Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)
Raspunsuri - Pagina 9
Yaia spune:
Crishtina, nu ma pricep deloc!
Am vazut puiutii mari si deja dansatori ai lui rnico si pe Maria moldoveanca, pui mic si delicat!
Va scriu de la serviciu, prima zi! Am inceput-o cu un conflict de dimineata, dar eu am castigat!
Vreau acasaaaaa!![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Dragele mele, vin cu o rugaminte mare mare la voi. Incerc sa spun in putine cuvinte, poate cineva din voi are o solutie si nu trece peste postul meu. Am impletit o paturica, munca multa, cam de 2 luni si ceva muncesc la ea. Bun, materialul este lana cu matase. Zilele trecute am terminat-o, si am clatit-o in apa rece. S-a facut dubla de cum era...largaaaaaaa si lungaa. Am spalat-o apoi in apa fierbinte...fiind lana am zis ca se strange. Nimic...tot asa. Am pus-o la masina de spalat...60 grade. Pare un pic mai stransa insa tot cu 20-25 cm mai mare...si putin ingalbenita. Va pun pe mailul comun 4 poze...inainte si dupa. Credeti ca e pierduta cu totul sau mai poate face ceva? Crishtina cu Robert(09.09.2007) & Nicole (18.11.2009) |
Critina nu pot vedea acum pozele dar singura solutie in opinia mea e o vopsire. de revenit la dimensiuni nu cred ca isi revine. Poti totusi incerca spalarea de 2-3 ori cu un detergent f bun pentru albire, daca nu vopsire cu decoct natural ma gindesc...un bej sau roz din frunze de ceapa...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Yaia am vazut ieri minunatii!!! Frumosi si eu zic ca Alexia seamna si cu Tudor. E superba cu aerul acela exotic. Tudor pare asa linistit si cuminte...e adevarat?
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Yaia, rabdare si putere.
Ema, e delicioasa Maria si ce perisor areeee
!!! Sa va traiasca!!!
O sa vad mai tirziu pozele de pe e-mail.
Aaaa, bine ai revenit Rnico. Am vazut frumosii!!! E minunat Tudor, frumos ca o fetita, iar buclele Alesiei de vis!!!
mamica Dariei
si a lui David
valentina_22 spune:
Vin la voi cu o ruga mare.Mi-am permis sa o citez pe Ledi, o colega de la umanitare.
Ionela este o luptatoare, pe mamica ei o cunosc si pot spune ca am avut multe de invatat de la ea. Ma rog pentru ele si va rog pe voi, sa le ajutati, daca puteti chiar si macar cu un gand bun.
Daca doriti informatii sau daca le puteti ajuta cu internarea dati va rog un PM lui leditia sau lui carambulina.
Citat:
citat din mesajul lui Leditia
Vin cu mare rugaminte la voi..Ioana,fetita Mihaelei este internata,nu este bine,va rog,hai sa ne rugam sa treaca cu bine peste acest hop.Rugati-va pt Ioana sa se faca bine.
Daca cineva cunoaste personal un medic la Bucuresti,la Budimex sau la Grigore,ca am inteles ca doar acolo sunt sectii cu ventilatoare,sa o contacteze sau sa ma contacteze pe mine sau pe Carmina urgent.Mihaela vrea s-o aduca in Bucuresti,dar Ioana este deja la terapie intensiva si trebuie ca un spital din Bucuresti sa aiba loc si sa fie de acord s-o primeasca si sa trimita o ambulanta.
Nu stiu cum s-o ajut,dar ma doare tot sufletul de cand am aflat si ma rog pt ele sa fie bine,sa ajunga la Bucuresti,sa-si revina..
Doamne ajuta!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAlexa – val-1.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC
Erina spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Vin la voi cu o ruga mare.Mi-am permis sa o citez pe Ledi, o colega de la umanitare. Ionela este o luptatoare, pe mamica ei o cunosc si pot spune ca am avut multe de invatat de la ea. Ma rog pentru ele si va rog pe voi, sa le ajutati, daca puteti chiar si macar cu un gand bun. Daca doriti informatii sau daca le puteti ajuta cu internarea dati va rog un PM lui leditia sau lui carambulina. Citat: citat din mesajul lui Leditia Vin cu mare rugaminte la voi..Ioana,fetita Mihaelei este internata,nu este bine,va rog,hai sa ne rugam sa treaca cu bine peste acest hop.Rugati-va pt Ioana sa se faca bine. Daca cineva cunoaste personal un medic la Bucuresti,la Budimex sau la Grigore,ca am inteles ca doar acolo sunt sectii cu ventilatoare,sa o contacteze sau sa ma contacteze pe mine sau pe Carmina urgent.Mihaela vrea s-o aduca in Bucuresti,dar Ioana este deja la terapie intensiva si trebuie ca un spital din Bucuresti sa aiba loc si sa fie de acord s-o primeasca si sa trimita o ambulanta. Nu stiu cum s-o ajut,dar ma doare tot sufletul de cand am aflat si ma rog pt ele sa fie bine,sa ajunga la Bucuresti,sa-si revina.. Doamne ajuta!_ Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREIcum creste Alexuta cat de mare este Andu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAlexa – val-1.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAndrei – val-2.jpg BAZAR DC |
Valentina, imi pare rau, eu nu cunosc pe nimeni la spitalele mentionate de tine. Sanatate multa Ionelei.

mamica Dariei
si a lui David
Gabriela77 spune:
Yaia, sa fie totul bine la serviciu!
Am gasit pozele si i-am admirat pe copii. Cat au crescut si ce deliciosi sunt!
Asa bine aratau cozonacii aia
Si tu ai mai slabit, asa-i?
Erina, la voi toate bune?
Cristina, chiar nu ma pricep, dar ce pacat de atata munca! Ce ai facut deja, as fi facut si eu!
Vale, gandul meu bun se indreapta spre puiul mic! Doamne ajuta!Sper ca tu si copiii sunteti bine!
Sabina, tu ce mai faci? E bine Sofia?
Roxana?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Erina, la voi toate bune? Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
Gabriela
suntem bine, doar ca foarte ocupati cu copiii si altele...Dau copy la ce am scris la grupul lui David si adaug despre Daria:
[quote]citat din mesajul lui Erina
David e bine, are si el mucisori de vreo saptamina. A luat Nurofen si Bromhexim 3 zile, nu sta la aspirat in schimb. Ii ies dintisorii si vrea adormit numai in brate iar ziua are perioade in care numai se tinguie si tot asa se agata de mine. In rest exporeaza peste tot, se urca pe capacul la masina de vase,linge sticlele de bere goale, il atrage mult peria de spalat WC-ul (de aceea o tin inchisa in dulap)...Acum se joaca cu o masinuta, e baietel in toata regula.
Maninca rezonabil la cit e de infundat. Mi-am facut un stoc mare de borcanele de omogenizat din carne de vitel, iepure, pui, vita si peste.
...ne-au dat de la clinica Protopic 0.03% pentru David. Dupa 3 apricari deja nu mai are obrajii buburuzati, speram sa treaca intr-o saptamina si apoi mai apicam doar o data pe saptamina...
Daria e minunata. Tocmai a facut un desen, eu in rochie, se vad si pantofi acolo, maini si tot...
Zicea Sabina de nervozitatea data de salturi intelectuale, cred ca are dreptate. La noi mai e si schimbarea cu casa...
In dimineata aceasta s-a trezit bine (deobicei dupa somnul de prinz e plingacioasa, vrea in brate...) a venit in living cu hainele de schimb in brate...
Incerc sa facem cit mai multe activitati sa nu se plictiseasca, azi am sortat rufe, pictat, desenat, a splat doua cesti, din astea...Iesim aici aproape, ieri am stat 45 de minute pentru ca am avut compania lui Matei...
Am inceput sa ii dau tinctura de propolis 1 picatura pe kg corp si as vrea sa incep si laptisor de matca dar dupa ce termina tratamentul. Am primit comanda de la Forever Living si tot asa cit de curind incep cu: Aloe Bist'n peaches, Garlic and Thyme, Vitamins si Calcium.
mamica Dariei
si a lui David
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia am vazut ieri minunatii!!! Frumosi si eu zic ca Alexia seamna si cu Tudor. E superba cu aerul acela exotic. Tudor pare asa linistit si cuminte...e adevarat? |
He-he...cuminte!E cuminte in marea majoritate a timpului, dar are si momente cand mai face prostioare. Dar per ansamblu e un copil bun. Nicidecum linistit, nu sta o clipa locului.
Multumim de vizionare si complimente!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, sa fie totul bine la serviciu! Am gasit pozele si i-am admirat pe copii. Cat au crescut si ce deliciosi sunt! Asa bine aratau cozonacii aia Si tu ai mai slabit, asa-i? |
Incepe sa arate mai bine.
Multumim mult!

Nicole (18.11.2009)