Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Yaia, cum e la serviciu? Neplacut cu conflict chiar din prima zi.. indeiferent de cine a castigat...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Sabinescu, care mai e viata?

=====================

Mergi la inceput

Bernixo, vezi ca io te-am crezut cand ai zis ca te "reactivezi" cand te intorci la serviciu! Crezi ca am fost naiva?

=====================

Mergi la inceput

Sabina japonica.. si tu ai disparut in ceata?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, merg si eu cu Antonia sambata la balet, o sa ma uit dupa voi. La noi a luat prietena bilete si a luat doar pt adulti, fetele o sa stea la noi in brate si nu platesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Carpatina, eu ma pricep sa pun doar apa pentru stergatoare la masina, in rest .... a si ma mai pricep la intrat cu roata in suruburi, am facut pana de 2 ori din cauza de 2 suruburi gigantice intrate in roata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara tirzie!

Roxana sa aveti o aniversare superba!
Spun de pe acum

La multi ani Alexandra!!! Sa iti fie viata un basm extraordinar!!!
Faina ideea cu opera. Eu as fi vrut sa o duc pe Daria la film dar am vazut ca nu sunt dublate in romana...

Va las: www.youtube.com/watch?v=IgSEgwmF-JY" target="_blank">Coldplay-In my place

Statemi bene!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna seara tirzie!

Faina ideea cu opera. Eu as fi vrut sa o duc pe Daria la film dar am vazut ca nu sunt dublate in romana...

Va las: www.youtube.com/watch?v=IgSEgwmF-JY" target="_blank">Coldplay-In my place

Statemi bene!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

De ce nu incerci un teatru? Ion Creanga are reprezentatii zilnice. In Lipscani,la sala Rapsodia, ca cea din Amzei e in renovare. Noi prestam in fiecare sambata sau duminica. Ca mi-e si mie drag sa o mai vad pe Alexandrina Halic pe scena! Duminica mergem la Scufita Rosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Azi dimineata am avut pana... si cat consortul inlocuia roata ma gandeam cum/ce as fi facut daca as fi fost singura in masina... probabil ca as fi chemat depanarea..

De curiozitate... a schimbat vreuna dintre voi singura roata la masina?

=====================

Mah... io am carnet de 16 ani si am condus fix de vreo 10 ori, din care odata am si busit o masina parcata. Si tu ma intrebi de caucioace?!?!!!!???!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
De curiozitate... a schimbat vreuna dintre voi singura roata la masina?

Daca mi s-ar intampla una ca asta, as schimba masina cu totul, asa de bine ma pricep. Pai eu nici nu stiu unde e talonul masinii, daca ma opreste vreun politist. Noroc cu telefoanele mobile si noroc ca are si sotul unul la indemana non stop!
Aaa, sa nu credeti ca nu m-a instruit sotu', dar a iesit pe unde a intrat...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput