Ce facem cu distanta ?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

bata vina, tastatura s-a sters cu desavarsire si scriu cam pe blind. Mai sare dej'tu aiurea. in loc de f era d, sau invers....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Balanta .

Hai te pesimisto

...Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

aham. era a doua optiune. Numai berbecii si balantele ard atat de repede in relatii si sar atat de repede cu capul inainte. IO's berbeaca. Din aia in plina zodie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Faptul ca a ignorat telefonul ala nu mi se pare un motiv. Chiar daca era o "ea" la telefon, el poate chiar dorea sa o ignore, drept dovada ca a ramas sa vorbeasca cu tine.

Chiar daca spui ca ai devenit acum nesigura pe el, de cand ai scris primul mesaj, ai parut ca respingi, chiar si inconstient, ideea ca aceasta relatie sa continue si astfel, la primele semne de nesiguranta ale lui, gata, i-ai propus sa va despartiti.

Mi se pare ca amandoi sunteti un pic imaturi, tu-l faci gelos, hop te face si el, tu ii spui sa va despartiti, hop si el considera ca e cea mai buna idee. De fapt va testati unul pe altul, dar nu faceti decat sa va pierdeti, in felul asta.

S-a nascut un sentiment frumos intre voi, dar nu aveti maturitatea necesara sa-l dezvoltati, sa-l faceti durabil, si va impiedicati de "cioturi".

Poate altadata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Balanta .

Hai te pesimisto

...Dahri...

ca mine.:)) shit...nasoala zodie.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

cand o relatie devine un joc al nervilor si al orgoliilor, din start e compromisa.

si asta NU e data de distanta, ci de compatibilitatea dintre voi doi.

te vei mai impaca de cateva ori pana la deznodamant. parerea mea.:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Lucrurile raman la fel !

M-a cautat ieri pe facebook sa ma intrebe ce fac . Mi-a spus in 2-3 cuvinte ce a facut el si la un mom dat a zis : " Cu siguranta te intrebi ce dracu mai vrea asta ?! ( adik el ) "

Eu nu l-am mai cautat deloc din momentul in care am zis ca nu o s-o mai fac.
Si nu e din orgoliu .
Pur si simplu nu vreau sa-mi fac rau si stiu ca , daca as continua , nefiind convinsa ca mai merita o sansa , nu as face decat sa aman despartirea pe mai tarziu 3-4-6 luni posibil , cand va fii mult mai rau pt mine .

...Dahri...

Mergi la inceput

Si in cateva luni o sa te intrebi "cum ar fi fost daca", pentru ca mie tot o copilarie mi se pare motivul despartirii asteia de pe o zi pe alta.

Dupa cele expuse de tine, nu vad motive de despartire. Dar se pare ca tu vrei asta cu adevarat.

Poate ca eu sunt subiectiva, am trait in Italia, am avut 2 povesti minunate cu italieni, dar una s-a terminat tot din cauza ca imi era frica s-o traiesc cu adevarat, Mi se parea imposibil sa mi se intample chiar mie o asa poveste frumoasa, la fel ma gandeam, sigur ma minte, doar e italian...si am intrerupt-o, cand ea nici nu inflorise. Pana la urma s-a divedit ca nu mintise deloc. Si ghici cine se intreaba "cum ar fi fost daca"?

Daca tu mai simti ca poate fi ceva, nu renunta pentru copilarii neprobate, sunteti tineri, puteti creste si marturiza impreuna.

Curaj, traieste-ti viata, nu fugi de ea! Se sono rose, fioriranno

Mergi la inceput

Consider ca , nu doar eu am renuntat .
Si el a renuntat !

N-am sa merg eu sa recunosc ca m-am inselat , cand nici macar nu cred asta.
Ar insemna sa-i spun ca eu sunt aia paranoica ca el avea dreptate , ca nu aveam de ce sa-mi fac griji .
Si m-as mintii pe mine in primul rand !

Daca pt el ar fi fost relatia ce a fost pt mine , nu renunta asa usor , avand in vedere ca , el era cel acuzat.

Dar dupa ce mi-a spus ca , pt el relatia asta nu a reprezentat o prioritate ( am si vazut asta...) si dupa ce mi-a spus ca nu-l implineste fiind la distanta , ce rost are sa-l caut eu ?!

Ca sa ce ?!

...Dahri...

Mergi la inceput

Mai, copii, mai...Va bateti in orgolii. Certuri de indragostiti

Dar pe tine te implinea relatia asta la distanta?

El e oglinda ta, iti raspunde la orgoliu cu orgoliu. Dar asta nu inseamna ca relatia e compromisa, sa stii ca si la inceputul unor casatorii se mai flutura actele de dovort pe sub nas, si se fac scene da Drama Queen and King. Pentru unii, asta se numeste adrenalina.

Dar motivele pentru galceava voastra nu sunt de despartire.

Iar daca nu-i pasa, nu te mai cauta. Poti lasa si tu un pic garda jos si sa-i raspunzi. Poate chiar are ceva de zis.

Mergi la inceput