si pe mine ma mai apuca gandurile negre, scenariile....incerc sa ma controlez si sa le alung repede.

Mai bine trimit pana nu faceti capitol nou

Mergi la inceput

Tocmai am povestit pe FB cu Lavinia. Mi-a spus a va incerca sa puna, in curand, pozici cu Rares, sa-l vedem si noi.

Edit: Eu sunt aia care trimite cereri de prietenie. Pop Olimpia Cristina. Acuma mi-am bagat si eu nasul pe acolo si am vazut ce multi colegi, fosti colegi sau prieteni am pe acolo si mi-am zis sa fiu mai activa

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Spun si eu buna ziua fetele
N-am citit din urma nimic asa ca nu pot spune nimic deocamdata

Am intrat sa spun si eu un cra-cra legat de somn: Maya adoarme singuraica in patut.La somnul de pranz adormea deja singura de vreo saptamana,dar de alataieri mi-a adormit si seara. S-a schimbat si programul, acum adoarme pe la 23- 23.30 se trezeste (edit: pardon, ne trezim ) pe la 10-11 (chiar si 11,30) si mai doarme pe la 15- 16 maxim 1h30min

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Despre cresa…..si eu am inceput sa ma interesez, sper ca o sa fac cea mai buna alegere . Ariana e sociabila, ii plac tare mult copiii, din punctul asta de vedere sunt sigura ca-i va placea, ca e bine sa intre in colectivitate. Rezervele mele sunt vis-à-vis de ceea ce va primi de mancare…..oooof, eu incerc sa-i dau totul cat mai proaspat si natural, mi-am organizat si rudele sa am oua, pasari si legume de la tara, si de-odata sa treaca la Barni si alte minuni…..parca e prea devreme la varsta ei. Oricum, nu cred ca o sa am alte solutii, deci mai am timp cateva luni sa ma obisnuiesc cu ideea.

Licurici, cresa de care spui tu pare sa fie fff aproape de mine, chiar sunt curioasa ce feedback mai da prietena ta....poate o sa te rog sa mai pui o intrebare peste cateva luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79
Licurici, cresa de care spui tu pare sa fie fff aproape de mine, chiar sunt curioasa ce feedback mai da prietena ta....poate o sa te rog sa mai pui o intrebare peste cateva luni

Eu o sa iti spun cu mare placere feedbackul prin toamna, dar..din ce imi spunea prietena mea cica inscrierile deja se cam fac neoficial, iar oficial se fac in primavara. Prioritate au cei care sunt din cartier de acolo, deci daca vrei pot sa intreb exact ce numar/cum se cheama gradinita respectiva sa stii de ea si sa intrebi si tu din timp, sa poti sa te organizezi.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

. Rezervele mele sunt vis-à-vis de ceea ce va primi de mancare…..

Aici am si eu pitici, mai ales ca noi suntem cu probleme.

POZE

Mergi la inceput