Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)
Raspunsuri - Pagina 4
crishtina spune:
La multi ani Urmy! 
La multi ani si lui Enrico! Sa fii fericita de ei Roxali!
Si ca tot suntem la capitoul muzica
Va las si eu ceva interesant care mi-a placut mult. Sper sa va placa si voua!
http://www.youtube.com/watch?v=e0tfb1UC6xM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MtxnqhO1twk&feature=related
Si mai sunt...:)
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
luy spune:
Este vreo mamica interesata sa cumpere ceva de la www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/" target="_blank">nenea Aramis ? ![]()
Am mai gasit 2 amatoare, insa valoarea totala a comenzii trebuie sa depaseasca 500 lei, ca sa ne dea hainutele la preturile de pe site.
Am mai avea nevoie de produse in valoare de cca 150 ron, de aceea m-am gandit sa va intreb si pe voi ( stiu ca s-a mai discutat acum vreo 2 ani, dar atunci nu s-a finalizat nimic, trebuia sa mergem acolo si era mai dificil ).
Nenea Aramis le trimite prin curier la mine acasa, urmand ca eu sa ma intalnesc cu voi si sa vi le dau.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
In alta ordine de idei, de azi Maria sta acasa, de dimineata am trimis-o cu tati la urgenta si a primit diagnosticul de laringita si traheita acuta 

Acum incerc sa le tin despartite, sa nu ia si Irina
, am chemat-o de urgenta pe bunica de la Constanta.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
Luiza vreau eu hainute. Fac selectia dimineata si iti trimit e-mail.
Sanatate Mariei. Si noi suntem rau cu muci curgatori si tuse. Nici nu stiu la ce medic sa ma duc. Aproape nu are program pina miercuri. O sa incerc Medsana, ce parere aveti de Sanador?
Multumesc pentru raspunsul cu aerosolii, David a crescut si nu mai sta, si la sters nasul e scandal.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Sabina spune:
Of, si Sofia are cred deja bronsita. De la ski se trage din pacate, a mers cu fratele ei si asta nu prea stie sa menajeze un copil...
Dar de data asta am zis sa-mi fac curaj si sa o tratez hoemopat.
I-am dat remediul pt febra si p[t tuse (nu le scriu, sunt personalizate, ce se potriveste la unu nu merge si la altu)
S-a culcat cu febra,acum 3 ore, dupa ce i-am dat remediul, am fost acum sa o verific, a transpirat si nu mai are! doar cu homeopate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Donnez moi une suite au Ritz, je n'en veux pas ! Des bijoux de chez CHANEL, je n'en veux pas ! Donnez moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez moi du personnel, j'en ferais quoi ? Un manoir a Neufchatel, ce n'est pas pour moi. ...Offrez moi la Tour Eiffel, j'en ferais quoi ? Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur, ce n'est pas votre argent qui f'ra mon bonheur, moi j'veux crever la main sur le coeur papalapapapala allons ensemble, découvrir ma liberté, oubliez donc tous vos clichés, bienvenue dans ma réalité.... |
Cu turnul nu stiu ce as face nici eu, dar atata stiu, ca dragostea pe stomacul gol nu prea rezista...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Sanatate multa piticilor bolnavi, sa va faceti bine repede!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Am gasit programare la pediatru pe diseara. Coincidenta e dr. la care am fost data trecuta cu citirea analizelor desi alta clinica.
Sanatate Sofia. Si mie mi-a dat in minte sa folosesc homeopate-am bulinele dar schema e la PN.
Luiza, e deajuns codul acela si orecizarea marimii la hainute? Eu vreau pijamale pentru David.
Yaia, ai drepatate, inafara de turn eu as vrea all the above
si fericirea si totttt!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Erina, uite aici linkul cu teatrul:http://www.paiataparty.ro/
La multi ani Enrico!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor. Cecilia, cum mai e Cristi?
Sabina, sa stii ca noi suntem multumiti de remediile homeopate, luam toata familia in caz de raceala, gripa.