Prietene la bine si la greu - 102

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna ziua,

De cateva zile am aflat o veste cumplita care ma termina. O prietena buna, are un baietel de 6 luni, frumos si grasunel, papacios si ochis foc, un copil dorit, dupa o sarcina perfecta. De cateva saptamani a inceput sa faca copilul niste convulsii usoare si mai observasera un deficit de atentie, adik nu prea era interesat de jucarii, nu le urmarea cu privirea , asa ca au mers la un control, unde li s-a pus dignosticul de lisencefalie (o anomalie cromozomiala adik retard sever al cresterii, convulsii, retard mental), ceea ce inseamna ca va fi o leguma pt tot restul vietii (media de viata este de 2 ani ). Au mers in Bucuresti la spitalul Obregia, unde li s-a confirmat diagnosticul si unde sunt inca intenati

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

.;..am citit si eu din urma si am ras singura...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Am scris aici pentru ca am zis ca exista probleme cu adevarat, am zis ca nu ma mai plang ca nu doarme, sua ca adoarme f greu copilul, ca nu mananca sau ca se joaca noaptea cu nervii mei. noi trebuie sa ne bucuram in fiecare moment de ceea ce avem, pentru ca nimic nu e mai cumplit pe lume decat un copil bolnav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Buna ziua,

De cateva zile am aflat o veste cumplita care ma termina. O prietena buna, are un baietel de 6 luni, frumos si grasunel, papacios si ochis foc, un copil dorit, dupa o sarcina perfecta. De cateva saptamani a inceput sa faca copilul niste convulsii usoare si mai observasera un deficit de atentie, adik nu prea era interesat de jucarii, nu le urmarea cu privirea , asa ca au mers la un control, unde li s-a pus dignosticul de lisencefalie (o anomalie cromozomiala adik retard sever al cresterii, convulsii, retard mental), ceea ce inseamna ca va fi o leguma pt tot restul vietii (media de viata este de 2 ani ). Au mers in Bucuresti la spitalul Obregia, unde li s-a confirmat diagnosticul si unde sunt inca intenati

de cand il am pe Alex nu mai suport sa aud de copii suferinzi. saracii parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Buna ziua,

....

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Off...Monica, cata dreptate ai!! Ma rog pentru parinti si pentru micut, tare sunt incercati!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

O amica a scris 2 randuri pe blogul ei, despre Matei, baietelul bolnavior http://saptepietre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Si eu prin zona.

Monica, imi pare rau pentru copilul prietenilor tai. Precum zicea si Lyly, de cand il am pe Andrei sunt mult mai trista cand aud despre copii cu probleme.

Alexa, ma bucur sa te vad. Cum e Mayssa?

Noi nu am iesit de trei zile afara. Parca sunt . Andrei are in continuare cativa mucusori, dar de cand a adormit l-am auzit tusind de mai multe ori.

Cat se poate folosi o ridiche pentru tuse? Eu am pus dimineata miere in ea si am pus-o pe calorifer. Pot sa folosesc sucul pana diseara? Nu mai am miere si numai diseara vine furnizoul cu alta. Cate lingurite se pot da pe zi? Stiu ca s-a mai spus, dar daca nu mi-am salvat, si n-am mai folosit.......

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Hello!
Vroiam sa spun mai multe dar am citit mesajul de la Monica si pur si simplu nu ma pot opri din plans. Este dureros ce se intampla, ma gandesc numai ce este in sufletul parintiilor
Sanatate multa si Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Monica - multumim ca ne-ai spus, din pacate lucrurile astea ne fac sa ne dam seama care sunt adevaratele probleme, ma rog pt parinti sa aiba putere sa treaca peste aceasta grea incercare

Cristina, eu ii dadeam cam de 3x pe zi apoi o aruncam

Douradoudou

Ralu - ce faci draguto si tu tot pe branci ca Dozz

ma duc sa iau si eu pranzul

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput