Fulgusori de 2009 {2*}

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

s-a mutat programarea la ora 12:00...pacat ca nu am aici un emotion care sa-si traga parul din cap..sa nu o mai fac eu

sunt la servici..dar nu am de lucru...asa ca starea mea e si mai naspa...ca timpul asta nu mai trece odata

Bun..de jocuri...Flavius nu se joaca singur mai mult de 10 minute...plus ca jucariile nu mai sunt atat de faine...se mai joaca cu lego..dar doar ca sa arunce toate formele din cutie..sau sa strice ce am facut eu...desi imi arata ca stie sa puna un cub peste altul...o forma intr-alta..dar nu vrea deocamdata. Se mai joaca cu masa plina de unelte ce a primit-o de mos craciun. Ne jucam frumos impreuna cu mingea...orice minge e super faina...ii place la nebunie sa alerge dupa ele si sa-mi dea si mie mingea
Ii place masina mare pe care se urca si-mi da snurul...ca sa-l plimb prin casa...
si-i place in camera la noi sa se joace la sifonier..avem sistem pe sine..si-i place sa arunce usa dintr-o parte in cealalta..plus ca scoate tot..si-i place sa ia ce e mai greu..ca sa care..ii place lui sa care
Ii place la nebunie sa se joace cu toate masinarile din bucatarie, robotul mare, cel vertical, storcatorul de fructe, prajitorul de paine, fierbatorul de oua..samd...dar toate aste ii plac doar din cauza ca au fire...stechere...pe care vrea sa le bage in priza
plus ca-i place in bucatarie sa-si bage mainile prin pahare pline de ...ceva...

Noi dansam impreuna foarte mult...ne jucamprin toata casa de-a ascunselea...plus ca-i place sa se urce pe orice..si incearca sa se urce si acolo unde nu ajunge
Se mai joaca cu tot ce inseamna ustensile de bucatarie..

Nu-i plac cartile DELOC..se enerveaza cand le vede...nu pot sa-i arat nimic pe ele..ca nu vrea...

si s-a facut 10:32..inca o ora yrebuie sa mai treaca pana plec

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Bobomom si noi am avut 2 zile cu muci transparenti si fara febra.
acum e doar putin ragusit.De mancat el a mancat bine asa ca stau sa ma gandesc daca a fost un pui de raceala sau o alergie???

Camytinem pumnii sa fie totul bine si ne rugam pt. Flavius.Doamne ajuta sa fie alarma falsa.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

sa va zic ce i-am facut de papa lui Flavius...o budinca super faina...
Am o carte de bucate de la soacra..e super veche..dar super faina...
Deci am fiert orez...un pumn..in apa cu f putina sare...
Cand orezul a fost fiert, l-am pus in strecuratoare ca sa se duca apa, am pus f putin lapte de vaca si am lasat putin sa se ingroase.
Separat am pus la copt un mar.
Reteta originala era sa amesteci marul copt , sa adaug putin zahar si scortisoara..dar eu am mai adaugat ceva ...pe langa marul copt, am pus jumatate fruct de kaki, un kiwi mic, si f putin mango...nu am pus deloc zahar..si ls sfarsit am adaugat scortisoara si am amestecat...
Apoi am dat prin blender pt ca Flavius nu papa f bine bobul de orez intreg..nu stiu de ce
A mancat Flaviusica tot ..chiar a iesit o bunatate

Va recomand sa le faceti fulgusorilor...
Maine cred ca ii fac budinca si cu melcisori

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna fetele

Camy merci de raspuns. Asa ne jucam si noi. Credeam ca aveti vreo modalitate in care noi nu ne jucam ca nu stiu ce sa mai inventez. Cu sifonierul la noi e exact la fel. Adela cauta curelele si ia una si o taraste prin casa cu capatul metalic pe jos. Am zis ca treb' sa ii luam o jucarie de tras gen ratuste si ce mai sunt ca e tare fascinata sa traga ceva dupa ea. Ei ii place sa desscopere tot, la bucatarie insa nu poate decat sa deschida doua usi pe care le leg intre ele, in rest sertarele sunt din acelea care se trag inapoi singure si fiind si mari si pline nu le poate deschide inca, La aparatura nu ajunge ca-i pe sus.
Dar eu ma gandeam la vreo joaca care sa ii dezvolte vorbirea ca de catarat ce sa mai zic.... e o cocotata, cred ca o sa fie o baietoaica. Pana acum ma stresam sa mearga cat mai repede, cand a facut-o si pe-asta vreau sa evoulam la vorbire. Dar nimic pana acum

Si totusi din ce-mi povestesti, din felul in care se joaca....apai Flavi e super normal si ok. Nu cred sa aiba vreo problema de sanatate.

Restul fetelor... unde sunteti, ne-ati lasat balta? Cum va jucati cu fulgusorii?

Allexa unde esti? Getik, Sunshine, Madalina, feteloooooor? Ce dor imi e de MyLady!!!

Va pup si astept vesti de bine de la Camy care la ora asta a trecut de vizita la dr. Sa dea DD sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy astept vesti...desi sunt convinsa ca sunt dintre cele mai bune...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

ne-am intors....
sunt usurata ca nu este autism...asta a fost groaza mea cea mare...
maine dimineata facem EEG...sper sa fie ok....

Ideea e ca de catva timp..Flavius fixeaza un punct..oricare..si ramanea asa...chiar daca incercam sa-i atrag atentia..nu reuseam. Ajunsesem sa trag de el...si nici atunci nu-si revine imediat...tot mai trec 2-3 secunde pana isi revine.
Sper sa nu fie epilepsie... cam asta este cuiul meu...
Maine vom vedea...
Medicul a mai spus ca mai sunt copii care aparent cad pe ganduri..si ca este un fenomen care in timp dispare..sper sa fie doar atat!!

acum vedem maine..

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy
si curaj, va fi bine !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Camy tare ma bucur ca un hop a trecut.

Ne rugam ca rezultatul de maine sa fie unul la fel de pozitiv, si Flavius sa fie doar mai melancolic sau ganditor.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

aly eu ti-am spus ce facem noi...
desi nu prea cred ca ai cum sa-i dezvolti vorbirea...eu am ,invatat' dupa David, ca orice lucru il face atunci cand simte el ca poate si vrea...degeaba eu am vrut cu 3 luni inainte...pana nu demult ma stresam si eu ca nu face aia si aia...apoi am vazut ca le face la momentul potrivit...cred ca asa ii si cu vorbirea, vor vorbii ei cand vor putea si atunci o sa ne capieze
oricum, daca David seamana pe tata'sau, care pana dupa 3 ani n-a scos o vorba, de incapatanat ce a fost (l-a dus soacramea pe la diversi doctori ca sigur are copilu ceva pb...toti i-au spus ca ii perfect sanatos, intelege tot, doar ca nu vrea el sa vb, dar o va face cand va vrea )
...eu totusi sper sa nu-i semene intru totul...mai ales la partea asta...

David doarme de amiaza si eu n-am ce face, de aia am ,diaree' verbala

Mergi la inceput

camy ma bucur ca nu-i nimic grav...vei vedea ca si maine va fi bine...DD are grija de voi

Mergi la inceput