Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eli, la ce program de somn ai , la tine nu e nimic anormal sa mai uiti de una alta.

(si eu il tot intrebam pe th, unde mi-a ascuns telefonul, saracu' habar n-avea...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

strigam catalogul
ginye, amalia, oi, mirtha si restul gasti unde sunteti?

oceanborn pai eu stiu sigur ca dimi le mai ascunde tot ieri aascuns niste surubelnite ale lui ionu, dar le-am gasit intre fata de masa si masa..de aceea stiind ca el umblase ultima data cu el am presupus ev a si cand ii intrebi fac fatuca aia de ingerasi nevinovati

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, Sarei i-a iesit si Stafilocoul auriu la pasa....
Ii trebuie antibiotic dar mai asteptam sa facem tratamentul pt candida, repetam analiza, sa fim siguri ca nu mai are si apoi luam antibiotic cu ceva in completare ca sa nu mai faca candida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ramo, calm down. ti-am mai zis ca suntem purtatori de diverse micoze si bacterii care nu ne fac rau, decat daca gasesc teren sensibil. eu de exemplu sunt purtatoare de streptococ B si convietuim bine merci. nu se poate trata definitiv, antibioticele il omoara doar temporar, apoi reapare. din cauza asta in cazul unei sarcini ginecologii trebuie sa aiba grija sa imi dea antibiotice spre sfarsit si asta e tot.

ti-am mai spus ca si fetele mele fac des candidoze pe poponeata, din cauza a caca acid care strica pielea. nu ai cum sa sterilizezi tot in jurul lor. ce poti face e sa eviti pe cat posibil medicamentele caci astea acidizeaza kk si provoaca diaree. mai rarut ca-i mai dragut adica :)

in rest iti repet nu te mai stresa atat caci atunci cand vei da de probleme reale nu le vei mai putea face fata. uite, eu am fost saptamana trecuta cu nicole la cardiologie si ne-a spus ca gaura de la inima e la locul ei si nu am facut nici pe departe atata fuzz. e ok, sunt altele mult mai grele.

de alex mai stie cineva ceva pe ziua de azi?

Mergi la inceput

Mai stiti ceva de Alex?Am sunat-o pe Steliana si nu a raspuns.

Mergi la inceput

Alra, merci mult.Imi pare rau ca nu s-a rezolvat inca problema voastra!
Sunt speriata din cauza ca am 2 cunostinte care au acest stafilococ si de fiecare data cand actioneaza e nasol...la una din ele s-a facut un furuncul si acolo era crocobaurul aproape de coloana si a trebuit operata...f nasol, gaura mare,a trebuit sa stea deschisa vreo 2-3 saptamani, antibiotice la greu si pe gura si local,stat numai pe burta, iar cealalata persoana, la orice inf urinara ii iese stafilococul, apoi de la o batatura la picior a facut o buba nasoala si s-a dovedit ca era tot crocobaurul...
Am vb din nou cu tipul care i-a recoltat si a zis ca cei de la laborator au omis sa faca antibiograma.Mi-a spus sa nu-mi fac griji, ca, cu tratament adecvat la copii trece.Eu ma gandeam deja la autovaccin...care se pare ca nu da rezultat in toate cazurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, va multumesc ca v-ati gandit la noi. Sunteti minunate! Suntem pe drumul cel bun, Arianna e chiar bine, chiar dc tuseste, dar de ieri a inceput sa manance mai bine (a slabit, de mi-e teama sa o cantaresc), bebe e si el mai bine, dar inca are muci rau de tot si tuseste. Sper sa ne treaca, sa nu ajungem iar la doctor. Mai avem 2 zile de tratament. Eu am fost f rau, nu credeam ca ma pot simti asa rau de la o raceala. Nici nu mai puteam vorbi, dormi, etc. Mi se rupea sufletul d ebebe care incerca sa tuseasca si nu mai putea, se ineca, voma Dar tot radea cd ma vedea. Fuuggg.....

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Vesti de la Steliana: am vb cu ea azi...a dormit si azi-noapte. A stat sora ei cu Alex. Azi i-au scos o drena. Steliana era data rau peste cap pt ca a trebuit sa asiste la toata procedura, a trebuit chiar sa ajute asistenta sa poata pansa operatia si sa scoata drena. Maine o sa-i faca o noua radiografie sa vada in ce stare mai e plamanul. Dr nu sunt f multumiti pt ca, de exemplu, deja ar fi trebuit sa poata umfla singur o manusa si Alex nu prea poate. Respira singur, dar destul de greu. Are dureri in continuare, dar mai tot timpul este sedat sa poata dormi. Nu i se fac injectii pt somn, dar calmantele sunt destul de puternice si ii induc aceasta somnolenta. Mananca, dar nu f mult. In continuare i se administeaza glucoza. La noapte o sa ramana Steliana cu el.

De cate ori am vb cu ea a vrut sa va multumesc pt gandurile si rugaciunile voastre. Au ajutat-o enorm. Ii pare rau ca nu poatre raspunde in permanenta la telefon si ca nu va poate multumi personal fiecareia dintre voi.

Maine sper din suflet sa revin cu vesti bune dupa ce ii face radiografia. Tot de acest rezultat depinde si cat vor mai sta la terapie intensiva.

Steliana sunteti in continuare in gandurile si rugaciunile noastre!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli

Corina ma bucur ca sunteti mai bine! Sanatate multa!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Am intrat si eu pe forum dupa mult timp.
Imi pare rau sa aud de Cozonacei bolnaviori. Multa sanatate tuturor.
Ii doresc multa putere Stelianei si lui Alex sa se faca bine.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput