Prietene la bine si la greu - 102

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Rgagapie, de ce nu vb cu dr sa faceti o analiza la puroiul ala ce iese? uf, draga de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Rgagapei furunculul nu se dreneaza pana nu colecteaza si se sparge singur, pentru ca altfel exista riscul ca infectia sa intre in sange si sa provoace alte furuncule si, uneori complicatii. La fel, nu se strange de burbion ca de un cos, ci se indeparteaza marginile, aplicand presiune. In cazul celor mai mari, se pune mesa inauntru, nu se lasa asa. Eu m-as duce la doctor

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

O tipa macinata de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului:
“Iubitule. Daca dormi, trimite-mi visurile tale. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale, ….!”
Raspunsul nu intarzie:
“Iubita mea. fac treaba mare. Ce sa-ti trimit….???”

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Neataaaaa, vine fata cu cafeluta si ceai verde si ceva dulce pe linga
licurici eu sa stii ca ii dau sa manince Lilei de prinz la 4, cind se trezeste pt ca inainte de ora 13 cind se culca nu vrea, e si obosita si nici foame nu-i este - ea maninca tzitzi pe la 8 juma, putina piine cu unt sau cu brinza pe la 9 juma cind sta cu mine la masa, fructe pe la 10 jumate si gata, la 13 somn si la 16 prinz. Numai ieri a vrut sa manince cind am venit de afara inainte de somn si m-a prins pe picior gresit ca n-aveam ce sa-i dau
lumi tare cu pestele, sper ca ti l-au dat gata curatat Si eu am ginduri negre citeodata, cred ca pe toate ne apuca
Dozz mi te-am si imaginat dormind pe tastatura incercind sa ne scrii un mesaj. Eu apreciez mult ca-ti faci timp sa ne scrii
Monis si Raluci m-am topit uitindu-ma la pozele cu baietii,am asa un sentiment de mindrie si de drag parca ar fi ai mei Iar titlurile puse de raluci sint foarte hazoase, as usual
rgagapie si eu zic ca Monis sa te duci la doctor, sa nu faci ceva mai rau pe acolo
Mie mi-a venit ciclul dupa fix 2 ani, sint tare descumpanita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

'neata

Eu savurez cafeaua de la Liloasa, buna doamna, buna.
Lyly nu am inceput inca tratamentul lui Vlad, adia miercuri este pedi in Buc. i-am citit la tel. la ce este sensibil(nu am auzit de ele pana acum) si nu prea i-au placut. Miercuri ne ducem cu buletinul de analize la cabinet si vedem, eu stiu ca se face tratament intre 7-10 zile si la 7 zile de la terminare se repeta analiza. Mamelonul meu nu mai este asa dureros ca in prima zi, dar nu a trecut de tot. Hai zi ceva cand incepi munca. Ne cam rarim ptr. la primavara in H.
Monis ptr. tine dar si ptr. matinal.
Noi la 10,40 ne-am trezit cu totii, s-au dat peste cap toate planurile ptr. azi
Fetelor va urez un w-e linistit

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

'neata
Noi la 10,40 ne-am trezit cu totii, s-au dat peste cap toate planurile ptr. azi
Fetelor va urez un w-e linistit

10.40 ??????
a ramas pe 1 martie intorcerea la sv. nu mi-au spus inca daca sunt de acord cu suma ceruta, dar nu cred ca-i o problema. inca nu stiu cum sa fac cu Alex, nici cine sta cu el, nicic daca sa-i mai dau noaptea sa suga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
10.40 ??????
a ramas pe 1 martie intorcerea la sv. nu mi-au spus inca daca sunt de acord cu suma ceruta, dar nu cred ca-i o problema. inca nu stiu cum sa fac cu Alex, nici cine sta cu el, nicic daca sa-i mai dau noaptea sa suga

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Da, Vlad se trezeste in jur de 10 si noi cu el , din acest motiv ptr. el un singur somn ee ste ok.
Vroiam de mult sa te intreb, ce de esti asa impotriva la gradi? Eu culeg pareri ptr. ca indiferent daca eu stau acasa cu bb2 sau merg la serv. vreau sa-l duc la gradi grupa de pitici. Imi place mai mult ideea de gradi decat bone, la noi nu se pune problema de bunici si ma gandesc ca acolo este personal specializat, nu vorbesc de aspectul financiar care cam rupe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Da, da, propun dezbaterea problemei'gradi'. Eu am inceput sa caut ceva info despre gradinite. Matei va sta probabil cu bunicii din toamna (septembrie, probabil), insa tot ma bate gandul sa il dau cateva ore dimineata la gradinita.
E altceva sa interactioneze cu copii de varsta lui sau chiar si cu varste mixte decat sa stea chiar si cu cel mai cel dintre bunici.

Eu nu am vrut la gradinita si nici nu m-au dat, insa clar m-a afectat asta in scoala primara si apoi, eram una din tocilarele si neintegratele clasei. Dup-aia m-am dat io pe brazda, ceva sechele tot au ramas.

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
10.40 ??????

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Da, Vlad se trezeste in jur de 10 si noi cu el , din acest motiv ptr. el un singur somn ee ste ok.
Vroiam de mult sa te intreb, ce de esti asa impotriva la gradi? Eu culeg pareri ptr. ca indiferent daca eu stau acasa cu bb2 sau merg la serv. vreau sa-l duc la gradi grupa de pitici. Imi place mai mult ideea de gradi decat bone, la noi nu se pune problema de bunici si ma gandesc ca acolo este personal specializat, nu vorbesc de aspectul financiar care cam rupe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Am intrat sa va salutam si noi, ( nu stiu daca sa zic buna ziua sau buna dimineata, la cat reusesc sa trimit mesajul). Sigur n-o sa zic buna seara, ca si tipa de dimineata de la Razvan si Dani.

Lyly, imi pare rau ca Alex tuseste. La fel am patit si noi, tusim fara sa fi fost pe afara.

Lumi, pofta buna la crap. Ce pegatesti bun din el? Si noi am pati-o la Carefour Expres, tipa de la casa a marcat de doua ori acelasi produs (cel mai scump din toate cumparaturile). Am vazut asta cand am ajuns acasa. S-a dus sotul inapoi, si i-au dat banii, facand doar o copie dupa factura, fara alte intrebari/ verificari/ comentarii.

Lumi-calin, cum sunteti? Ce face Calin?

Raluci, a primit tipa ce si-a dorit? M-am binedispus cu bancul asta. M-am indragostit de bretele lui Bubu.

Monis, spor la recuperat numere. Si eu am patit de curand, dar nu ca si tine. A conectat sotul tel la calc, si si-a facut update automat, printre care si la numere, si mi-a introdus si numerele sotului, iar pe majoritatea le aveam in dublu exemplar. Am lucrat ceva pana mi-am refacut agenda.

Licu, si noi papam de multe ori pranzul pe la 16-17, dupa somn. In general inainte de somn este mult prea obosit/agitat/nervos si nu am sanse sa-i dau.

Pana la urma spun Buna ziua, fete dragi.

In timp ce scriam mesajul Andrei m-a muscat foarte tare de mana, chestie pe care n-a facut-o pana acum. Mi-a bagat o gheata in wc. Isi baga jucariile pe sub canapea( alea care incap) si maraie sa le scot.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Da, da interesant subiectul gradi.
Totusi eu la toamna nu indraznesc sa o duc la gradinita pentru ca vine cel mic si imi e teama ca aduce cine stie ce boli de pe la gradi si cel mic e prea mic pt diversi virusi si epidemii
Amanam operatiunea pana la primavara cealalta(daca ne-or mai primi) sau la toamna cand face aproape 3 anisori. Dar atunci o sa o duc la program normal de 8-9 ore, de dimineata de la 8 la 16. Adica sa invete sa manance/doarma/respecte programul comun.
Sunt de aceeasi parere, mai bine se joaca la gradinita si interactioneaza cu copilasii decat sa o las in grija celei mai cele dintre bunice.
Am o prietena buna la Ieshi care deja a vorbit pt piticul ei care face 2 ani in august sa il duca din septembrie la gradinita, i s-a spus ca nu e musai sa stie sa faca la olita, sa aduca zilnic 3 pampersi(care daca nu se folosesc raman pt a doua zi), si e 8 lei/zi, program intreg de 8 ore. Ea era super multumita. E o gradinita prin pod rosu spre gara nicolina pe acolo..Cica e o gradinita destul de bunuta.(asta ca info pentru fetele din iasi care ar fi interesate)

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput