Ce facem cu distanta ?
Raspunsuri - Pagina 14
Gabi_K spune:
Asta e problema cu relatiile la distanta. E usor sa te prefaci pe mess 2-3 ore... poti vorbi ani intregi cu cineva, fara sa-l cunosti cu adevarat. Si cand ajungi sa stai cu el, in cateva zile ies scanteie si lupte. Voi inca nici n-ati ajuns aici... ati avut doar mici neintelegeri legate de programul vostru, si deja v-ati luat ramas bun... poate o sa va impacati, dar gandeste-te bine: merita? ar fi mai bine (sau mai logic) sa revii in lumea reala, sa ai un prieten live, si nu pe webcam. Dar stiu bine ca logica si inima sunt doua dimensiuni diferite...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Dahriana spune:
noideea, nu regret absolut deloc cum am abordat aceasta relatie . Daca ar fii s-o fac din nou as face la fel. Consider ca nu e vina mea ca am trait relatia intens , ci vina lui ca mi-a rapit bucuria si dorinta de a-mi dorii sa o continui !
Nu e vina mea ca m-am increzut in el , ci a lui ca mi-a tradat increderea!
Nu regret nimic ! A fost superb cat a fost . Am ramas cu niste amintiri pe care nu le am din alta parte si pe care le voi pastra , chiar daca s-a terminat asa.
Calipso , despre ce baieti imi vorbesti ? Cumva despre colegii mei ?
Ei sunt persoanele cele mai apropiate mie . Petrecem prea multe ore impreuna ca sa imi faca el mie crize de gelozie din cauza asta . Daca vroiam sa fiu cu un coleg , il alegeam pe el in 2 ani , nu ma incurcam cu cineva la 2000 de km .
Asa ca...nu vad unde e problema. Nu ies cu baieti ! Ies cu colegi si colege !
Nu cred ca de acolo a venit problema de fapt !
Gabi , tind sa cred ca , atata timp cat fata in fata ne-am inteles minunat , chiar daca am stat doar o saptamana , problema intre noi a intervenit din cauza neincrederii fiind la distanta .
Daca locuiam in acelasi oras si am fi avut o relatie normala , sunt ferm convinsa ca ar fi fost frumoasa si durabila.
Nu e genul de barbat care sa se uite dupa toate fustele , refuz sa cred asta ! Nu am vazut niciodata asta in el si nici acum nu cred asta .
Doar ca...s-a dus ... nu din cauza ca este un afemeiat , ci din multe alte cauze.
Eu raman cu niste amintiri frumoase si atat.
Nu o sa arunc cu noroi in noi si in ce a fost intre noi . Nu-s genul sa improsc cu noroi in toate partile atunci cand simt ca am pierdut !
..Dahri...
Crinutz spune:
Dahriana, nici nu stiu ce sa iti zic, imi pare rau ca treci prin asta mai ales ca tu pareai ca iti faci sperante.
Acu, la varsta ta ai tot timpul din lume sa vezi ce e cu relatia asta. daca va impacati (si va doriti asta) incearca sa nu-l mai cicalesti atata cu cine iese, de ce iese, de ce n-a sunat la ora fixa, etc...parca e cam mult. ia lucrurile asa cum sunt ca pana la urma poti avea un iubit aici cu tine care sa te insele in fata. Incrderea vine cu timpul, intre timp tu iti vezi de scoala si ai o relatie la distanta care pana la urma poate merge. Se va stinge de la sine la un moment dat. poate o sa spui ca nu vrei sa pierzi timpul cu cineva care e posibil sa te insele..dar cu oricine iti poti pierde timpul nu doar cu el. Ai doar 23 de ani, cred ca iti permiti sa pierzi cateva luni macar, sa ii acorzi incredrea ta, doar daca asta vrei bineinteles, daca il vrei pe el, daca simti ca e "chimie" intre voi.
Pe de alta parte, poate e mai bine sa iesi acum din relatia asta daca simti ca nu o sa poti sa fii mai maleabila cu el. poate acum suferi mai putin.
Nu stiu cum e mai bine, tu stii cel mai bine ce e in inima ta. cauta si vei gasi :)
bafta !
Dahriana spune:
Crinutz , desi am mici indoieli , si e normal .
Eram obisnuita sa deschid calculatorul doar pt el si de 3 zile nu ma regasesc cand intru pe net , parca nu am ce face , parca imi lipseste ceva.
De fapt imi lipsesc conversatiile cu el si motivul pt care deschid calculatorul .
Dar sunt ferm convinsa si nu am nici un dubiu ca , odata ce mi-am pierdut increderea nu ma va ajuta nimic sa o recastig . Asa sunt eu ...
Si nu as face decat sa il chinui si pe el si pe mine , daca as continua , ca in final sa ajungem tot aici .
Daca ne-am impaca doar as amana despartirea ...si poate o aman pt alte vremuri , cand o sa-mi fie de 1000 de ori mai greu sa o fac la fel de detasata cum o fac acum .
Sunt sigura ca , daca dupa atat de putin timp am ajuns aici , nu va dura 4 ani asa, cu siguranta.
Iar eu , dupa toate astea , nu mai am aceiasi convingere ca merita sa fac vreun sacrificiu legat de facultate ( sa ma mut cu el si sa vin saptamanal spre exemplu ) , pt el .
Nu as mai face-o ...Si atata timp cat nu mai sunt dispusa la nici un sacrificiu , el nu a fost niciodata....relatia ar fii compromisa.
Cred ca intre noi s-a deschis o prapastie prea mare ca sa o mai putem invinge...
..Dahri...
Gabi_K spune:
Dahriana, nu m-ai inteles... eu n-am vorbit de fustele din jurul lui! Eu am vorbit de problemele care au aparut cam prea repede! Poate le numesti lipsa de incredere datorita distantei, dar daca v-ati muta in aceeasi oras, nu ar fi aparut?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
calipso_zeus spune:
Pai asa cum iesi tu cu colegii asa merge si el la studiu cu colegele.Unde e problema?De ce te-ar fi ales el pe tine cand alea sunt aproape?
Dahriana spune:
calipso , problema de fapt nu au fost colegele si studiul cu ele !
Nu stiu ...de unde pana unde . Problema ar fii ca nu sunt asa sigura ca a fost acolo .
Iar referitor la colegii mei , ieseam cu ei si inainte sa-l cunosc si cand l-am cunoscut . Brusc devine asta o problema ?!
Si el iese cu prietenii lui dintotdeauna si mi se pare normal.
Problema este ca , daca nu-mi dadea 2 motive sa-l banuiesc , putea sa fie cu toate colegele calare si sa nu stiu !
..Dahri...
n/a spune:
Mie mi se pare ca esti foarte nesigura pe tine si din aceasta cauza nu poti avea incredere nici in el. Atat timp cat te certi cu prietenul tau doar ca banuiesti tu ca umbla prin alte paturi fara sa ai nimik concludent.... dar gata ma opresc aici ca oricum ma iei drept dusman si nu are rost sa mai continui. Ceea ce ai avut tu a fost foarte dragut, pastreaza amintirea aceea si mergi mai departe. Sper ca te-ai lamurit daca a fost sau nu sufletul pereche.
Dahriana spune:
Nu sunt nesigura de mine si nici de el .
Am devenit nesigura de el . Nu am fost dintotdeauna .
Nu incerca sa arunci gaina moarta in curtea mea ca nu sunt genul care sa ma culpabilizez pe mine pt greselile altora.
..Dahri...
n/a spune:
ok. Uite o floare sa nu mai fi bosumflata. Io sa stii ca tin cu tine. Fa chiar ce zodie esti? Cumva berbec?