Prietene la bine si la greu - 102

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

avem un furunc pe fundulet si acuma s-a spart, saracuta Maya . E a 2-a oara cand i se face, ma doare sufletul cand tre sa il strang si ce iese . Nu mai pot si nu stiu ce sa fac, ca cica nu e viral, i-am facut analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neatza,

mama mama ce ma doare capul am tras o zeama de varza,

rgagapie- pare rau de maya

Lilia este totala dementiala scumpa si desteapta

gata plecam la plimbare

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Eu aseara am mincat ultimele ciupercute de pe fundul oalei si lasasera cam mult ulei , lyly da incoa' zeama aia de varza sa ma dreg, pe la prinz bag si un limoncello de la monica ca tot n-am baut in viata mea asa ceva...
Lila va multumeste foarte foarte frumos de complimente si maica-sa va pupa ca o closca infoiata de mindrie
rgagapie eu nu stiam ca se poate face furuncul si neviral, saraca Maya
Eu astept sa "urce" temperatura pe la -5 ca sa ies afara, ca mi-e mie frig, nu copchilului
Va doresc o zi calda si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

mi-a scris Lavi pe FB: Salut! Suntem bine! Eu acum sunt la serviciu...nu prea am vreme de nimic, pentru ca ne-am mutat separat de prietenii nostri, si inca suntem la faza de amenajari, in curand o sa am internet si acasa si sper ca atunci sa ma pot tine de cuvant si sa intru pe forum fiindca imi e tare dor de voi! Rares e bine, a fost putin racit, si de atunci a ramas cu mofturi...de fiecare data cand vrea ceva si nu primeste, scoate un sunet gen "Tarzan" de gandesti ca il taie cineva cu cutitul...sunt multe de povestit...e din ce in ce mai nazbatios...va pup pe toate, si tie si lui Alex va trimit si o imbratisare in plus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Rgagapie, saracuta Maya, trebuie sa fie tare dureros

Many, ce iti face tztz?

Licu', s-a racit ceiutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

ce petrecere a fost aseara.....

Cate cuvinte zice David by Myani... pai Dragos e mutulica total,la lectii il apuca rasul,iar Eva a ramas la "apa" "pis" ,"asta", face precum calul si altele neclare, cand zice ceva dupa mine zice asa de incet incat nu-mi dau seama ce vorbeste

Iar Lila este absolut totala... m-am indragostit

Sanatate puiutilor bolnaviori

Ma duc sa le fac mancarea,ca indata se trezesc
o zi buna

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
Eu astept sa "urce" temperatura pe la -5 ca sa ies afara, ca mi-e mie frig, nu copchilului

Noi am fost afara, e 1,5 garade cu +++++++.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

avem un furunc pe fundulet si acuma s-a spart, saracuta Maya . E a 2-a oara cand i se face, ma doare sufletul cand tre sa il strang si ce iese . Nu mai pot si nu stiu ce sa fac, ca cica nu e viral, i-am facut analizele.

Rgagapie in multe cazuri furunculii sunt cauzati de infectii cu stafilococi. Stiu pe cineva care nu scapa de ei si a facut analiza puroiului recoltat si i-a iesit stafilococ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Noi am fost afara, e 1,5 garade cu +++++++.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

da dar la noi la tara tot timpul e mai frig

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

Lili ai o fetita super tare . M-am uitat cu tati de dimineata si comentam ca au acelasi tip de sunete, exact asa face si Iulian la rate si la inca vreo 2-3 ca el nu e asa avansat ca Liloasa . Ia zi, ce-ti prevesteste azi computerul?

Crissa mult noroc la vaccinare

Monica voi ce faceti? noroc ca ai avut de turnat in pahare si asa te-ai mai aratat si tu la fata

Dana sa zici si tu ceva, poate totusi ne vedem. Zbor usor!

Ionela super Mihnea cu servetelul

Mihamora te asteptam cu un vin bun sa deschizi petrecerea data viitoare

revin curand cu poze

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput