Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 6
Ralukutzza spune:
Fetele acum am venit de la puiul Alex si de la Steliana, sunt bine, Alex este o bomboana de baiat, arata foarte bine avand in vedere prin ce a trecut iar Steliana este o mamica minunata si plina de tarie si i se citeste in fiecare gest toata dragostea pe care o poarta lui Alex. Am citit in ochii ei ca este mai optimista, este bine ca totusi au ajuns si au facut operatia mai repede si totul s-a rezolvat, medicii i-au spus ca putea fi mai rau daca ajungea mai tarziu, oricum este multumita de medici si de evolutia lui Alex.
Alex este atat de scump ca iti vina sa-l mananci, sta numai lipit de mami si mami trebuie sa il tina de manuta in fiecare secunda, dar fetelor daca ati vedea cat este de curajos, se ridica singur in fundulet, se intoarce doar cu putin ajutor si nu sufla nimic despre durere sau altceva
Le-am dus de de toate si nici nu stiti ce bucurie imensa am in suflet ca am putut sa merg sa ii vad macar un pic.I-am dus si clatite puiutului pentru ca asta si-a dorit de dimineata si a papat aproape una, de astazi are voie sa pape orice
Asa ca acum toate sunt bune, dupa cum pareau ei astazi greul a trecut, mai ramane recuperarea, dar oricum voi toate sunteti alaturi de ea si Steli stie, va multumeste si mi-a spus ca mesajele voastre, sms-urile au ajutat-o enorm, caci stie ca se gandeste cineva si la sufletul mic.
Oricum eu mai merg la ei de cate ori am sa pot pana ii vad acasa linistiti.
Iar voi m-ati facut toate sa rosesc
, va multumesc pentru cuvintele frumoase, dar o fac din suflet si as face-o pentru oricare dintre voi si puiutii vostri la fel, fara sa stau deori pe ganduri.
Mada spune:
buna gagici ma duc ca Alex e mai bine, daca ai nevoie de ceva puteti sa-mi dai PM eu stau aproape de Budimex, pot trece pe la ea o fuga daca e nevoie
am gacut si eu join in grupul de yahoo, astept sa-mi dea cineva aprobare
Rares e mai bine, l-am pansat aseara acasa nu zice nici pas.
Alra unde in Berceni ai copilarit poate ne cunoastem, si eu tot bercenara veche... ![]()
Ilinca si Rares
aleinad.g spune:
Doamne, ce bine!
Ralu, mi-au dat lacrimile de bucurie citind mesajul tau, ma bucur din suflet ca lucrurile merg spre insanatosire, ca puiul se ridica si papa, ca Steli si-a recapatat optimismul.
Multumim pentru mesaj, o sa-l pun acum si pe grup sa-l citeasca si mamicutele care nu pot intra pe DC. 
Mada, esti in grup.
Sanatate multa tuturor puisorilor bolnaviori, sa se faca repede sanatosi si voiosi. Ne gandim mereu la Patrick, Ovidiu, Rares, si sigur uit pe cineva
dar, din pacate, sunt asa multi puisori bolnavi. 
Ramo2007 spune:
Raluca, multumim pentru vestile bune!
Ce bine ca Alex papa deja mancarica solida.Ce era el mamos inainte dar acum dupa spusele tale e si mai si micul de el.
Ai idee au iesit analizele?
alinuk spune:
fetelor, Ralu
va felicit pentru gesturile si gandurile voastre frumoase
sunteti un grup cu adevarat minunat iar aceste situatii o sa vedeti, va vor aduce mai aproape una de cealalta, va vor deschide sufletele si..poate noi porti spre voi insiva
multumim din suflet pentru tot ce ati facut pentru Alex, baietelul Stelianei
o mamica din gasca lui Alex, de licurici 2007
(scriem pe alt forum caci ne-am mutat de pe DC acum ceva vreme, dar nu asta e important, ci faptul ca impreuna putem fi alaturi de Steliana si ca orice gand si orice gest frumos...conteaza!!)
Doamne Ajuta!
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
inceputul meu de lume
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Mada spune:
Am pus poze mai noi cu piticii, nu mai pusesem din mai 2009
enjoy daca aveti timp
multumim pt urarile de bine
http://family.webshots.com/album/579620908qFAMrQ
Ilinca si Rares
loryd spune:
Raluca, multumim de vestile bune. Un imens buchet de flori si pentru tine si pentru Steliana. Doamne ajuta ca totul sa evolueze cat mai bine.
Bravegirl, multa sanatate si puiului mic Patrick. Sa treaca repede raceala si sa se faca bine 
Eli, m-am distrat copios cu activiatea lui Dimitrie.
Lory cand mergem prin magazine si vede magazine de lenjerie intima (sutiene mai exact) striga si chiuie : sase, sase (tzatze)
Anca, sper sa scapati si voi repede de raceala sau orice altceva ce o supara pe Sara.
Gata, m-am ofticat de tot pe iarna asta care numai boli si raceli a adus. Vreau floricele si copaci infloriti si copii veseli si sanatosi. Am zis!!!
Otilia, inca suntem singure. Tati e tot in rada aici in C-ta dar nu au inca liber sa intre in port. E asa greu sa stii ca e totusi asa aproape si tot nu ne putem intalni. Asteptam, ce sa facem
[bang
Imbratisari tuturor doamnelor minunate!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
malinas spune:
buna,
intru pe fuga si pe furis, sper sa nhu ma prinda nimeni.
Ralu, mi-au dat lacrimile.Ma bucur ca ai putut sa te duci si ca ne aduci vesti. Pupici
alex, sanantate multa pui mic.Cred ca mereu putem sa invatam de la cei mici.

Steliana, pupici.
Corina, sanatate multa lui Patrick.
Adriana, uuffff. imi pare tare rau pt mama ta.Putere multa.
Eli, m-am distrat cand am citit cum se distreaza copilul tau.
MAv, abia astept sa ajung acasa sa vad si eu poze.
Hera, mi-e greu sa cred ca TU trebuie sa slabesti.
Voiams a va zic ca aseara m-a sunat Denisa (mama lui Leyre). Mi-a zis ca azi isi vor deschide un magazin cu jucarii si hainute pt copii, in zona timpuri noi.Multa bafta ii doresc si vanzare buna.
Bertha, unde esti? Mai stie cineva ceva de ea?
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
dandusa spune:
Bravooo,Steliii,bravooo Alex,santeti grozavi si-s mandra de voi!Mamica optimista si pusa pe sotii si pui mic dar puternic de Alexutu,exact cum il stiam!
Ralu,
esti minunata,sa stii!cu adevarat minunata!
Anes,Darling,Brave,Mada,
imbratisari si multa santate!
altfel,
si eu join the grup,dar nu merge nik pe acolo.astept raspuns moderator care vad ca nu ma vrea:D
sincer,nici nu prea ma pricep![]()
loryd spune:
Mav am vazut poze cu 2 baieti tare frumosi si o mamica frumoasa si sexoasa.
Sunteti o familie foarte frumoasa. 
Bebecriss, felicitari pentru mutare. Mai e asa putin pana la marea intalnire. Pregatim agitatele. 
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY