Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)
Raspunsuri - Pagina 18
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aeperju
Hei, esti in Piatra! Daca ai timp treci si pe la noi. Va asteptam! Pup! Emma Maria (22.01.2011) si Andrei (21.09.2007) |
Buna Emma. Sederea noastra a fost scurta si cu multa treaba. In martie ne vedem, venim la Maria!!!

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Gata si seara, noi am continuat dansul si distractia si acasa. Asa o sa o tinem pana joi!
Nu imi vine sa cred ce fata mare am.
Am pus si pozele pe mailul comun, noapte buna!
SabinaY. spune:
La multi ani Alexandra!
Roxana, ai fara mare,am vazut pozele. Iar tu esti infloritoare,nu te mai vazusem de mult in poze. Esti slaaaaba si foarte frumoasa.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
blue_night spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.
Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii
Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi acum ma gandesc cum sa fac sa ajung si eu la infrumusetari ca bb2 e mai nazdravan nu prea vrea fara mami |
Sa iti povestesc cum am fost eu la pedichiura cand avea Alexia vreo 4 luni si cum am tinut-o in brate mai tot timpul, desi era ora de somn, dar nu a vrut sa doarma? Si cum se mocaia tipa aia sa faca pedichiura si nici ca se grabea, desi Alexia saraca era plictisita de moarte si se foia non-stop si caraia? Si cum au luat-o alte tanti la plimbare si i-au aratat salonul? Hmm, nu mi-a priit deloc! Poate Rares e mai cuminte si te va lasa.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui prisi nu vroia sa stea dar pana la urma a zis ca vrea sa mai vina |
Mai, copiii astia se vorbesc intre ei de au aceleasi replici? Si Tudor era la fel, ca nu vrea la patinaj - 'Mami, eu nu pot, ca alunec!'
Yaia spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian Deci da, Sim traieste si stie sa schimbe si o roata |
Da' doua stii?
Bine ai aparut, mai vino pe la noi cu stiri, dar numai bune!
Bravo lui Stefan nazdravan!
Erina spune:
Buna dimineata! Am vazut-o pe sarbatorita minunata!!! Ii sta tare bine tunsa asa si se vede ca s-a distrat pe cinste. Sunt de acord cu Sabina Y despre Roxana.
Sa va traiasca fetita frumoasa!!!
Luiza pozele tale sunt magice!!! Tare e frumoasa Irina cu ochii albastri. Cumva tot seamana cu Maria...Sirena e delicioasa!!!
Sim chiar ca e mare Stefan! 30 la picior...eu port 35...![]()
Sa aveti o zi frumoasa!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Yaia spune:
Multa sanatate Robert de crishtina si Gabriela de adriana! Sa va faceti bine repede-repede!
Roxali, diseara vreau sa incarc cele 3 poze de la inot pe care le-am primit in sfarsit in format digital si pun atunci linkul din nou.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. La multi ani Alexandra! Roxana, ai fara mare,am vazut pozele. Iar tu esti infloritoare,nu te mai vazusem de mult in poze. Esti slaaaaba si foarte frumoasa. ![]() Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla |
Multumim tare mult.

Maria (22.01.2011) si Andrei (21.09.2007)