Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)
Raspunsuri - Pagina 11
carpatina spune:
Yaia, cum e la serviciu? Neplacut cu conflict chiar din prima zi.. indeiferent de cine a castigat... 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Bernixo, vezi ca io te-am crezut cand ai zis ca te "reactivezi" cand te intorci la serviciu! Crezi ca am fost naiva? ![]()
=====================
carpatina spune:
Sabina japonica.. si tu ai disparut in ceata? 
=====================
mandarinutza spune:
Roxana, merg si eu cu Antonia sambata la balet, o sa ma uit dupa voi. La noi a luat prietena bilete si a luat doar pt adulti, fetele o sa stea la noi in brate si nu platesc.
mandarinutza spune:
Carpatina, eu ma pricep sa pun doar apa pentru stergatoare la masina, in rest .... a si ma mai pricep la intrat cu roata in suruburi, am facut pana de 2 ori din cauza de 2 suruburi gigantice intrate in roata.
Erina spune:
Buna seara tirzie!
Roxana sa aveti o aniversare superba!
Spun de pe acum

La multi ani Alexandra!!! Sa iti fie viata un basm extraordinar!!!
Faina ideea cu opera. Eu as fi vrut sa o duc pe Daria la film dar am vazut ca nu sunt dublate in romana...
Va las: www.youtube.com/watch?v=IgSEgwmF-JY" target="_blank">Coldplay-In my place
Statemi bene!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Buna seara tirzie! Faina ideea cu opera. Eu as fi vrut sa o duc pe Daria la film dar am vazut ca nu sunt dublate in romana... Va las: www.youtube.com/watch?v=IgSEgwmF-JY" target="_blank">Coldplay-In my place Statemi bene!!! ![]() ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
De ce nu incerci un teatru? Ion Creanga are reprezentatii zilnice. In Lipscani,la sala Rapsodia, ca cea din Amzei e in renovare. Noi prestam in fiecare sambata sau duminica. Ca mi-e si mie drag sa o mai vad pe Alexandrina Halic pe scena! Duminica mergem la Scufita Rosie.
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui carpatina Azi dimineata am avut pana... si cat consortul inlocuia roata ma gandeam cum/ce as fi facut daca as fi fost singura in masina... probabil ca as fi chemat depanarea.. De curiozitate... a schimbat vreuna dintre voi singura roata la masina? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Mah... io am carnet de 16 ani si am condus fix de vreo 10 ori, din care odata am si busit o masina parcata. Si tu ma intrebi de caucioace?!?!!!!???!!!!1
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina De curiozitate... a schimbat vreuna dintre voi singura roata la masina? |
Daca mi s-ar intampla una ca asta, as schimba masina cu totul, asa de bine ma pricep. Pai eu nici nu stiu unde e talonul masinii, daca ma opreste vreun politist. Noroc cu telefoanele mobile si noroc ca are si sotul unul la indemana non stop!
Aaa, sa nu credeti ca nu m-a instruit sotu', dar a iesit pe unde a intrat...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)