Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 7
futuremother spune:
Bravo Steliana si BRAVOOOOO ALEX!!! Sunteti cei mai curajosi! Va felicit!
Pentru tine RALUCA no comment, esti formidabila!
Sanatate multa tuturor! 
futuremother spune:
Acum am citit Bravegirl ca Patrick e bolnavior. Stiu cat ii e de greu lui dar si tie. Putere multa si sanatate maxima. Aveti grija de voi si incercati sa va mobilizati sa tineti in spatii separate, cat se poate, fratiorii pentru ca 2 copii mici bolnavi e infernal, din pacate stiu si asta din experienta.
eliza_cri spune:
ralukutza multumi pentru tot ce ai facut, esti de aur....multumim si de vestile minunate asa mai da 

loryd am impresia ca toate vasele care intra in orice port trebuie sa stea in carantina nush cat timp, nu-i asa? de asta dureaza atata, nu?
haha ce tare e lory parca o si vad cu zice ea tzz ![]()

corina sper ca sunteti mai bine si voi, nu-i asa? puapm gasca 

culc copilul am fost pe afara, e super ![]()
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
ginye55 spune:
Corina cum se simte puiul?
Bebecris felicitari pt mutare!

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
manumanu spune:
RALU, multumim pentru vesti si pentru tot ce ai facut
!
BEBECRIS, felicitari pentru mutat! In curand scoatem agitatele
!
CORINA, FUTUREMOTHER, multa sanatate puilor bolnavi
ANCA, sper sa-i treaca Sarei cat mai repede
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Ralukutzza spune:
Am fost asa pe alergatura ca nu am apucat sa urez multa multa sanatate cozonaceilor bolnaviori, Sara a Ancai,Rares de futuremother,Patrick al Corinei (Cori mai intra si mai spune-ne ce face Patrick, parca ziceai ca si Ari e racita, ea cum este ?) si o imbratisare mare mare pentru Adriana si mamica ei sa se faca repede bine.
Sper ca nu am uitat pe nimeni dar daca am uitat iertare si va imbratisez pe toti.
Va pup dulce pe toate si multumesc 
anca_27 spune:
fetelor, despre ce clatite cu banane vorbiti? tocmai am facut cu z calare pancakes si mi-am adus aminte ca vorbeati...
multumim pt urari, nu suntem asa grav
, mai mare e disperarea mea 
Ralu, jos colopu!
ginye55 spune:
Anca a postat Darling o reteta la topicul "mamicile de cozonacei mai si gatesc".
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
manumanu spune:
Noi tocmai le-am lichidat... clatitele cu banane![]()

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
mav spune:
Anca, aminteste-ti: GANDUL BUN! 
Raluca, esti super, super, super! Multumim! 
Imi spusese Steliana ca Alex pofteste clatite, dar nu mi-a dat prin cap sa va spun...
Avem si noi o reteta de clatite cu banane, sunt preferatele lui Sebi. N-am timp acum sa verific daca este cea postata de Darling.
Si, mai nou, facem rapid placinta cu mere, de post, a Monicai Anghel... atunci cand mi-e mie lene sa framant aluatul fraged pt tarta cu mere...
Daca vreti retetele, o sa le postez imediat ce-o sa-mi pot face timp.![]()
Mai, atata m-ati laudat, ca mi s-a suit la cap...
Ginye, o sa-ti raspund pe grup. Nu ma simt ok sa postez in public.![]()
Va rog sa raspundeti pe grup in legatura cu sugestia venita de la alra, sa ne decidem cum procedam!