Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Eli ai PM
Recuperare rapida Alex !
Sanatate puilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna, mamicute dragi!
Minunate vesti am citit aici, legat de Alex si Steliana! Muuulta sanatate puiut mic si recuperare cat mai rapida! Cu mult drag ma gandesc si ma rog pentru sanatatea ta!
Steliana multa putere si-n continuare, mamicuta curajoasa ce esti!

Ralucutzza esti o bomboana de mamica!Sa-ti ajute Dumnezeu pentru gesturile frumoase pe care le-ai facut!
Mav iti multumesc mult ca m-ai tinut si pe mine la curent cu situatia din cursul zilei! tare greu e sa fii rupt de ce se petrece aici, pana la ore tarzii.

Mada imi pare tare rau de ce ai patit cu Rares! E un copilas tare curajos! Pup dulce sa treaca!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

BraveGirl multa sanatate puiutului mic! Cum se mai simte? Arianna este bine? Puuup, ma gandesc la voi!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimineata tuturor!

Las cafea, ceai, sucuri pentru toata lumea ! Sper sa fie o zi cu vesti bune de la copiii bolnaviori.

Pupici tuturor!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fete

off topic

ma suna si pe mine cineva, nu raspund ,dar sa sune mult...imi ascunsa dimitrie telefonul si nu il gasesc deloc

nr 0744870080

multumesc

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eli, telefonul e la mama ta de aseara...am vb cu dansa...
Ti-am scris si pe grup, dar intra in spam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

mi-am cautat intr-o zi si eu telefonul inainte sa ies din casa , vreo jumatate de ora. dupa aceea ma gandesc, ma, sun de pe fix(logic) si incepe sa vibreze in buzunarul din spate la blugi, am inghetat asa sperietura am tras!!!

Mergi la inceput

ramona iti multumesc am gasit mesajul, ti-am raspuns si pe grup..scuze ca a raspuns mama

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

ocean m-as fi sunat, dar nu aveam de pe ce nu am fix si zau de a trecut vreo vecina sa o rog sa ma sune sa vedeti cum stateam pe geam sa vanez vecini si vecine

zi asa te-ai sperit

dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Nu-i problema...am minute....
Si eu il mai pierd...am avut 2 telefoane unul orange si unul vodafone...cand nu gaseam unul ma sunam de pe celalalt...de ceva timp am doar unul dual sim sa nu mai car 2...si na problema ca nu mai am dupa ce sa ma sun...am si fix dar momentan e inchis ca nu l-am platit

Acum am primit mesaj de la Corina ca sunt mai bine puiutii!

Mergi la inceput