Prietene la bine si la greu - 102

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79
Licurici, cresa de care spui tu pare sa fie fff aproape de mine, chiar sunt curioasa ce feedback mai da prietena ta....poate o sa te rog sa mai pui o intrebare peste cateva luni

Eu o sa iti spun cu mare placere feedbackul prin toamna, dar..din ce imi spunea prietena mea cica inscrierile deja se cam fac neoficial, iar oficial se fac in primavara. Prioritate au cei care sunt din cartier de acolo, deci daca vrei pot sa intreb exact ce numar/cum se cheama gradinita respectiva sa stii de ea si sa intrebi si tu din timp, sa poti sa te organizezi.

Da, stiu cum e cu inscrierile, ca doar suntem in Romanica.Dar cica am pila serioasa la orice cresa de stat . Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
[rgagapie si eu zic ca Monis sa te duci la doctor, sa nu faci ceva mai rau pe acolo
Mie mi-a venit ciclul dupa fix 2 ani, sint tare descumpanita

Lili, Monis Maya a mai avut unul in vara si tot asa a procedat si dr. am fost si la chirurgie cu ea. dar atunci era aproape vindecat. Nu eu l-am spart, s-a spart singur, doar am strans putin de margini si a iesit k un vulcan . Ii pun crema neagra si ii dau drojdie, iar dupa ce a iesit tot o dau cu neopreol, asa mi-a spus si chirurgul. Nu fac d capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Licu- Azi cum a adormit Amalia? A mea s-a trezit dupa o ora , apoi mi-a adormit in brate, bineinteles, si acum doarme inca
dormea, adica,pupici s-a trezit

Natalia, fericita de Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

incerc capitol nou
sunt cu Alex in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

capitol 103

Mergi la inceput