Prietene la bine si la greu - 102
Raspunsuri - Pagina 16
lili_a spune:
Brrr, frig taica frig dar la soare era chiar poetic, s-a bronzat asta mica pe trompetzica (aka nas )
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Ia zi, ce-ti prevesteste azi computerul? |
Bai, de dimineata era la fel (pt : computerul meu e bintuit) dar acum vad ca nu mai sint urmarita
monica am citit ce-ai scris, e foarte foarte trist... si foarte adevarat ce scrie acolo pe blog despre supararile mari si mici. In ultimele 2 zile tot mi se spune sa ma bucur ca am copilul sanatos, poate ca aveam nevoie de reamintire ca sa-i multumesc lui Dumnezeu ca o am.
Gata, ma duc la un copil care s-a trezit cu scandal
raluci_b spune:
pana se trezeste Familia Santiago pun eu poze
de fapt Monis cred ca inca face ordine
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
monis5 spune:
poze noi, iar de aici sunt comentate de Raluci asa cum lesne v-ati da seama .
Lylyana, cred ca am sters aiurea niste commenturi de la tine, sorry
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
many_bani spune:
Raluci, Monis, tare frumosi mai sunt baietii si ce fain ca ati reusit sa va intalniti
mami de Vlad (29.10.2009)
lylyana.ion spune:
pup baietii simpatici foc Bubu si Santi
Monis, i-am admirat oricum, cu sau fara comm
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Raluci, Monis, tare frumosi mai sunt baietii si ce fain ca ati reusit sa va intalniti mami de Vlad (29.10.2009) |
ar trebui sa ne urnim cu toatele, cand va astept la mine ?
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
ar trebui sa ne urnim cu toatele, cand va astept la mine ? mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
noi venim cu mare drag, dar momentan nu avem masina, luna viitoare vine masina, pana atunci vegetam.
m-am mai uitat odata la poze cu sotul, am ras de explicatii la poze dar ne-am amuzat si de copii cand Bubu era jos si Iulian in canapea. Iar blugii lui Bubu belea de belea
mami de Vlad (29.10.2009)
Lidia74 spune:
Monica ce veste trista despre baietelul prietenei tale
Raluci, Monis ce poze frumoase. Ce m-au distrat comentariile
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
ar trebui sa ne urnim cu toatele, cand va astept la mine ? mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
as veni la voi in secunda 2, dar sunt fara masina ca intotdeauna