Fulgusori de 2009 {2*}

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy
Noi ne-am intors ieri de la Mures, vom merge la Timisoara pentru tomografie apoi iar la Mures... mai dureaza povestea asta.

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Magda, sanatate multa! Imi cer scuze, dar nu stiu ce probleme sunt la voi. Sper sa fie totul ok.

Camy, ce faci? Cum e Flavius?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

noi suntem pe aici..asteptm...
Magda

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

OFFF Cami....e groaznic ce aud despre voi, si Daniel a avut cateva zile cu febra( si diaree..crezand ca are un enterovirus la stomac..dr ne-a dar si antibiotic) k la Flavi..doar ca lui nu-i curgea nici nas si nici gat inflamat..nu scadea la niciun antitermic..plus sa ne-am chinuit si cu impachetari k sa nu creasca si sa duca la convulsii..dupa 3 zile a scazut febra si i-au aparut cateva bubite pe spate/fata si Dr ne-a scpus ca este o eruptie VIRALA cu forma de RUBEOLA...eu am catalogat-o k fiind Rubeola( avea si ganglioni mariti la ceafa). Acum suntem raciti dar fara febra, ma asteptam la asta avand in vedere ca administrarea de antibiotic scade imunitatea organismului...fiind foarte vulnerabil.In rest toata ziua alerg dupa el, se catara peste tot, strica tot...deci este foarte activ..si nu-i place deloc somnul de ziua..el imi ocupa toata existenta de aceea nici n-am mai postat. Ma gandesc ca dac noi suntem 2 colerici, energici, nervosi nu are cum sa fie EL calm si cumintel.
Va doresc sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Camy fii tare, mami... si eu ma pentru Flavius... hai fa-ti curaj si zi-ne ce semne au aparut... poate e doar o sperietura... de fapt sunt sigura... stiu insa cum te simti pentru ca am trecut si eu cu Vlad prin asta in vara... insa va fi sigur si la tine ca la noi... doar o sperietura

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Camy asteptam vesti de la tine si sa dea DD sa fie bine totul!

Getik n-o sa crezi, dar m-ai innebunit cu margelele tale si de cateva zile ma tot uit la tutorile cum se fac si am luat microbul. Azi am dat comanda de margele si de scule de margelit. Sa vad daca sunt in stare de ceva sau am aruncat bani pe fereastra. Sper sa fac ceva purtabil pt mine.

Fetelor voi cum va mai jucati cu copii vostri? Eu zau ca nu mai stiu sa ma joc cu Adela. Tot timpul parca mi-as gasi ceva de facut numai pt ca nu stiu cum sa ma mai joc cu ea. Din carti nu pot sa ii citesc ca mi-o ia din mana sa o rasfoiasca ea. Deci incep povestea si ajung sa o spun cum mi-o amintesc si ea rasfoieste de zor. Turnuri face deja singura cu 4 cuburi. Pe calut se suie singura si face precum el din guritza. Nu stiu, chiar nu stiu. Si as vrea sa ma joc cumva cu ea sa ii dezvolt vorbirea ca se joaca de una singura si la noi doar tipa cand vrea sa ne atraga atentia.

Astept idei, mai ales de la veterane

Somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Camy, bafta multa azi! Asteptam vesti bune de la voi.

Noi suntem un pic bolnaviori. Se pare ca ne ia o raceala. De fapt pe Bobo pot sa zic ca l-a luat, pt ca e congestionat de sambata seara. Febra nu are, dar are mucisori f multi (mai multi ca niciodata, ii curg continuu, dar macar sunt transparenti), tuseste si se vede ca nu e in apele lui si nici de papat n-a papat prea bine zilele astea. Se pare ca ma ia si pe mine, pt ca ma ustura gatul. Maine il duc la dr, pt ca se tot ia de urechiuse si tare mi-e sa n-aiba otita. Va tin la curent.

A venit Daddy acasa in seara asta, iar vineri pleaca iar. :( Saracul de el rateaza Super Bowl'ul, ca va fi la lucru duminica la ora respectiva.

Apropo de jucat singur - Bobo se joaca de multe ori singur (dar nu la nesfarsit, fireste), iar de cateva zile si el se da dimineata jos din pat si se duce la jucarii In general dimineata sunt la el in pat, asa ca ma trezesc si eu mai lent cat timp se joaca. Ii place sa ia cate un obiect - fie ca e ceva de imbracat, fie jucarie - si sa mi-l aduca in pat, asa ca stau cu o mana atarnata si astept ce-mi aduce, cu juma' de ochi deschis, pun in pat si tot asa pana ma trezesc de tot si ne incepem ziua. E tare placuta chestia asta. Singurul sfat pe care as putea sa-l dau mamicilor care ar vrea ca si copilasii lor sa se mai joace si singuri e urmatorul: incepeti un joc cu ei, antrenati-i in ceva, sau chiar (daca sunteti de acord cu tv'ul si faceti asta deja) incepeti sa va uitati la un program pt copii impreuna (Bobo e fan Barney, cred ca am mai zis) si cand micutul e prins de activitate si pare a fi ok singur, parasiti camera si mergeti la treaba La noi cam asa merg lucrurile si nu plec pe furis, nu-l pacalesc, dar daca vad ca e ok si ori e prins de show'ul de la tv ori de joc (pt ca de multe ori incepe sa se joace singur si sa ma ignore aproape), atunci plec. Noi avem sufrageria fara usi, cu una din iesiri in hol si cealalta in bucatarie, asa ca am pus portite la ambele iesiri din sufragerie si el e in siguranta astfel, plus ca il pot vedea fara sa trebuiasca sa deschid vreo usa, ceea ce e f comod. Acum va pup si va las, pt ca bate spre miezul noptii.

(Scuze daca unele comentarii par a nu avea sens, dar postez in ambele locuri si din lipsa de timp copy si paste informatii care cred ca ar putea interesa pe cate cineva, chiar daca intrebarea nu a fost pusa la topicul in curs.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata

va multumesc mult pt sustinere...am inima mica..mica...mica...
La 11:00 suntem la dr, sper sa trec cu bine si peste asta...azi-noapte am visat si f urat dar dau vina pe grijile mele.
Sper sa fie bine...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Camy, va fi bine! trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy va tin pumnii......ii bine, ai sa vezi
aly David intotdeauna se joaca singur...prin urmare eu bucataresc sau stau la calc...dar in ultima vreme cam zilnic ma simt vinovata ca nu ma prea ocup de el...desi daca vreau sa-l invat ceva, sau sa ne jucam ceva joc nou, nu ii interesat...
ieri de ex am gasit un jos simplu...intr-o galeata sa pui niste cuburi sau lego...si cu o paleta din aia de bucutarie (de scos cartofii pai ) sa invarti jucariile in galeata si apoi una cate una sa le scoate-ti afara si apoi sa le bagati inapoi....sa-i spui fiecare ce culoare ii, ce obiect ii, etc....
am inceput jocul, i-am aratat....el a luat paleta si dus a fost...era fascinat de paleta aia si pe mine cu jocul meu m-a lasat balta....si aseara in pat s-a culcat cu paleta
am zis ca o sa-i dau zilnic cate una diferita, ca am 6 feluri, daca ii place asa mult...
iar despre vorbit, si eu as vrea sa-l stimulez putin, mai ales ca nu vb nimic....dar orice ii spun nici macar nu ma baga in seama, de repetat dupa mine nici nu poate fi vorba...

asa ca, astept si eu ceva idei
A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput