Prietene la bine si la greu - 102

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata
Azi am facut cafeaua la 6.20... Devine tot mai des ora de trezire a Santiagului, inutil sa mai spun ca-s varza la ora aia. Acu e atarnat la geam si eu scriu de pe telefon.
Aseara m-am indispus f tare ca mi-a facut tati update la telefonul de pe care nu reuseam sa scot niste filmulete cu copilul, si dupa asa operatie reusita, am pierdut nu doar filmuletele, ci si toata agenda cu contactele stranse in 5 ani la serviciu.

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Lumi, si eu am sensibilitati de astea noi de cand cu copilul, cred ca vin la pachet cu celelalte stari prin care am trecut de 1 an si mai bine si pe care le-am povestit toate pe aici. Si scenarii dezastruoase legate de copil mi se mai infiripa si mie dcicand, dar le alung rapid pt ca stiu ca sunt inutile si nefondate. Asa ca as zice ca sunt normale, atata vreme cat nu sunt persistente si nu-ti invadeaza prea des existenta. Pupam mama si fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Neatza si de la Arad.
Raportez am avut o noapte linistita, Maya ieri nu a vrut sa doarma decat 5 min., iar seara la 8:30 (k niciodata) a cazut la datorie. Mentionez k si la ora asta doarme. Oare sa fie ceva de doarme atat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza!

Monis si daca se trezeste asa devreme presteaza doua reprize de somn ziua Santiagu, nu? Nasoala faza cu agenda de numere, poate totusi mai recuperezi ceva numere de pe la colegi..?Desi e mai greu sa iti aduci aminte toate cunostintele aflate in agenda ca sa le afli numarul
La noi e pe zi ce trece mai greu cu adormitul. Ieri dimineata m-am chinuit de la ora 10 la 11 sa o adorm leganata. Cum o lasam pe pat neleganata cum se foia pana se trezea. Intr-un final mi-a ars si doua picioare in burta ca sa fie complet tacamul.
Aici Tina iti dau mare dreptate, o sa fie tare greu cu doi copilasi, mai ales ca Amalia e inca micuta si nu intelege ca imi poate face rau tot cerandu-se non stop in brate, sau cand mai urca calare pe burta mea din joaca, sau cand imi mai trage cate un picior in burta [:-(]
...in fine...ideea e clara ca trebuie sa ii scot un somn de peste zi neaparat pentru ca de fiecare data cand o adormim ne chinuim macar jumate de ora/o ora, clar ca ea nu e prea obosita ..
Dar cum sa tin copila treaza pana macar la ora 13? cand intre timp trebuie sa ii dau si pranzul si ieri mi-a zburat castronul in poale de nervoasa ce era si de obosita.. Sa ii dau sa manance dupa somn mi se pare mult prea tarziu, in conditiile in care ea se trezeste la 7 si ceva, ciuguleste cate un biscuite, iaurt si pe la 9 mananca fructele.
Off off mai mai..

Hai fetili, trezireaaa!! eu nici macar ceai verde nu mai am prin casa, asa ca va servesc cu un ceai de tei

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

am uitat sa multumesc tuturor pentru aprecieri si comentariile de la poze si sa-i urez mamei lui Vladut cale usoara catre noul fratior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

Monis, matinal tare Santi. imi pare rau de agenda, uite d-aia nu-mi iau eu telefon prea destept
daca totul e bine pana joi, poate va vizitam, sau veniti miercuri pe la noi, cand tb sa eliberati terenul

calculatorul merge din ce in ce mai prost. maine incerc sa fac curat in el si sa-l duc la o reinstalare. asta ca sa nu ma dati disparuta zilele ce urmeaza.

Alex a inceput sa tuseasca de azi-noapte, desi n-am iesit afara de 3 zile am sa incep cu stodal, pana fac rost si eu de niste ridichie neagra. of!

Licu' n-am mai vazut pozici noi cu rechinasa de multa vreme baga aici cateva sa ii vedem perisorul crescut
Alex are aceeasi stare de spirit si cu un somn si cu doua. daca doarme o data se culca la 1-2 pana pe la 3 si seara pe la 9, daca doarme de 2 ori ziua, seara se culca la 10

Many, ori n-ai zis ori n-am vazut, ce face mamelonu? multa multa bafta cu bb2!
ce antibiotic ii dai lui Vlad si cate zile?

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

S-a trezit Maya si am chinuit-o saracuta, ce a iesit din furunc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata

Haideti la cafeleee!!! Fiica-mea isi aduce hainele sa o scot afara...doar ca nu am chef,ca e prea frig,iar la 10:30 avem fructele.

Monis,m-ai mai linistit! In primele 3 luni a fost rau tare,acum vin gandurile alea aiurea mai rar,sau daca vad/aud ceva rau despre copii.
Imi pare fff rau pt contactele pierdute din tel,stiu cum este....si tot zic ca-mi voi nota toate numerele intr-un carnet,dar nu ma tin de cuvant

Rgagapie,tinand cont de faptul ca nu a dormit ieri,mi se pare normal sa doarma si la ora aia!

Licu,eu m-am chinuit ieri de la 11 pana la 15:30,cand a capitulat. Cu pauze,bineinteles....nu am tinut-o doar in dormitor,doar ca aia era ora la care ar fi trebuit sa adoarma,si eu tot am insistat.... Oricum,am obs ca nu mai vrea sa doarma imediat dupa fructe,se mai joaca o ora,apoi somnic...
Trebuie sa-ti vina f greu cu burtica si Amalia mofturoasa....

Lylyana,bafta cu calculatorul,vad ca si al meu face figuri,trebuie o curatenie....
Si Annabelle adoarme mai tarziu cand doarme de 2 ori...ce ma enerveaza e ca doarme dimineata,dupa lapte(pe la 8),si apoi mai doarme pe la 4-5,se trezeste la 5-6 mofturoasa...si pana la 9-9:30 e foarte maraita.
Sper sa treaca tusea cu Stodal,pup Alexul frumos!

Si Annabelle are M de ieri,stranuta intr-una si are vocea usor ragusita. I-am dat aseara Nurofen,ca era cam fierbinte fruntea.

Ancutzica,vezi? Cand anunti ca vii la Iasi,fiica-mea incepe cu mucisorii
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Lumi misto cu pestele. Am patit-o si eu cu un peste luat de la Carrefour si care mirosea atat de rau ca aterizat la cos.

Monis naspa faza cu agenda.

Laurairina te pupic si te imbratisez. Amalia dragutza nu isi da seama ce se intampla cand iti da cu piciorusele in burta. Uite dau eu o stacana de ceai verde

Rgagapie sa nu fi luat asta mica a ta vreo bazaconie din spital de la care ii ies furunculii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Lumi, ma bucur ca ai rezolvat cu pestele!
si Alex ma duce mereu la usa ma tine acolo si da cu pumnii in ea sa-l scot afara
sper sa nu fi luat si voi raceala d-asta nenorocita!

Mergi la inceput